Nazarboncuğum85 nasılsın CNm
Nerede o günlerdüşünün şimdi hazırlanıp gidiyormuşuz sancılarla birlikte bebişleri almayaolumlu düşünelim öyle olsun inşşş
Tatlım ben sezaryenden korkuyorumbende denıyom işte gunumden bır hafta gectı beklıym hala ama pazartesıye kadar olmazsa dok karar vercz dedı sız benm yerımde olsanız sunı sancıyla dogummu sezaryanımı tercıh edersnz
iyiyim canım dün yine sancım oldu ama sanırım sadece yalancı sancılar bunlar kız beni hazırlıyosen nasılsın canım
Nerede o günler
Tatlım ben sezaryenden korkuyorum
O yüzden normali denerim
Bende iyiyim CNm doğumu bekliyorum
Şu anlık gelen yok
inş kokrtuğumuz kadar olmaz.çemen otu iyi geliyormu ki ?
sezeyde mi pırtlattı...
Bizimki uykuda olsa söylemem bende ama genelde uyanık olur. Yada uyanır hemen. Ben ayaklanayim o da ayaklanıyor :)evet çok sık değildi ama sıklaşıyordu akşamdan 12ye kadar saat başı sonra 40 dakikada bir sonra da yarım saatte bir gelmeye başladı kocama söylemedim uyuyodu sıklaşırsa giderim dedim eğer sancıysa da evde çekeyim dedim haberi olsaydı hemen götürürdü huyunu bildiğimden söylemedim iyikide söylememişim birşeycik yok şimdi
bende denıyom işte gunumden bır hafta gectı beklıym hala ama pazartesıye kadar olmazsa dok karar vercz dedı sız benm yerımde olsanız sunı sancıyla dogummu sezaryanımı tercıh edersnz
kızımda bı akrabam demıstı ben içtim cok cabuk dogdu dıye bende sancılarm sıklastıgnda 5dk düşmüştü suda kaynattım arabada gıderken içtim sabah 6da gıttm öglen 1de dogurdm nettende baktım cemen otu dogumu kolaylastırır mı yazdım gercekten doguma gıderken içilirse dogum kolay olur yazıyodu sızde bakın arastırın
kızlar ben çıkıyorum gelirim tekrar.temizlik yapayım biraz belki bugün doğuma giderim
Görüşürüz tatlım ben gece yarısı temizlik
Yaptım ama hala doğurmadım
az kaldı az ha gayret
Evet CNm dün gece suyu gelfıi 2 de falan doğurdu
Yanlış hatırlamıyorsam:44:
doğuran doğurana maşallah...bugün benim ki de aşağıya acayip baskı yapıyor...
Bi ben doguramadım
Büyüdüğünden baskı yapıyorlar minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?