2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
dua ette dogurayim artik cok sabirsiz acayip bisey oldum ciktim insallah canim ya eee artik efem diger ay 1 yasinda oluyo yerim onu yerrrr

Dualarim senle kuzu

Insallah egem bu hafta gelirde annesine bayram hediyesi verir

Evet teyzesi 1kasimda yasimiza girecegiz trde teyzeleri ile kutlucaz ins
Canim ben cikiyorum bana haber ver olurmu bütün bekleyen annelere hayirli dogumlar nasip etsin dualarim sizinle öptüm hayirli geceler.-

kızlar ruyamda suyumun geldıgını gordum acaba ne demekkı

sanırım artık sonlar yaklaştıkça gördümüz garip rüyalardan cnm geçen bende rüyamda doğuruyodum zamanı var olmaz daha erken diyodum bide sürekli kızım oluyor rüyalarımda halbuki erkek bebek bekliyorum :) hormonlarımız bize ne oyunlar oynuyor bak :)

insallah dilegim cok sagolll oohh efem bayram edicek desene op onu benim yerimeee haber vericem mutlaka gorusuruz iyi geceler

Kizlar ben cikiyorummm Iyi geceler herkese insallah bebisler bizleri cok bekletmezler

çok tşk ederim canımm amin inşallah hepimiz bir avazda kurtulalım allahın izniyle .seninde kızının benimkinden kalır bir yanı yok oda en az 3700 doğar allah seninde yardımcın olsun.iistedğin gibi olur kolay bir doğum yaparsın inşallah canımm yine haberleşelim çok öpüyorum allaha emanet ol...:)

Napıyorsunuz? Kocişimle gezindik geldik ,belki kızım gelmek ister dedim ama hala tık yok Gerlince size bakim dedim
Kızlar ya abim 27 ekimde evlenecek,kv yarı kırkın çıkmadan düğüne gitmen olmaz diyor(baskı anlamında değil,adetler gereği),lohusaya ya da geline bişey olur diye,40 basar olayı..Siz böyle bişey duydunuz mu?Abim çok kırılır gidemezsem:26:

Cnm benim ark 40 çıkmadan dışarı falan çıkmaya başladı onun yazındı doğumu bebişide çıkardı 40 gün boyunca evde durmak bana göre çok zor( ama yinede sen bilirsin kaç günlükken denk geliyor düğn

hayırlı aksamlar annişler kusura bakmayın pek girmiyorum benim erkenci yaramazdan fırsat olmuyo ama doğumda hepinize kolay doğum için dua ettim dünyanın en güzel duygusuymuş rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesn herkese nasip etsin anneliği inşallah sizleride en kısa zamanda kavuştursn meleklerinize

Canım ben tarifini isterim. Gerci dogum yaklaştı ama o arada hastane icin yetistirebilirim.
Bu arada bonibonlu nasıl yapilir? Ve onu nasıl yapistiracagim?
Canım ne guzel evladınlasin. Hamilelikteki zor günlerden sonra Bebeğinle olmak ne güzeldir değil mı? Unuttun bütün o günleri.

Canım 40 basması diye birsey var. Ama tam nedir ne değildir bilemiyorum. Düğün de abinin. Iyice araştır internetten de. Ben de birsey bulursam yazarım buraya.

Gözün aydın canim eminimki cok guzel bir duygudur RABBİM isteyen herkese nasip eylesin

Kaç günlük olacak bilmiyorum ki canım,en geç 14 ünde doğarsa 13 lükken abimin düğünü olacak ve gitmem çok zor..:26:

Evet o nedenle riskli bnm durumum..İnternetten araştırsam ne değişir ki,eşimin tarafı böyle durumda kesinlikle eşlerini yolluyorlar,anne ve bebek gitmiyor,en azından yarı kırkın çıkması gerek..

canım benim bildiğim kırk basar olayı iki lohusanın aynı ortamda olması yada lohusa biriyle adetli mi cünüp mü artık birkişinin aynı ortamda olmasına derler die biliyorum tabi kırk basınca ne olur onu da bilmiyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…