dua ette dogurayim artik cok sabirsiz acayip bisey oldum ciktiminsallah canim ya eee artik efem diger ay 1 yasinda oluyo yerim onu yerrrr
kızlar ruyamda suyumun geldıgını gordum acaba ne demekkı
loori cnm oğullarımız adaş oluyor :) ikinci ismi varmı ege nin?
Dualarim senle kuzu
Insallah egem bu hafta gelirde annesine bayram hediyesi verir
Evet teyzesi 1kasimda yasimiza girecegiz trde teyzeleri ile kutlucaz ins
Canim ben cikiyorum bana haber ver olurmu bütün bekleyen annelere hayirli dogumlar nasip etsin dualarim sizinle öptüm hayirli geceler.-
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun sezeryanlarda çok rahat artık hiç sıkma canını.bende bugün gittim cnm benim kızda 3400 olmuş ayın 12sine kadar gelmezse kendiliğinden 12sinde sabah suni sancıyla doğumu başlatçakmış.yolunda gitmezse sezeryana alırız dedi.inşallah kendiliğinden gelir ozamana kadar.maşallah senin kızın epey tosuncuk olmuş ele avuca sığacaktatlım ALLAH yardımcın olsun sağ salim bebişini al kucağına inş. herşey yolunda güzel gider hemen ayaklanırsın.inşallah bi avazda hepimiz kurtuluruz canım bi gelişme olursa haberdar et
burdaki çoğu arkadaş pekmez ile bebişine kilo aldırmıştı (benim şekerden dolayı yeme şansım olmadı),bide benim diyetisyen dr özellikle ceviz ,badem gibi kuruyemişler de kilo aldırdığını söylemişti, bi arkadaşımda son zamanlarına kadar pilav makarna hiç yememişti, son zamanlarda onları yiyerek kilo aldırmıştı bebişine belki bunlarda yardımcı olur sana, ama senin bebişte zayıf değilki cnm haftası ile uyumlu gidiyor. Canını sıkacak bi durum yok cnm benim :) bak aşağıda sana haftalık kilo alımlarını yazdım.
Dedikletinin hepsinide yiyorum cnm:))) ama bilmiyorum beden almıyor(( dr normal dedi ama ram alt sınırda haftadına göre napslım sağlıklı olsunda zayıf olsun (
34.haftanın : 2200 (1680-2930)
35.haftanın : 2490 (1850-3200)
36.haftanın : 2700 (2080-3330)
37.haftanın : 2850 (2250-3500)
38.haftanın : 2950 (2500-3650)
39.haftanın : 3200 (2650-3800)
40.haftanın : 3350 (2770-3900)
42.haftanın : 3450 (2890-4050)
Napıyorsunuz? Kocişimle gezindik geldik ,belki kızım gelmek ister dedim ama hala tık yokGerlince size bakim dedim
Kızlar ya abim 27 ekimde evlenecek,kv yarı kırkın çıkmadan düğüne gitmen olmaz diyor(baskı anlamında değil,adetler gereği),lohusaya ya da geline bişey olur diye,40 basar olayı..Siz böyle bişey duydunuz mu?Abim çok kırılır gidemezsem:26:
Canım ben tarifini isterim. Gerci dogum yaklaştı ama o arada hastane icin yetistirebilirim.Teşekkür ederim kızlar, yapımı çok zevkliydi karşımda bebek varmış gibi severek yaptım. şeker hamuru düşünmüyorsan bonibonlu kurabiye de yapabilirsin ben bir de onu yapmayı düşünüyorum bu yaptıklarım hastane içindi 30 tane yaptım gerisini ayıcıklı yapmayı düşünüyorum saklamak için en ideali teneke kutulardır teneke kutularda 1-2 ay saklanabilir cam kavanozda olabilir ağzı iyi kapatılsın yeterki. şeker hamurunu hazır aldım eminönünden, küçük poşetleri de oradan bulabilirsiniz ama ben ambalaj satan bir dükkandan almıştım daha önce öğrencilerime yapmıştım okuma bayramında ordan artmıştı. tarif isterseniz verebilirim kızlar yapmak isteyenlere çok zor değil ve eğlenceli de kurabiyelerin tanesine 5 tl vermek istemedim imkanım olduğu halde bence çok pahalı satıyorlar
Canım ne guzel evladınlasin. Hamilelikteki zor günlerden sonra Bebeğinle olmak ne güzeldir değil mı? Unuttun bütün o günleri.Kızlar nasılsınız benden sonra kımler doğurdu merak edıyorum hamılılıgımı 3gunde unuttum dıyebılırum dün hastaneden çıktık nebevim dondü emzırırken süt gelmedı mama yap uyumadı ağrım var gazımı cıkıcak derken gece şiş gözler sabah mı olmuş uyumadımkı sabah olsun...tek sıkıntım büyük tuvalete çıkamadım hala
Napıyorsunuz? Kocişimle gezindik geldik ,belki kızım gelmek ister dedim ama hala tık yokGerlince size bakim dedim
Kızlar ya abim 27 ekimde evlenecek,kv yarı kırkın çıkmadan düğüne gitmen olmaz diyor(baskı anlamında değil,adetler gereği),lohusaya ya da geline bişey olur diye,40 basar olayı..Siz böyle bişey duydunuz mu?Abim çok kırılır gidemezsem:26:
hayırlı aksamlar annişler kusura bakmayın pek girmiyorum benim erkenci yaramazdan fırsat olmuyo ama doğumda hepinize kolay doğum için dua ettim dünyanın en güzel duygusuymuş rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesn herkese nasip etsin anneliği inşallah sizleride en kısa zamanda kavuştursn meleklerinize
Kaç günlük olacak bilmiyorum ki canım,en geç 14 ünde doğarsa 13 lükken abimin düğünü olacak ve gitmem çok zor..:26:Cnm benim ark 40 çıkmadan dışarı falan çıkmaya başladı onun yazındı doğumu bebişide çıkardı 40 gün boyunca evde durmak bana göre çok zor( ama yinede sen bilirsin kaç günlükken denk geliyor düğn
Evet o nedenle riskli bnm durumum..İnternetten araştırsam ne değişir ki,eşimin tarafı böyle durumda kesinlikle eşlerini yolluyorlar,anne ve bebek gitmiyor,en azından yarı kırkın çıkması gerek..Canım ben tarifini isterim. Gerci dogum yaklaştı ama o arada hastane icin yetistirebilirim.
Bu arada bonibonlu nasıl yapilir? Ve onu nasıl yapistiracagim?
Canım ne guzel evladınlasin. Hamilelikteki zor günlerden sonra Bebeğinle olmak ne güzeldir değil mı? Unuttun bütün o günleri.
Canım 40 basması diye birsey var. Ama tam nedir ne değildir bilemiyorum. Düğün de abinin. Iyice araştır internetten de. Ben de birsey bulursam yazarım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?