Masallahhhh :) SOn haftalar daha mi cok aliyor mesela 32 haftami biliyorum ben ozaman 2,2 kgdi. Seninki ne kadardi 32de? Yani tahmin etmeye calisiyorum nekadar olmustur diye
ultrason sonuçlarından baktım şimdi canım. evet son haftalarda daha çok kilo alıyor. 31. haftada 1750'ymiş.. 33. haftada 2350
o zaman cok almis 33+0 da mi 2350, yani simdi 36+3 sen 3500 yani 3 haftada 1200 e yakin oluyor mu acaba sasirdim.. benim 32+0 daydi 2,2.
evet evet, ama ne başından beri doktorum diyordu. ben de eşim de yapılı insanlarız. normal şartlarda senin 4 kg doğurman lazım bu anne babaya göre, senin bebeğin son haftalarda çok hızlı gelişecek diyordu. öyle de oldu
benimki kilolu doğacak ama boyu da uzun normale göre. anne babaya çekmiş yani.
kıyaslama açısından benimki örnek olmayabilir ama son haftalarda daha çok kilo alındığını kanıtlayabilir.
biz minyonuz esimle, ben 153 esim 173 fln kilolarda az. Ama bebek dogum kilolalrimiz esimi 4, benim de 3,6 fln. Tabi ona bakar mi bilmiyorum ama seninki ozaman haftaya gore epey onde cikiyordur.
aynen öyle.. cumartesi 35. haftanın sonlarındaydım son kontrolde... bebek ortalama olarak 38. haftadaydı (ortalama bak dikkat cekerim).
bu yüzden erken doğacak gibime geliyor.
MASALLAH. Canim erkek miydi bebegin kusura bakma kacirdim orayi? Benimki erkek. DOktor ne diyor erken isine. Burada ultrasonda dogum tarihi tahmini yapilmiyor yani ilk 12 haftada yapilan tarihe gore gidiliyor. Buyuk olmasi tarih degistirmez sadece bebek iri oldugunu gosterir diyorlar. Insallah hakimizdan hayirlisi zamaninda gelsinler..
sagol canim eklemissin. benimki de az daha buyuk. kendim de epey minyonun ben 153 boy 43 kiloydu gebelik oncesi. sen de zayif duruyorsun.
Seninki inik hal biraz daha gerci benim hep genelde gobek deligi kismi daha sisikti.
Cnm seninle boylsrimiz aynı bende 44 le hamile
kaldım
ilk günaydın benden olsun
ama kimsecikler yokkk
inanılmaz bir ağrıyla uyandım
belim çok ağrıyor
guınaydınnnnn kızlar bu gecede gıtmedık doguma ya bugunde kontrol var gene bakalım ne olck hayırlısı artk ya alacak dok ya bırazdaha bekletck
Günaydın kızlar benimde uykum kaçtı ...tekmeler ve hafif bel agrisi azıcık da mide bulantisi var sanki bendedeuyku icin son 5 gun ama uyuyamiyorum bendeee ((((
Kaç günün kaldı CNm
Benimde belim ağrıyor
Midem bulanıyor
37+2 deyim cnm..salı kntrolum var Çarşamba alır buyuk ihtimal ...son 5 gun(Sen kactasin??
Hayırlısı olsun CNm inşallah minik
Seni daha fazla bekletmez
38+2 olduk sen sezaryen mi olacak CNm
Su anlık normal olacağı için kızımın gelmesini bekliyorum
38+2 olduk sen sezaryen mi olacak CNm
Su anlık normal olacağı için kızımın gelmesini bekliyorum
inş canım artık ümtsiz oldum ıyıce ya sonum sunı sancı yada sezaryan gıbı gözükyo
Evet cnm sezaryen ...38 den sonra dogum her an başlayabilir diye alacak...insallah bekler ozmaan kadar ...dogmasını istiyosan seni bekletmez umarım annesi:)
inş canım gelırler de stresımız bıter bu kadar sancı gelsın dıye dua edecegımı hıc ummazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?