Dogum gunun kutlu olsun canim nice yaslara bebisinle birlikteee
Sen ne zaman doğuruyorsun bakımlı anneslm kızlar anca girebildim banyo yaptım kuaföre gittim fön çektirdim kaşlarımı aldırdım
her an doğurabiliriz bakımlı olalım dimi ama
siz neler yaptınızzz
Doğum Günün kutlu olsun tatlım
Ay sabırsızlık la bekliyoruz ama gelen yok gibi
insallah zulumm yaa deli olucam yoksabugun esimde evde kek fln yapiyorum napiyim yoksa olucem sikintidan
Bende çok sıkılıyorum tatlım inşallah
Bir sürpriz yaparlar yoksa her ağrıyı
Sancı sanıp telaş edeceğiz
Senin süreçte benimki gibi. Bizde perşembeye kadar bekleyip bakacağız insallah. Kac kilo senin kız. Bizimki su sn 3600
Benimki de bazen gündüzleri hic hareket etmiyor. Tatlı falan yiyorum. Yerleri daraldı iyice.
Dogun gunun kutlu olsun canım. Olsun baska gun olsun dogumgunu. Yoksa seninki güme gider :)
Doğum Günün kutlu olsun tatlım
Ay sabırsızlık la bekliyoruz ama gelen yok gibi
Bugun burasi tatil yaa oglan nasil inat ettiyse bende inat edicem gitmicemsali gunu zaten gidicem bekliyoruz sadece [/
Inşallah seni çok bekletmez paşa
Senin süreçte benimki gibi. Bizde perşembeye kadar bekleyip bakacağız insallah. Kac kilo senin kız. Bizimki su sn 3600
Benimki de bazen gündüzleri hic hareket etmiyor. Tatlı falan yiyorum. Yerleri daraldı iyice.
Dogun gunun kutlu olsun canım. Olsun baska gun olsun dogumgunu. Yoksa seninki güme gider :)
Cok tesekkurler... ya bende ilk bastan beri gelmesin 3 ekimde diyodum ogun benim dogum gunum diyodumama ne bileyiiimmm bugun duugusalim galiba bugun fikrim degisti. Hemde gelmedikce sabirsizlaniyorum. Gelsede guzel olurmus be
Benim kiz gecen hafta 3400 du bu hafta 3500 olmus cok fazla almamis allahtan bi haftada bakalim haftaya kadar kac olcaz. Cok kilo alirsa normalde zora gircek. Bakalim hayirlisi demkten baska bisey gelmiyo
Sen ne zaman doğuruyorsun bakımlı anne
zulum ben sanciyi anlayamiyorum ki dun butun gun belim agridi annem sanci cekiyosun dedigecede karnim sizim sizim sizladi
bebek şekeri sormuşsun ya canım internete bebek şekeri malzemesi satın al filan yaz çıkıo siteler fiyatlar ne kadar uygundur bilmiyorum bizde kendimiz yaptık eminönünden alıp 60 şeker 80 tlye filan geldi parasından ziyade kendi emeğimiz oldu Eki Görüntüle 821739 böyle bişeydi
zulum ben sanciyi anlayamiyorum ki dun butun gun belim agridi annem sanci cekiyosun dedigecede karnim sizim sizim sizladi
CNm geceleri sancı daha çok olur çünkü
Doğumu sağlayan hormonlar gece saatlerinde
Salgılanıyor o yüzden geceleri sancı çekiyoruz
Gercek sancı artar ve sıklaşır
perşembe doğuracam hayatım ama bebişin suyu azmış bir süpriz olabilir diehazzırda durmaya çalışıyorummm
kızlar pazartesi spinal sezeryanla kavusucam kızıma ama hala isim bulamadık kızımıza isim önerilerinizi yazarmısınız ?
kızlar pazartesi spinal sezeryanla kavusucam kızıma ama hala isim bulamadık kızımıza isim önerilerinizi yazarmısınız ?
perşembe doğuracam hayatım ama bebişin suyu azmış bir süpriz olabilir diehazzırda durmaya çalışıyorummm
ohh baya dogum var desene haftaya hadi insallah
Çok cici olmus cnm gayette uygun nette baktım şu renklı küçük kovalardan bulamadım var ama süslenmıs hazır az daha arastırayım
Desene az kalmış dediğin gibi
Hazır ol benişin seni bakımlı
Görsün
verdi doktorum ilaç canım krem vermişti bir de fitil ama geçmedi inatçı çıktı benimki zaten evlendiğimden beri sık sık oluyor bünyem buna yatkınmış daha önce gittiğim bir doktor söylemişti o yüzden beni korku sardı şimdi ya doğum sonrası devam ederse lohusa halimle beni perişan ederse diye korkuyorum bir de orası dikişli filan olacak napıcam ben:18::18::18:Bendede mantar var CNm Dr ilaç yazdı
Ili üç günde fayda ediyor kafana takma
Geçer ilaç kullanıyor musun cnm
bakımlı anne seni ben de iyice bakımsız tarzana döndüm yaa yarın da ben gideyim kaş bıyık yolunup gelimslm kızlar anca girebildim banyo yaptım kuaföre gittim fön çektirdim kaşlarımı aldırdım
her an doğurabiliriz bakımlı olalım dimi ama
siz neler yaptınızzz
Desene az kalmış dediğin gibi
Hazır ol benişin seni bakımlı
Görsün
ay sorma gece saçıma bakım yağı sürüp yattım sonra pişman oldun ya bişey olursa die yağlı saçlamı gidecem ben doktora diorum :)
verdi doktorum ilaç canım krem vermişti bir de fitil ama geçmedi inatçı çıktı benimki zaten evlendiğimden beri sık sık oluyor bünyem buna yatkınmış daha önce gittiğim bir doktor söylemişti o yüzden beni korku sardı şimdi ya doğum sonrası devam ederse lohusa halimle beni perişan ederse diye korkuyorum bir de orası dikişli filan olacak napıcam ben:18::18::18:
bakımlı anne seni ben de iyice bakımsız tarzana döndüm yaa yarın da ben gideyim kaş bıyık yolunup gelim
allah sağ salim kavuştursun inşallah
tuba, melek,sude isimlerini beğeniyorum ben bir de yasemin ismi çok hoş bana hep kibar bir kız profilini anımsatır
hadi gozun aydin canimm insallah sag saglim kavusursunndusundugunuz isimler elbet vardir sen yaz ben sana soyliyim
Az kalmış kavuşuyorsun bebişine darısı
Başımıza
ay sorma gece saçıma bakım yağı sürüp yattım sonra pişman oldun ya bişey olursa die yağlı saçlamı gidecem ben doktora diorum :)
En azından bırakmamışsın kendini tatlım
Ben saldım kendimi
Amin ins Allah saglicakla elimize almamizi nasip eder. Bugun dogum gunum belki bi supriz yapip gelir diye dusunuyodum ama tik yok. Sanirim kendine baska bi dogum tarihi istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?