2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım bence o yalancı sancı çünkü gerçek sancı pozisyon değiştirince geçmezmiş
Afiyet olsun canımcım bebişe bol bol besin olsun
bende çıkıyım biraz uzanmayı deneyim, zaten sonra yemek faslımız başlar :)
git yat cnım inşallah uyursun biraz dinlenmiş olursun en azından
kızımın odası geldi kuruldu :))) şimdi yetleştirmeye başlıycaz:)))
hayırlı olsun sğlıkla büyüsün inşallah bebeğin
hayırlı olsun canım allah odasında yatmayı nnasıp etsn bebişine

panikli sen daha burda mısın ben de doğurmuştur diyodum

evet canım beklemelerdeyım ah ahhh

hıc sorma lınacım doguramcm bu gıdısle sancı mancı yok dok pazartsye kadar süre verdı baklım

hıc sorma lınacım doguramcm bu gıdısle sancı mancı yok dok pazartsye kadar süre verdı baklım

hayırlısı canım allah dünyada rızkını ne zaman vermişse o zaman glir bebişin stres yapma tatlım yürüyüş filan yapıyo musun

hayırlı olsun canım allah odasında yatmayı nnasıp etsn bebişine

Çok sağolun kızlar :))ben bel ağrısından hiç bişey yapamıyorum belimde kasıklarımda acayip ağrıyor birde mide bulantısı car(((üşüttüm galibaa( annem tek başına uğraşıp duruyor((

Çok sağolun kızlar :))ben bel ağrısından hiç bişey yapamıyorum belimde kasıklarımda acayip ağrıyor birde mide bulantısı car(((üşüttüm galibaa( annem tek başına uğraşıp duruyor((

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben de üşütmüşüm yaa havalar aniden soğuyunca çarptı bizi

hayırlısı canım allah dünyada rızkını ne zaman vermişse o zaman glir bebişin stres yapma tatlım yürüyüş filan yapıyo musun

aynen de stres oluyo ınsan ya herkes dogurdu benm takvım bıttı tık yok bende olsn ıstym artk ya yapıyrm bıde dok merdıven ın cık dedı zaten ıkıncı katta oturym ınıp cıkıym ama vaktı saatı var galıba

Merhaba kızlar, bizde bugun temizlik var. Selam vereyim dedim size. Artık arada yada aksama uğrar bakarım doğum yapan falan var mı?
Herkes iyidir insallah.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben de üşütmüşüm yaa havalar aniden soğuyunca çarptı bizi

Merhaba kızlar, bizde bugun temizlik var. Selam vereyim dedim size. Artık arada yada aksama uğrar bakarım doğum yapan falan var mı?
Herkes iyidir insallah.
kolay gelsin canım rabit diye bir arkadal doğum yapmış onun dışında varsa da ben rastlamadım

aynen canım yapabileceğimiz hiçbir şey yok malesef beklemekten başka

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskopos
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-saracam
54-rabit
55-tugbacuneyt
56-tugbaaksoy

Son düzenleme:
slm kızlar sabah kalktığımda
iç camasirimda akintiyla birlikte
pembelik vardı acaba nisanim mı geldi:26:
ama biraz azdi

maşallah liste iyice kabarmış
Bende Gülben'i izliyorum gözlerim dolarak,Allah bebeğimizi sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin neler var (
aynen allah dermansız dert vermesin kimseye hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
slm kızlar sabah kalktığımda
iç camasirimda akintiyla birlikte
pembelik vardı acaba nisanim mı geldi:26:
ama biraz azdi

belki olabailir ama idrar yollarında senin lökasit çıkmıştı dimi ondan da olabilir zaten eğer nişansa yarın birgün sancın başlar bekleyelim bakalım heyecanlandım şimdi

baya kabardı liste arkadaslarda uğramaz oldu
bende heyecanlandım şimdi gelsin artık bebisler
de sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…