• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2013 Gelinlik Modelleri

b1vt7.jpg
[/url][/IMG]
b1vtc.jpg
[/url][/IMG]

bu gelinliğin eteği çok uğraştırıcı duruyor, hepsi çiçek galiba, gelinlikçiler kabul eder mi ki acep:44: güzelmiş bu da :)) nişanlıma dün beğendiğim gelinlikleri gösterdim "ama bunlar çook sade, gelinlikte dantel olmalı bence" dedi :1:

bu gelinliğin eteği çok uğraştırıcı duruyor, hepsi çiçek galiba, gelinlikçiler kabul eder mi ki acep:44: güzelmiş bu da :)) nişanlıma dün beğendiğim gelinlikleri gösterdim "ama bunlar çook sade, gelinlikte dantel olmalı bence" dedi :1:

ayrıca bu model de mi Rosa Clara'dan? dün hepsine bakmıştım ama bunu görmemiştim.

evet canım bu da rosa clara nın farklı bir modeli .. benimde çok hoşuma gitti modeli .. bende gelinlikte dantel sevenlerdenim ama bakınca bütün modeller gözüme hoş geliyor şatafatlı olmayanlar dışında .. gelinlikçilerle konuş istersen canım göster resmi tabi aynı durur mu kumaş kalitesi bilemiyorum..işin çok zor canım bir sürü model var ve çok güzeller :16:

Bütün erkekler aynı sanırım :) Ben de hep sade modelleri seçiyorum. Nişanlım da hep " bunlar gelinlik gibi değil, bunlar çok sade" vb yorumlar yapıyor :)

çooook güzeller bayılıyorum sade gelinliklere o düğün telaşının içinde insanı rahatlatıyo sanki :16:

Back