2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım Allah yardımcın olsun. belki yalancı sancılardır panik yapma sakın. bizleride haberdar etmeyi unutma...

Selamm, Hayırlı Cumalar herkese..
Artık doğuran var mı demiyorum, geçmişe göz ucuyla da baksam mutlaka doğuran olmuş oluyo
Rabbim bütün doğum yapanların bebeklerini bağışlasın, analı babalı sağlıcakla büyüsünler inşallah
Darısı da hayırlısıyla, sağ salim ve bir avazda biz bekleyenlerin başına olsun inşallah

herkesşer doğudu.doğum yapanları görünce ben ne zaman doğuracam acaba diyorum.bu gidişle en sona kalacam galiba.

tavuklu doğum yaptı
sezin sezeryan yaptı

Gece herkeste ayrı bi huzursuzluk olmuş. Bu gece bende eşimle tartıştım biraz ve moralimi fazlasıyla bozdu.
Ağlamak bile rahatlatmadı, epey geç yattım.. 2 Defa feci bi sancıyla uyandım, birinde lavaboya gittim ama diğerinde kıpırdayamadım.
Baya bi kıvrandıktan sonra yorgunluktan sanırım uyumuşum. Sabah eşim işe giderken kalktım yine ve gözümden uyku akmasına rağmen uyuyamıyorum. Belimde çok ağrıyo, bacaklarım hissiz.. Bakalım nasıl geçicek bugün..

herkesşer doğudu.doğum yapanları görünce ben ne zaman doğuracam acaba diyorum.bu gidişle en sona kalacam galiba.
aynen canım, doğru düzgün kimsecikler kalmadı.. 0nları gördükçe insan daha vakti olsada sabredemiyo ya :)
Bende diyorum sonlara kalıcam galiba diye ama hiç belli olmuyo kuzum, bi anda bi bakmışsın doğuruyosun :)

Kızlar geldim doktordan nst de 1 kere sancı çıktı herşey normal doğum gözükmüyor bakalım beklicez artık , yürüyüş ve hurma önerdi doktor , bi bebişim 3 kilo olmuş bakalım haftaya yine kontrole çağırdı doktor belki doğar o güne kadar , inşlh diyorum ...

En sona ben kalıcam diyorum ama dediğin gibi belli olmuyor :))) benimde ağrılarım var bugün dr bütün ilaçları bırsktırdı acayip kaşınıyordum bırak dedi hepsinide gerçekten mağnezyım kasılmaları önlüyormuş dün içmedim gece boyunca ağrım oldu((

tavuklu doğum yaptı
sezin sezeryan yaptı
10 sayfa geriye gittim de gördüm onları

yok benm oğlanın geleceği yok.bugn biz de kontrole gideceklerdeniz muayene edecek bakalım ne diyecek.

İnşşş cnm hayırlısıyla doğurursun yürüyüş banda dedi bende hurma yiyeyim bari:))))

Ögleden sonra benimde kontrolum var bakalim ne diyecek dr hayirlisi sezeryan olursa gunu verir heralde

maşallah cnm Allah gönlüne göre versin, hayırlısıylaa bi an önce kavus bebisine insallah :)
Ben ilaçlara devam ediyorum halen. Magnezyumu arada bir içiyodum ama geçenlerde kızlar kasılmaları durduruyo diyince kramp olsada içmedim. İyi ki de devamlı kullanmamısım :)) Gece benimde sancım tuttu 2 defa. Eğer tekrarlasaydı dr.u arıcaktım, çünkü normaldekinden çok farklıydı. Belimden kasıklara inip karnıma yayıldı, ne yaptıysam geçmedi, wc ye bile zor gittim birinde :26:
yok benm oğlanın geleceği yok.bugn biz de kontrole gideceklerdeniz muayene edecek bakalım ne diyecek.
hayırlısı olsun canım, sağlıcakla gelsinler de :) Güzel haberlerini bekliyoruz :)

selam hanımlar biz geldik anca uyanıp geldik 2 gündür uyanamıyoru sabahları ee gece uyuyamayınca sabah da böyle oluyor siz de ne var ne yok bugün doğuran var mı

selam hanımlar biz geldik anca uyanıp geldik 2 gündür uyanamıyoru sabahları ee gece uyuyamayınca sabah da böyle oluyor siz de ne var ne yok bugün doğuran var mı
selam cnm hosgeldiniz =)
bende uyumak istiyorummmmmmmmmm
bnde geçmişe göz ucuyla bi baktım doğum yapanlar olmuş. zullu listeyi atmış ama hangi sayfadaydı aklımda değil..

selam cnm hosgeldiniz =)
bende uyumak istiyorummmmmmmmmm
bnde geçmişe göz ucuyla bi baktım doğum yapanlar olmuş. zullu listeyi atmış ama hangi sayfadaydı aklımda değil..

kahvaltı yapim de geçmişe bakıcam canım:126:
sen de git yat istersen belki uyursun aslında ben de uyuyamıyordum bel ağrısından da şimdi de ağrıyor ama 2 gündür üşütmüşüm halim kalmıyor o yüzden sızıp kalıyorum sabahları

Afiyet olsun canımcım bebişe bol bol besin olsun
bende çıkıyım biraz uzanmayı deneyim, zaten sonra yemek faslımız başlar :)

valla canım artk benümıtsz hergun acaba bugun olurmu dıyorm ama nafıle pazartesıye kadar olmzsa dok karar vercz artk dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…