kızlar bu gece sancım tuttu gece yarısı 3 4 dk tuttu ama çok kotuydum allahım uzandamadım kalktım ayagı gezdım yataga uzandıgımda başlıyordu ben ne yapcam dedım eger bu geceye kadar bende nete gırmezsem bılınkı bende doguma gırıyorum bugun 1 de dr gıtcem
Selamm, Hayırlı Cumalar herkese..
Artık doğuran var mı demiyorum, geçmişe göz ucuyla da baksam mutlaka doğuran olmuş oluyo
Rabbim bütün doğum yapanların bebeklerini bağışlasın, analı babalı sağlıcakla büyüsünler inşallah
Darısı da hayırlısıyla, sağ salim ve bir avazda biz bekleyenlerin başına olsun inşallah
günaydınlar,hayırlı cumalar.hasta olduğum için buraya bakamadım bir türlü.gördüğüm kadarıla panikli hala beklemede.sezin doğuracaktı sanırım haberini aldınız mı? bir de tavukluyu merak ettim,o da doğum yaptı mı?
aynen canım, doğru düzgün kimsecikler kalmadı.. 0nları gördükçe insan daha vakti olsada sabredemiyo ya :)herkesşer doğudu.doğum yapanları görünce ben ne zaman doğuracam acaba diyorum.bu gidişle en sona kalacam galiba.
aynen canım, doğru düzgün kimsecikler kalmadı.. 0nları gördükçe insan daha vakti olsada sabredemiyo ya :)
Bende diyorum sonlara kalıcam galiba diye ama hiç belli olmuyo kuzum, bi anda bi bakmışsın doğuruyosun :)
10 sayfa geriye gittim de gördüm onlarıtavuklu doğum yaptı
sezin sezeryan yaptı
yok benm oğlanın geleceği yok.bugn biz de kontrole gideceklerdeniz muayene edecek bakalım ne diyecek.aynen canım, doğru düzgün kimsecikler kalmadı.. 0nları gördükçe insan daha vakti olsada sabredemiyo ya :)
Bende diyorum sonlara kalıcam galiba diye ama hiç belli olmuyo kuzum, bi anda bi bakmışsın doğuruyosun :)
Kızlar geldim doktordan nst de 1 kere sancı çıktı herşey normal doğum gözükmüyor bakalım beklicez artık , yürüyüş ve hurma önerdi doktor , bi bebişim 3 kilo olmuş bakalımhaftaya yine kontrole çağırdı doktor belki doğar o güne kadar , inşlh diyorum ...
maşallah cnmKızlar geldim doktordan nst de 1 kere sancı çıktı herşey normal doğum gözükmüyor bakalım beklicez artık , yürüyüş ve hurma önerdi doktor , bi bebişim 3 kilo olmuş bakalımhaftaya yine kontrole çağırdı doktor belki doğar o güne kadar , inşlh diyorum ...
Ben ilaçlara devam ediyorum halen. Magnezyumu arada bir içiyodum ama geçenlerde kızlar kasılmaları durduruyo diyince kramp olsada içmedim. İyi ki de devamlı kullanmamısım :)) Gece benimde sancım tuttu 2 defa. Eğer tekrarlasaydı dr.u arıcaktım, çünkü normaldekinden çok farklıydı. Belimden kasıklara inip karnıma yayıldı, ne yaptıysam geçmedi, wc ye bile zor gittim birinde :26:
En sona ben kalıcam diyorum ama dediğin gibi belli olmuyor :))) benimde ağrılarım var bugün dr bütün ilaçları bırsktırdı acayip kaşınıyordum bırak dedi hepsinide gerçekten mağnezyım kasılmaları önlüyormuş dün içmedim gece boyunca ağrım oldu((
hayırlısı olsun canım, sağlıcakla gelsinler de :) Güzel haberlerini bekliyoruz :)yok benm oğlanın geleceği yok.bugn biz de kontrole gideceklerdeniz muayene edecek bakalım ne diyecek.
hayırlısı neyse o olsun cnm. normal doğumu engellicek bi sorun olmusmuydu simdiye kadar ?Ögleden sonra benimde kontrolum var bakalim ne diyecek dr hayirlisi sezeryan olursa gunu verir heralde
selam cnm hosgeldiniz =)selam hanımlar biz geldik anca uyanıp geldik 2 gündür uyanamıyoru sabahları ee gece uyuyamayınca sabah da böyle oluyor siz de ne var ne yok bugün doğuran var mı
selam cnm hosgeldiniz =)
bende uyumak istiyorummmmmmmmmm
bnde geçmişe göz ucuyla bi baktım doğum yapanlar olmuş. zullu listeyi atmış ama hangi sayfadaydı aklımda değil..
Afiyet olsun canımcımkahvaltı yapim de geçmişe bakıcam canım:126:
sen de git yat istersen belki uyursun aslında ben de uyuyamıyordum bel ağrısından da şimdi de ağrıyor ama 2 gündür üşütmüşüm halim kalmıyor o yüzden sızıp kalıyorum sabahları
kızımın odası geldi kuruldu :))) şimdi yetleştirmeye başlıycaz:)))
aynen canım, doğru düzgün kimsecikler kalmadı.. 0nları gördükçe insan daha vakti olsada sabredemiyo ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?