Bende de oluyor cnm bazen hiç doğmayacakmış gibi geliyor kadılmalarım arttı benimde(( hele adaet olacakmışım gibi bir ağrı giriyor şuanda da var belim sırtımda çok ağrıyor (( sıcak basmalarımda devam ediyor (( çok yoruldum artık (((
şu an öyle bir haldeyim ki dayanmaya çalışıyorum belimin ortasında bir ağrı var ve nefes almama engel oluyo..nefessiz kalıyorum bazen...
Allah hepimizide kurtarsın( valla artık çok zorlanıyorum be oturabikiyorum ne yatabiliyorum aynı benimde bafesim kesiliyor bazen ((
kızlar bugun bende de degısık agrılar var bıraz once belıme bı agrı gırdı ınanırmısınz mutlu oldumm ben ya belıme agrı gırınce kardesıme dıyorum sıcak sıcak bı agrı vuruyr belıme hadı hayırlısı azmettın dogurucannn dıyor
doğum yapan arkadaşlar
1-bademball. 61-asiasli
2-piskolata. 62-fasulye06
3-greathopes. 63-mercanne
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy
57-hly27
58-sezey
59-pinokyo55
60-feyzaaa
8 kilon gitmiş..inşallah bende de gider 8 kilo bebek kaç kiloydu canım...
Kızlar biraz önce başıma bi ağrı girdi tansiyonmu ölçtüm 15/10 çok yüksek bir limon sıkıp içtim aradan yarım saat geçti ama sadece 1 derece düşmüş 14/9 napayım doktoruma mail atayım mı ki yada nöbetçi eczane bulup bide ordamı ölçtürsem
Ay aynısını ben diycektim başıma bi ağrı girdi ölçtüm bende 12 9 çıktı bende biraz durup tekrar ölçcem cnm bence git bi eczanede ölçtür sınuçta tansiyon tehlikeli(
merhaba Cnm dr sonuç gostermedin mı
ben kan testin de hamilelik olması için
kaç olacağını bilmiyorum idrar testi yatın
mı test alıp dene istersen
kızlar herkese selam..
Allah herkese evlerine sağlıkla yavrularıyla dönmeyi nasip etsin..
düşündüğümden de güzel bi duyguymuş..
her an şükrediyorum..
Allah bağışlasin canım. Analı babalı büyüsün evladın.kızlar merhaba ben salı saat13.45te sezeryanla doğum yaptım suyum azalmış normal doğuramazsın bebek kakasını falan yer diye acil aldı doktor benim sezeryan kılıfımda su bitmesi oldu yani anlayacağınızama annelik inanılmaz bir şey allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarınıza aldırsın inşallah kızım çok tatlı çok şükür iyiyiz ama uykumuz düzensiz bi çok uyuyoruz bir hiç uyumuyoruz allah tüm annelere sabır versin
Bende gecen hafta agri oldugunda gülüyorum bir yandan oh iyi diye. Ama hala açılma yok. Bekliyoruz. Güle güle gidecez galiba doguma, sevincimizden.kızlar bugun bende de degısık agrılar var bıraz once belıme bı agrı gırdı ınanırmısınz mutlu oldumm ben ya belıme agrı gırınce kardesıme dıyorum sıcak sıcak bı agrı vuruyr belıme hadı hayırlısı azmettın dogurucannn dıyor
kızlar herkese selam..
Allah herkese evlerine sağlıkla yavrularıyla dönmeyi nasip etsin..
düşündüğümden de güzel bi duyguymuş..
her an şükrediyorum..
senin de mi günün doldu canım? benim de yarın kontrolüm var keşke ben de yarın doğum yapsammm
Hu huu kızlar nabersiniz? Ben çoooook yoruldum,kocişmle temizlik yaptık fenalardayım
Yavaş yavaş düşüyo canım limon etkisini gösteriyo 13/9 oldu şimdide
Güle güle kirletin canım 7 günün kalmış bgünün yorgunluğuyla doğurursun belki cnm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?