2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

nasıl anlasılırki gözlerden şasırdım

gerçekten bak canım annem ban gelmişti ziyarete kapıyı açtığım da sen kesin hamilesin demişti ben hiç ıhtimal bile vermemiştim adet günüme 2 gün var test yaptığım da çift çizgiyi görmüştüm ahh ahh

şimdi de öyle diyo ama ben yine de çok kaptırmıyorum kendimi :26:dediğine göre hamilelikte gözler bi değişik bakıyomuş

hayırlı akşamlar kızlar... yaa benim bugün akşama doğru kahverengi akıntı geldi.. akşam oldu diye de aramak istemiyorum hemşireyi.. normal mi bu. bugün 7.gün transferin..

Sana da hayırlı akşamlar. Kahve renkli akıntı tutunma kanaması ola bilir. Bazen embriolar rahme yerleşerken (gömülürken) kanama yapa biliyor. Bazen de yapmıyor. Ayrıca eğer jel kullanıyorsan ondan da kaynaklana bilir. Yani korkma. İnşeAllah kötü bir şey değildir.

Son düzenleme:

sağolasın canım inşallah öyledir.. hiç gelmiyordu bide.ondan korktum bide jel kullanmıyorum progestan kullanıyorum. ayy inşallah bişey olmaz.. bide bugün Hatim duası vardı oraya gittim ayakta durdum biraz eve gelince kahverengi akıntıyı görünce çok üzüldüm..

selam canım hayırlı olsun herkese inşallah benimde yumurta< rezervim az konuşalım istedim bayramda adet olucam iğneler başlıycak inşallah

slm arkadaşlar ben geldimm gec kaldım sonucu yazmakta babam vefat ettiği için giremedim bi süre sonucum pozitif çıktı arkadaşlar ama uzun sürmedi maalesef değerim düşüyor yani düşük

slm arkadaşlar ben geldimm gec kaldım sonucu yazmakta babam vefat ettiği için giremedim bi süre sonucum pozitif çıktı arkadaşlar ama uzun sürmedi maalesef değerim düşüyor yani düşük

başın sağolsun canım mekani cennet yattığı yer nur olsun değerin için de için üzüldüm inş katlar canım herşey Allahtan

selam elmaveturta ne zaman belli olcak ben şu anda iğnelere başlamayı bekliyorum bayramda adet olucam yumurta rezervim az iğnelerden önce neler yedin

Çok merak ettik kuzum yaaaaa
Offf ne desem bilemedimki şimdiiiiikader iştee...
Başın sağolsun allah sabır versin sana ve tüm ailene mekanı cennet olsun babacığının inşallahhhhhh
Değerlerin kaçtı nasıl düşüo anlatsana

özlemmmm nerelerdesin canım benim bir ay ertelendi 17 ekim muhtemel adet tarihim inşallah o aman başlıycam iğnelere yani listede bana kasım yaz istersen sen naptın takip edemedim

merhaba,
bende sitede yeniyim arkadaşlar 2 yıldır evliyim. eşim 34, ben 25 yaşındayım. listeye beni de ekleyebilir misiniz?

hikayem ;eşimin sol sperm çıkış kanalı olmadığından 5 eylülde MESA ameliyatı oldu.3 tüp sperm donduruldu.20 eylülde ben iğnelere başladım.yarın tekrar kontrolüm var. doktorum çarşamba günü yumurtaları toplayacağını söylüyor. kontrollerde yumurtlarımın çok iyi büyüdüğünü söylüyor açıkçası pek soru sordurmuyor sen takma onları kafana diyip konuyu kapatıyor :) kontrollerde hemşiresine 12.5 mm 13 mm 11 lerden bahsediyor sanırım boyutları iyi .. kaç tane görünüyor açıkçası bilemiyorum yarın kaç tane yumurtam var diye sorsam mı acaba?

Rabbim tedavini hayırlı eylesin. Sana tafsiyye... yumoşları kendin say. Benim dr ne sorsam cevaplar, hiç sorun yok. Ancak ben her şeyi soran biri değilim. O yüzden dr hemşireye yumoşları yazdırırken ben parmaklarımla saydım. Güzel bir yöntem, benim için.

Başın sağ olsun. Allah babana rahmet eylesin. Senin için de üzüldüm. Neqatifden çok daha zor seninki. Ama en azından tutunmuş. Bu da gelicek için bir artı. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kovuşursun. Rabbim başka dertler yaşatmasın. Kalbin huzurla dolsun.

canım yazdıgım msj gelişmiş düzenleme mi ne var oraya tıkla başlıga özlem ahmet yaz o görünce ekler seni listeye yada sayfa başında liste yapmış ilk sayfada ordan özel maj yaz ona

Merhaba benimde yumurta durumumu seninşe aynı hemen hemen. Beni toplamda 20 mi 25 mi ne yumurta oluşmuş boyutları da en küçüğü sanırım 9 10 mm fLn. Eşimin sperm azlığı ve ileri hızda sorum var. Bana hennüz transfer için bişi demediler. Çok merak ediyorum bende. Aama beni hergün çağırmaya başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…