canım benim bildiğim kırk basar olayı iki lohusanın aynı ortamda olması yada lohusa biriyle adetli mi cünüp mü artık birkişinin aynı ortamda olmasına derler die biliyorum tabi kırk basınca ne olur onu da bilmiyorum da..
Kaç günlük olacak bilmiyorum ki canım,en geç 14 ünde doğarsa 13 lükken abimin düğünü olacak ve gitmem çok zor..:26:
Napıyorsunuz? Kocişimle gezindik geldik ,belki kızım gelmek ister dedim ama hala tık yokGerlince size bakim dedim
Kızlar ya abim 27 ekimde evlenecek,kv yarı kırkın çıkmadan düğüne gitmen olmaz diyor(baskı anlamında değil,adetler gereği),lohusaya ya da geline bişey olur diye,40 basar olayı..Siz böyle bişey duydunuz mu?Abim çok kırılır gidemezsem:26:
vajinal mantar olanlar hangi ilacı kullanıyorsunuz yazın lütfennn
canım benim bildiğim kırk basar olayı iki lohusanın aynı ortamda olması yada lohusa biriyle adetli mi cünüp mü artık birkişinin aynı ortamda olmasına derler die biliyorum tabi kırk basınca ne olur onu da bilmiyorum da..
Gidersem bebeği kv me sütüm ile beraber bırakırım canım,onu götürememBebişinde küçük oluyor gitsende rahat edebilir misin bide o var(
Oh bebisle olmak ne güzeldir :)hayırlı aksamlar annişler kusura bakmayın pek girmiyorum benim erkenci yaramazdan fırsat olmuyo ama doğumda hepinize kolay doğum için dua ettim dünyanın en güzel duygusuymuş rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesn herkese nasip etsin anneliği inşallah sizleride en kısa zamanda kavuştursn meleklerinize
Sizinkiler ne diyo bu konuda?Evet o nedenle riskli bnm durumum..İnternetten araştırsam ne değişir ki,eşimin tarafı böyle durumda kesinlikle eşlerini yolluyorlar,anne ve bebek gitmiyor,en azından yarı kırkın çıkması gerek..
bende var travagon diye krem kullanıyorum iki üç günde
geçiriyor şu an bitmek üzere tatlım kurtuldum
kızlar benim karnım ağrıyor ne yapayim
ne icsem geçer
ay çok sağol cnm yarın hemen alacam geçiriyor dimi ölmek üzereyim mahvetti beni tam idrarımın değdiği yerde yakıyo sivilce sivilce oldu 2 gündür oturamıyorummm
ay çok sağol cnm yarın hemen alacam geçiriyor dimi ölmek üzereyim mahvetti beni tam idrarımın değdiği yerde yakıyo sivilce sivilce oldu 2 gündür oturamıyorummm
cnm dr la görüşsene bize yazılan sana iyi gelmeye bilir son günlerin dr vermeden krem dahi olsa kullanman doğru değil bence ama yinede sen bilirsin
Cnm mantarda kaşıntı kızarıklık çok olur
yanmada olur düzenli kullanirsan geçer Cnm
ya benim hep kaşınıyodu ben hiç birşey kullanmadım şu an sivilce sivilce oldu birden anlamadım 3 tane minik minik dokunamıyorum bile
Cnm sen dr bir gorun istersen sivilce gibi
bende hiç olmadı sigil olmasin doğum yapmadan
bir gorun istersen
yok cnm siğil değil sivilce gibi büyükte değil o bölgede hafifşişme var sadece kıl çıkan yerler sivilce gibi duruyo yani şaşırdım ya şu son 4 gün kala olacak şeymi çok acıyo idrarım değince kıyameti koparıyorum e malum sık sık wc ye çıkıyorum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?