• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2013 Gelinlik Modelleri

bu7g8.jpg
[/url][/IMG]

denizcim emeğine ellerine yüreğine sağlık çooook güzel modeller yüklemişsin harika bayıldım sayende gelinlik arşivim oldu:17::17:şimdiden hepsi çok güzel her insanın zevkine hitap eden modeller yüklemişsin canım devamını takip edicem:34::34:

denizcim emeğine ellerine yüreğine sağlık çooook güzel modeller yüklemişsin harika bayıldım sayende gelinlik arşivim oldu:17::17:şimdiden hepsi çok güzel her insanın zevkine hitap eden modeller yüklemişsin canım devamını takip edicem:34::34:

teşekkür ederim canım genelde sade zarif ve şık modeller eklemeye çalışıyorum

böyle beğenenler oldukça da çok seviniyorum :9::9:

denizcim beni burda kalpten mi götürecen canım ya bu kadar güzel modeller yükledikçe bayılıyorummmmmmmm ama burda:27::27:

denizcim beni burda kalpten mi götürecen canım ya bu kadar güzel modeller yükledikçe bayılıyorummmmmmmm ama burda:27::27:

canım bende bakarsan çok hoşuma gidiyor tekrar tekrar başa dönüyorum 2013 de evlenecek olanlara çok güzel bir arşiv oldu..

ilk başlarda tepkiler almıştım yok kabarık gelinlik modelleri yok :5: yok elbise gibiler :9: ama 2013 koleksiyonları böyle sade şık zarif kuğu gibi gelin olmak isteyenlerin tam zamanı 2013 te evlenmeyen kalmasın:1::1::1:

Back