kızlar benmde yarın bellı olck pazartesıye kadar beklıcz dedı yanı dogmadı bızmkı yarın doktra gıttcm daha beklemz bır hafta gectı zaten yarın karar vercz cok streslıym ya offffffff korku var
canım gunlerm bıttı bırhaftada bekledık gelen gıden yok yarın bellı olck haberdar ederm benm içinde dua edın saglıklı alsam kucagıma bebişimi bıyandan panıkatakla ugrasıym bastırmaya alısym cesaretımı toplamaya guclu olmaya calısym
Anammmm patladı patlıycak ozamn:)))) benimkide aşağıda çok baskı yapıyo hatta yürümekte çok zorlanıyorum :)) inşş bu gece gelir bebişinnn
sağolun kızlar en.iyisi dus alıp uyumak kendinize
iyi bakın ben cikiyorum sabaha kadar dogurun
sabaha kadar hepbirlikte pırtlayalımsağolun kızlar en.iyisi dus alıp uyumak kendinize
iyi bakın ben cikiyorum sabaha kadar dogurun
Kızlar yaa habire tuvalete gidiyorum ve hiç gitmemiş gibi geliyoBugün adet sancıları gibi sancılar da yokladı, 7den beri de wc durumu başladı. biraz önce de tuvaletimi yaptıktan sonra bi baktım hafif hafif su geliyo. Ama devamı gelmedi. Ne düşünceğimi sapıttım valla Acaba üşütmüş olabilir miyim yoksa doğuma hazırlık mı :44:
Kızlar yaa habire tuvalete gidiyorum ve hiç gitmemiş gibi geliyoBugün adet sancıları gibi sancılar da yokladı, 7den beri de wc durumu başladı. biraz önce de tuvaletimi yaptıktan sonra bi baktım hafif hafif su geliyo. Ama devamı gelmedi. Ne düşünceğimi sapıttım valla Acaba üşütmüş olabilir miyim yoksa doğuma hazırlık mı :44:
Sakin ol tatlım yarın doktorun kesınleştirir nasılsa normal doguma müsayıtmı çatı ? Yarından sonra tum stresın gıder bebısı kucagına alırsın saglıcakla ben de beklıyorum bırden suyum gelıcek sanıyorum
Bende de aynısı bir haftadır oluyor ve ben de emin olamıyorum ama hazırlıktır herhalde bebek baskı yapıyor sancılar uzun olmaya başladı önce gece bir iki saat sürüp geçiyordu sonra bugün ilk defa geceden öğleye kadar sürdü neredeyse ama hafif olduğu için emin olamıyorum
sabaha kadar hepbirlikte pırtlayalımbenim gidişat pek sağlam değil zaten bugün iyi geceler kuzum..
Bugece hep birlikte dogursak ne guzel olurr :))))
Doğuma iyice yaklaştık kızlar biraz daha sabır az kaldı kurtulacağız hep beraber :)
Evet cnm wc de farkettim. Bitti diye çıkıcaktım bi baktım su geliyoValla canım her ikisi de olabılır ama dogum yaklaşıyor bunun belırtılerı daha bastırır muhtemelen. Nasıl su geldı cnm wc de mi? Hadi hayırlısı gelıyordur belkı melegın
ayy süper olur yaaaaBugece hep birlikte dogursak ne guzel olurr :))))
evet cnm haklısın bugün alt tarafa acayip bi yük bindi resmen, bebiş hareket ettikçe canım yandı. wc desen o da öyle.. sabah beri tadım yoktu ama şimdi dünyaları sırtlıcak kadar iyi hissediyorum kendimi. halime şükür :)) ne biçim bişi oldum ben bigünde ya :))Bende de aynısı bir haftadır oluyor ve ben de emin olamıyorum ama hazırlıktır herhalde bebek baskı yapıyor sancılar uzun olmaya başladı önce gece bir iki saat sürüp geçiyordu sonra bugün ilk defa geceden öğleye kadar sürdü neredeyse ama hafif olduğu için emin olamıyorum
Tam olarak nasıl oluyor cnm kasılmaların?
perşembeyi bekleyin benii berber doğuralım
senndemı bıttı gunler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?