Bagetchi merhaba, 100 mesaj kurali nedeniyle size özel mesaj gönderemiyorum, bana e-posta adresinizi mesajla verebilr misiniz? Size danismak istedigim bir konu var. Tesekkurler
ok pilates bölümünde konuyu tekrar hortlatmış bulunmaktayım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bagetchi merhaba, 100 mesaj kurali nedeniyle size özel mesaj gönderemiyorum, bana e-posta adresinizi mesajla verebilr misiniz? Size danismak istedigim bir konu var. Tesekkurler
ok pilates bölümünde konuyu tekrar hortlatmış bulunmaktayım:)
Günaydın kızlaar..dün provaya gittim..gelinliğim muhteşem olmuuuuş.. bu kadın bir harika yahuuuu..hemen giydim,gözlerim doldu resmen..bi sarıldım ayşe ablacığıma..ve dantelin gelinlik için ne demek olduğunu dün görmüş bulundum..naapıp edip güzel bi dantel seçin..gerçekten çok önemli..birkaç fotoyüklüycem albüme birazdan..haftaya biticek inşallah..son rötuşlar kaldı, yakanın dikişi,yanlardan biraz daha içeri alıncak, kuyruğun kenarları yapılcak,sırt dekoltesine çapraz geçilcek..bi de kabarması için tarlatanı takılcak..duvak ve çiçek seçilcek vs..detaylar yani..
cilekbencim senin için de konuştum..10 gün çok kısa zaman ama yapılamaz demek de değil dedi..açık açık konuştum, dedim görüştüğü firmalar var olmazsa da sana gelirsek çıkarabilcen mi dedim..hepsinden öne alır yaparım, seni üzmem dedi..hani istediğin yerler ok vermezse 10 günde gelinliğini ellerinde bileceğin bi yer mevcut...
Günaydın kızlaar..dün provaya gittim..gelinliğim muhteşem olmuuuuş.. bu kadın bir harika yahuuuu..hemen giydim,gözlerim doldu resmen..bi sarıldım ayşe ablacığıma..ve dantelin gelinlik için ne demek olduğunu dün görmüş bulundum..naapıp edip güzel bi dantel seçin..gerçekten çok önemli..birkaç fotoyüklüycem albüme birazdan..haftaya biticek inşallah..son rötuşlar kaldı, yakanın dikişi,yanlardan biraz daha içeri alıncak, kuyruğun kenarları yapılcak,sırt dekoltesine çapraz geçilcek..bi de kabarması için tarlatanı takılcak..duvak ve çiçek seçilcek vs..detaylar yani..
cilekbencim senin için de konuştum..10 gün çok kısa zaman ama yapılamaz demek de değil dedi..açık açık konuştum, dedim görüştüğü firmalar var olmazsa da sana gelirsek çıkarabilcen mi dedim..hepsinden öne alır yaparım, seni üzmem dedi..hani istediğin yerler ok vermezse 10 günde gelinliğini ellerinde bileceğin bi yer mevcut...
Smdi kizlar sze bir elbise gEki Görüntüle 657049 Eki Görüntüle 657050 stericm nasil szce onu da merak ediyorum abmn kina gecesi icn dsunuyorum da
Olleeeyyy Çoook sevindim canım gelinliğin hakkında duyduklarımaaa Ne güzel içine sindi, çok mutlu oldum senin için...Darsı başıma inşallah canım
10 günde yapacak heeeSüpeeermişşş Yani kuzucum 10 günde teslim almak değil derdim öyle deseydin...Ben orada olduğum 10 günlük süre zarfında provam bitsin istiyorum...Gerçi provam bitince gelinliğimde mi bitmiş oluyor bilemedim Yani 10 günde ilk provalar bitsin, sonra 2 ay sonra düğünüm olacak ya, düğünümden 1-2 hafta önce gelirim zaten, o zaman sa son rötuşlar olur:44: Resim yükledin mi bakiiim??
Smdi kizlar sze bir elbise gEki Görüntüle 657049 Eki Görüntüle 657050 stericm nasil szce onu da merak ediyorum abmn kina gecesi icn dsunuyorum da
inşallah canım benim..daha güzelleri senin olsun..tamam işte en kötü ihtimalle 10 günde de dikebilcekmiş.. olmazsa burdayken çıkarır kalıbını,dantelini de seçeriz,dekolteni, sırt modelini anlatırsın..2. provada aşağı yukarı belli oluyor zaten şekil şemal..he ola ki bitmedi, anahatarı bitirir, rötuşlarını da sen yokken atar işte..ben de arada uğrar bakarım gidişata, resim çekerim..o kısımlar kolay yani
serdamcım ben de rengi biraz soluk buldum canım..daha canlı bi renk tercih etsene, ne güzel de çıtı pıtı gayet hoş bi hatunsun ayol..ağır abla renklerine ne gerek var.. cilekbenin dediği gibi o kol detayları da, senin gibi çıtır birinde biraz garip durabilir gibi geldi bana da..:44:
Ayy canım valla inan nasıl içimi rahatlattın, iyi ki tanıdım seni
Anladim kizlr ck tsk ettim o zamn drekt eliyoruz sagolun kizlr .
rica ederiz şekerim..kilon yok, bişeyin yok mis gibi kızsın..kendini gösteren bi kıyafet seçelim sana, modelleri beğendikçe göstermeye devam et sen..dostlar burda, gerekirse acı söyleyecekler yine
hheheheeee Aynen, iddialı bişe olsun
Kıs benim sorum kaynadı arada...ayol pilatesle ilgili bişeyler sordum görmedin mi:44:
bagetchcimm, şimdi gelin forumunda platesten bahsetcem ama arkadaş sormuş, ona verdiğin cevabı okuyunca merakımı cezbetti Gerçi yazdığın teknik şeylerden bazılarını anlamadım ama hiç pilates yapmadığım için:26: sürekli oturarak çalışanlar, sırt ağrısı falan deyince gözlerim açıldı bööle Sen 3 yıldır yapıyormuşşun iyice uzmanlaşmışsın...İki dk bana da bilgi geçiver şekerim Sorularım var...
Masa başı iş biliyorsun...Galiba buna binaen bir de fıtık olmuşum hatta ileri derece!!egzersiz verdi dr ama takmıom, üşeniom yapmıom Acaba ben de mi pilatese başlasam:44: Göbeğim de çıktı sanki azcık iyi gelir mi Sen nereye gidion, nasıl gidilir, nereye gidilir, kaç TL ye gidilir??