2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar anca girebildim banyo yaptım kuaföre gittim fön çektirdim kaşlarımı aldırdım
her an doğurabiliriz bakımlı olalım dimi ama
siz neler yaptınızzz
Sen ne zaman doğuruyorsun bakımlı anne

benim normalde canavar gibiydi ama bugun nedense durgun evet yerleri daraldi ondandir buyuk ihtimal

Son düzenleme:

Çok cici olmus cnm gayette uygun nette baktım şu renklı küçük kovalardan bulamadım var ama süslenmıs hazır az daha arastırayım

kızlar pazartesi spinal sezeryanla kavusucam kızıma ama hala isim bulamadık kızımıza isim önerilerinizi yazarmısınız ?

kızlar pazartesi spinal sezeryanla kavusucam kızıma ama hala isim bulamadık kızımıza isim önerilerinizi yazarmısınız ?

hadi gozun aydin canimm insallah sag saglim kavusursunn dusundugunuz isimler elbet vardir sen yaz ben sana soyliyim

Çok cici olmus cnm gayette uygun nette baktım şu renklı küçük kovalardan bulamadım var ama süslenmıs hazır az daha arastırayım

teşekkür ederim canım bende bakıyım sana eğer o tarz kova bulursam linkini gönderirim sen ordan bakarsın

Bendede mantar var CNm Dr ilaç yazdı
Ili üç günde fayda ediyor kafana takma
Geçer ilaç kullanıyor musun cnm
verdi doktorum ilaç canım krem vermişti bir de fitil ama geçmedi inatçı çıktı benimki zaten evlendiğimden beri sık sık oluyor bünyem buna yatkınmış daha önce gittiğim bir doktor söylemişti o yüzden beni korku sardı şimdi ya doğum sonrası devam ederse lohusa halimle beni perişan ederse diye korkuyorum bir de orası dikişli filan olacak napıcam ben:18::18::18:
slm kızlar anca girebildim banyo yaptım kuaföre gittim fön çektirdim kaşlarımı aldırdım
her an doğurabiliriz bakımlı olalım dimi ama
siz neler yaptınızzz
bakımlı anne seni ben de iyice bakımsız tarzana döndüm yaa yarın da ben gideyim kaş bıyık yolunup gelim

allah sağ salim kavuştursun inşallah
tuba, melek,sude isimlerini beğeniyorum ben bir de yasemin ismi çok hoş bana hep kibar bir kız profilini anımsatır

Telaş yapma CNm inşallah geçer

hadi gozun aydin canimm insallah sag saglim kavusursunn dusundugunuz isimler elbet vardir sen yaz ben sana soyliyim

canım eşim zeynep istiyor. ben defne yada öykü diyorum. kv dede belinay diyo. bu isimler arasında kararsız kaldık ıyıce kafamız karıstı yani :)

Az kalmış kavuşuyorsun bebişine darısı
Başımıza

İnş canım hepimiz tek tek kavuscaz bebişlerimize :)

Amin ins Allah saglicakla elimize almamizi nasip eder. Bugun dogum gunum belki bi supriz yapip gelir diye dusunuyodum ama tik yok. Sanirim kendine baska bi dogum tarihi istiyo

doğum günü kutlu olsun canım bebeğinle ailenle birlikte nice mutlu huzurlu yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…