2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bir ara bakalım ne diyecek şiddetli mi ağrın yoksa hafif mi

CNm duş al eğer duştan sonra hafifler
Ve çok az olursa yalancı sancıdır aynısını
Bende yaşadım

Ara canım ıstersen cok mu rahatsız edıcı bır agrı? Hadi hayırlısı bakalım benımde bır haftadır lavaboya gıtme ıhtıyacım daha bır çoğaldı.

Ara canım ıstersen cok mu rahatsız edıcı bır agrı? Hadi hayırlısı bakalım benımde bır haftadır lavaboya gıtme ıhtıyacım daha bır çoğaldı.

valla bugüne kadar yaşadığım en şiddetli ve rahazsız edici ağrı bu oldu hem mıdem bulanıyo hem belime vuran bi ağrı var hem de sürekli bi lavobo ihtiyacı anlamadım canım bakalım doktoru aradım ameliyattan cıkınca dönecek ne diyecek merak içindeyim evde yalnızım bi de eşim falan olsa duş falan yapardım o zaman geçince yalancı sancı oluyomuş tek başıma banyoya giremiyorum korkuyorum

ay canım ben de salak bi takıntı var evde yalnızken banyo yapamıyorum ne yazıkkı mecbur eşimi bekleyeceğim

Olabilir tatlım duştan sonra kesin
Anlarsın ben artık yalancı sancıları
Tanıyorum ama bu aralar üşütmüşüm
Karnım ağrıyor boğazım da ağrıyor
Adaçayı içtim boğazımın Ağrısı gitti
ama adaçayı rahimi uyarıcı ve gevşetici
Etkisi varmiş bütün gece karnım ağrıdı
Doğumu teyikliyomuş

Canım uzan dinlen bakalım geçecek mı? Dr'undan haber bekle bari.

Merhabalar herkese...
Uzun zamandir girmemistim siteye bugun girebildim. Ins herkes saglikli ve mutludur. Doguma 5 gunum kaldi. Yaklasik 2 haftadir ufak ufak sancilarim var ama yalanci sanci sanirim. En son dun kontrolum vardi. Ben oncelikle normal istiyorum. Drm catimin uygun oldugunu soyledi eger son gune kadar gelmezse suni sanci veririz baslatiriz dogumu dedi. Bi terslik olursada sezeryana aliriz dedi. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Benm kizce birazda kilolu bakalim napcaz. Ins onlarda bizde saglikli bi sekilde atlatiriz bu yolculugu.

duşa girsene canım ağrıların artacakmı bakalım

Selam kizlar bugunde dogurmadim Dun cok sancilarim vardi ilk kez boyle olmustum yalanci sancilarmis gecti gitti bugun biseyim yok bebegim az hareket ediyo yada etmiyo bi bu var :26:

hadi ya ozaman günü yaklaşanlar versin kendini adaçayına

İnşallah bemim çatımda uygundur
Bende normal istiyorum inşallah
Bebişin en kısa zaman da sağlıklı
Bir şekilde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…