2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet Cnm bende hep hafta sonu hasta olurum
bide tam bayrama geliyor doğum tarihimiz

amin Cnm aramızda 1 gün car kin önce doğuracak bakalım

ne yapiyonuz millet burası yine çok durgun
napıyosun zuluş ben baya iş yapıp geldim bir enerji var üstümde
kışlık domates hazırladım yemek yaptım çamaşır topla as derken geri geldim buraya sen napıyosun
Merhaba kızlar günüm doldu ama hala tık yok bizde yarın babam ve kardeşim de geliyor herkes toplandı bizim eve beklemedeyiz ama hiç belirti yok :)

oo o zaman senin hemen doğurman lazım yoksa bütün sabırsız gözlere tahammül etmek zorunda kalacaksın

slm kızlarr naaapıyorsunuzzz..... bizim kaloriferler yapılmadı daha gittik ufo aldık onla ısınıyoruz
bebiş malum perşembe günü geliyor
yansa bile ozamana yıkarken falan yakmak gerekecekk
sen istanbulda değilmisin canım doğalgazlı değil mi eviniz

kesinlikle haklısın zizagcım ben bugünlerde beklemiyorum mesela bana bayram sonu olurmuş gibi geliyor gerçi doktorum bayramın 2.günü dedi ama bence bayram sonu hem o zaman doktor yok doğurup napim şimdi doğursam annemle halam gelecek bayram var diye gelseler de az kalırlar en fazla 1 hafta bence en uygunu bayram sonu

ne yapayim tatlım hem yatağa hemde buraya yapistim
kaldım karnım sertlesiyor çok sıkıcı bir durum masallah
neler yapmışsın oyle

Son düzenleme:

Bencede senin de 14 günün varşimdi gelsin diye dusunme bayrami geçirsin kuzun bide kurban bayrami milletin et telasi olacak :)
Biz daha dogum temizligini yapmadk halilar duvarda dayali bekliyor o yuzden oglum karnimda beklesin :)

kızlar benim vajinaamda tan yantarafında afedersiniz deliğin yanında hemen doğum kanalının oralarda sivilce gibi nokta nokta şeyler çıktı oturmıyorum ayakta yürüyemiyorum sürttükçe naapcam ben doğumda 4 gün sonra:26::26::26::26:

Slm kızlar sürekli muhabbetlerinizi okuyorum kafam dağılıyor sayenizde... Cuma 7.30 hastaneye yatış bebeğime kavuşmama son 6 gün çok heyecanlıyım çok

bebeğimin kurabiyelerini kendi ellerimle hazırladım çok zor değilmiş ama 3 gün uğraştırdı beni yine de :)Eki Görüntüle 823755 Eki Görüntüle 823756 Eki Görüntüle 823757
çok hoşlar maşallah becerikliymişsin
Bencede senin de 14 günün varşimdi gelsin diye dusunme bayrami geçirsin kuzun bide kurban bayrami milletin et telasi olacak :)
Biz daha dogum temizligini yapmadk halilar duvarda dayali bekliyor o yuzden oglum karnimda beklesin :)
ben yavaştan yapıyorum temizlik canım, aynen senin dediğin gibi annemler kurbanlık almış halamlar almış şimdi onlar bayramı geçirmeden gelmezler uzakta oturuyorlar zaten aynı şehirde deiğiliz o yüzden ben diyorum bayram sonu olsun rahat ederim

evet benim kasılmam olduğu zaman çarğıntım oluyor onun haricinde olmuyor

nurberra doğum yapalı çok oluyor canım o 37. haftadaydı sanırım doğum yaptığında

saol ya normal o zaman benimki..
hııı ondan öyle yazdıı takip edemiyorum o kadar hızlı ilerliyorkii

Evet CNm hepimiz bekler olduk seninde
1 günün kalmış:18::18:

Anlıyorum CNm bende belirti vardı
Ama hiç birşey çıkmadı kız benimde
Doğurma hevesim kaçtı

evet bir gün kaldı keşke hamilelik takvimiyle birebir aynı olsa doğum zamanımız en azından ne zman doğuracağımı bilirim..hayırlısı olsun artık bekleyeceğiz vardır zamanı elbet kavuşuruz bu sıkılmalarımız da tatlı bi sonla biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…