daha büyümesin kuzum benim ki...dursun durduğu yerde...
senin de en fazla 2-3 günün vardır...
Bugün kendimi tuhaf hissediyorum
Sanki göbeğim yere düşecek gibi
Varnı benim gibi hisseden
hiçbir şey galiba allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman gelecekler çünküNe yapsakta doğum yapabiliriz acaba:44:
benim eşimin uykusu ağırdır yanından kalkıp oflayıp pufluyorum bazen bel ağrısından evde dolanıyorum hiiç uyanmıyorBizimki uykuda olsa söylemem bende ama genelde uyanık olur. Yada uyanır hemen. Ben ayaklanayim o da ayaklanıyor :)
Ben galiba suniyi denicez once canım. Senin birde ikinci dogum daha kolay olur gibime geliyor.
Kızlar kaldı 5 günüm ama bebeğim hiç gelmicek gibi
Nasıl da sabretmeyi öğretiyo Rabbim.
2 gün önce oturdum ağladım eşimle annem ne yapacaklarını şaşırdılar.
Bebeğini dünyaya getirip gelese normal doğum yapan Ekim annelerine
İmreniyorum.en kısa sürede bende doğum yaptım
yasmayı çok istiyorum :) günler geçtikçe heyecanım artıyo
Kızım karnımın içinde oynuyo :) ama ben de babasıda
Farklı bi özlem içindeyiz.doğurmayan arkadaşlarımızında aynı seyleri
hissettiğinden eminim :)
benim öyle artık göbek yer çekimine dayanamıyo..ve kuzum aşağıya acayip baskı yapıyor...
Kilosu iyi galiba benişinkız ben
Bekliyom gelmiyorhevesimde
Kaçtı Zaten
doğumda anlayacağız canım kilosunu bakalım dr.nin demesine göre çok çok ileride..zaten ileride olduğu için direkt sezeryan dedi...beklemediğin anda gelmesin senin kuzun..
sanırım artık hepimizin öyle bebişler içinde iyice ağırlaştı karnımız taşımıyor artık
kız bebekler 10 gün erken doğar derler bide benim kızında çıkmaya niyeti yok canımaceleye getirmek istemiyolar demekki.geçen ishal oldum diyorum eşime bu doğumbelirtisimiş geliyo heralde ertesi gün mide bulantısı az kaldı az diyorum dünde belim ağrıdı çok galiba bu defa geliyo diyorum yat yat gelmez o diyo gerçekten gelse inanmıcak artık
serapçım senin bebiş 4ün üzerindeydi dimi maşallah peki sen kaç kilo aldın onu merak ettim iyi bakmışsın bebişe
kız senin bebiste mı çok hareketli
gece saat 2 de bile kıpır kıpır eşim
bu kız hala niye uyumamis diyor
kızlar benim vajinamin kemikleri cok
ağrıyor oturamiyorum
şu son bir haftadır da acayip çatladım artık ne yağ ne krem kar etmiyo...
ben şu an tam 12 kilo ettim canım...13 olur herhalde çünkü son bir haftada neredeyse birer kilo aldım ben..
hadi yaabende daha çatlak oluşmadı çok şükür ama oluşacak sanırım çünkü çok gergin hissediyorum ve kaşınıyor kendimi kaşımamak için zor tutuyorum bak bugün kremimi sürmeyi unuttum gidip sürüp geleyim
iyi çok normal fazla almamışsın demekki yediklerin bebişe yaramışben de 9.5 kilo aldım ama dediğin gibi artık her hafta 1 kiloya yakın alıyorum malesef artık doğsun istiyorum o yüzden iyice kilo almadan çünkü çok zor kilo veren biriyim
daha 10 günüm var artık daha fazla ağırlık tasiyamam gibibenim öyle artık göbek yer çekimine dayanamıyo..ve kuzum aşağıya acayip baskı yapıyor...
ne yapcaz bekleyeyim barihiçbir şey galiba allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman gelecekler çünkü
benim eşimin uykusu ağırdır yanından kalkıp oflayıp pufluyorum bazen bel ağrısından evde dolanıyorum hiiç uyanmıyor
aynen öyle daha önce eşim ayın 15ini bekle maaş alalım öyle doğsun diyodu şimdi tam tersi bir an önce doğsun istiyor biraz ayakta kal aşağı insin bebek de doğsun diyip duruyor
kız hafta sonu gelmesinde ama benin başımadoğumda anlayacağız canım kilosunu bakalım dr.nin demesine göre çok çok ileride..zaten ileride olduğu için direkt sezeryan dedi...beklemediğin anda gelmesin senin kuzun..
bu bebisler çok hareketli yavaynen eşim sen uyuyosun o uyumuyo diyo
aynı acı bende de var...
çatladım canım özellikle şu son iki haftada bayağı ilerledi..
bende 2 hafta önce tam 10 kilo almıştım ama şimdi yani bugün 12 dedik..bu hızla gidersek 13 de deriz 14.de..
daha 10 günüm var artık daha fazla ağırlık tasiyamam gibi
ne yapcaz bekleyeyim bari
kız hafta sonu gelmesinde ama benin başıma
ne gelirse hafta sonu gelir korktum hafta sonlarını
da hiç sevmiyorum
bu bebisler çok hareketli yav
en gıcık olduğum şu hıçkırıklar
lilypedcim ben geldim..bebişim sağlıklı maşallah 3600 olmuş 3800 doğar bu kız dedi kafa çapına baktı bana çatı muaynesi yaptı senin çatından geçmez dedi hırpalanırsın dedi . baya uzun uzun konuştuk ben sonuna kadar bekledim normal istiyordum ama kısmet değlmiş kızım okadar tombiş ki sezeryanı kabul etmekten başka çarem kalmadı riskliymişyinede son kez suyuma bakıcak sonra gün kararlaştırcaz inşallah kısmetse bu perşembeye kadar beklemedeyim bakalım hayrılsı sende ne var ne yok canım bana haber ver dualarım seninle ve tüm hamiş arkadaşlarımla görüşmek üzere lilypedcim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?