kızlar benim kasılmalarım çok hele bu akşam mahvoldum
Rica ederim canım, evet 4lü kalıp aldım eminönünden ayıcıklı, pusetli, tulumlu ve atlı onlarla kestim. ayy sorma yarın hazırlıklı gitmeyi düşünüyorum hastane çantamı götürürüm belki açıklık varsa yatış yapabiliriz diye düşünüyorum bilmiyorum ki ama dr.um normal doğum yanlısı bir dr. sezeryanlık bir durumum yok şu ana kadar hep normal diye konuştuk bebeğin keyfini bekleyeceğiz demişti en son bakalım yarın ne olacak
Selam kızlarBir yandan yetenek sizsinizi izlıyoruz kocişle bır de buraya bakayım dedim bızım kız beklemede ve hareketlerı daraldı normalmiş artık
kızlar benmde yarın bellı olck pazartesıye kadar beklıcz dedı yanı dogmadı bızmkı yarın doktra gıttcm daha beklemz bır hafta gectı zaten yarın karar vercz cok streslıym ya offffffff korku var
doğum yapan arkadaşlar
1-bademball.................... 61-asiasli
2-piskolata...................... 62-fasulye06
3-greathopes................... 63-mercanne
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa
Canim.az kalmis doguma nasil.hissediyorsun
Bende ekim annesiyim gecen sene bu gunler kalbim.pir pirdi
Kasim anne grubundaydim ama 23 gun once oldu melegim.bayram sekerimiz.oldu
Hepinize hayirli dogumlar kizlar
bızım nezamn yazcak ismimiz sona geldm artk
kızlar benmde yarın bellı olck pazartesıye kadar beklıcz dedı yanı dogmadı bızmkı yarın doktra gıttcm daha beklemz bır hafta gectı zaten yarın karar vercz cok streslıym ya offffffff korku var
bende senn gıbı yetenek sızsnz izlym kocış izlerken uyudu bugun hava kötüydü evdeydk cok sıkıldm bıde yarın bellı olck dogumum karar vercz stres var kafam dagılsn dıye izlym
bızım nezamn yazcak ismimiz sona geldm artk
O sorulara bende sinir oluyorum daha doğurmadın mı lafınada ayrı gıcığımağrısız günmüz geçmiyor cnm ondan sinirde oluyor insana senin az kalmış yine benim25 gün var daha ((( bana bayramda gelcekmiş gibi geliyor:)))
kızlar yarın ögleden sonra sezeryanla kavuscam bebegıme. dualarınzı beklıyorum...
kız hadi inşallah doguruyon mu yoksaSelam kizlar benim tam gobegimin alti sis durumda ve yurudugumde su sesi geliyo belim muthis agriyo bilemedim gitti :)
kızlar yarın ögleden sonra sezeryanla kavuscam bebegıme. dualarınzı beklıyorum...
kız hadi inşallah doguruyon mu yoksa
dualarimiz seninle tatlım
Hayırlısıyla yapıp kurtulursun inşşşş stres yapma hayırlıdı nasılsa öle oldun inşşşş:)) haberlerimi bekliyoruz sabırsızıkla:))
Acaba loricim ??Selam kizlar benim tam gobegimin alti sis durumda ve yurudugumde su sesi geliyo belim muthis agriyo bilemedim gitti :)
ALLAH yardımcın olsun cnm saglıklı hayırlı dogumlar.kızlar yarın ögleden sonra sezeryanla kavuscam bebegıme. dualarınzı beklıyorum...
yakimseye telefon açamıyorum...
kimi arasam doğurdunmu hayırdır die tepki veriyoo
hele annem tansiyon fırlıyo ben arayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?