1 saattir midem çok fena bulanıyor ve sanki adet olacakmışım gibi ağrım var özellikle belim kopuyo ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi lavoboya gitme isteği var evde yalnızım korkuyorum doktorumu arasam mı acaba yarın kontrolüm var ne dersiniz kızlar:26:
1 saattir midem çok fena bulanıyor ve sanki adet olacakmışım gibi ağrım var özellikle belim kopuyo ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi lavoboya gitme isteği var evde yalnızım korkuyorum doktorumu arasam mı acaba yarın kontrolüm var ne dersiniz kızlar:26:
bir ara bakalım ne diyecek şiddetli mi ağrın yoksa hafif mi
CNm duş al eğer duştan sonra hafifler
Ve çok az olursa yalancı sancıdır aynısını
Bende yaşadım
mıde bulantısı bendede başladı ve aşırı derecede sabah uyanır uyanmaz
Bende hiç bitmiyor mide bulantıları
Ara canım ıstersen cok mu rahatsız edıcı bır agrı? Hadi hayırlısı bakalım benımde bır haftadır lavaboya gıtme ıhtıyacım daha bır çoğaldı.
ay canım ben de salak bi takıntı var evde yalnızken banyo yapamıyorum ne yazıkkı mecbur eşimi bekleyeceğim
aynı sekılde bende de bıtmedı gitti acıkır acıkmaz baslıyorum
Olabilir tatlım duştan sonra kesin
Anlarsın ben artık yalancı sancıları
Tanıyorum ama bu aralar üşütmüşüm
Karnım ağrıyor boğazım da ağrıyor
Adaçayı içtim boğazımın Ağrısı gitti
ama adaçayı rahimi uyarıcı ve gevşetici
Etkisi varmiş bütün gece karnım ağrıdı
Doğumu teyikliyomuş
Ben yemek yiyince otobüse falan binine
Çok kötü oluyor cnm
İnşallah bemim çatımda uygundurMerhabalar herkese...
Uzun zamandir girmemistim siteye bugun girebildim. Ins herkes saglikli ve mutludur. Doguma 5 gunum kaldi. Yaklasik 2 haftadir ufak ufak sancilarim var ama yalanci sanci sanirim. En son dun kontrolum vardi. Ben oncelikle normal istiyorum. Drm catimin uygun oldugunu soyledi eger son gune kadar gelmezse suni sanci veririz baslatiriz dogumu dedi. Bi terslik olursada sezeryana aliriz dedi. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Benm kizce birazda kilolu bakalim napcaz. Ins onlarda bizde saglikli bi sekilde atlatiriz bu yolculugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?