2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benimki şimdiden diyor, oğlunu kucağına alsınmış bir de kız istiyormuş. dedim sipariş usulü çalışmıyoruz
hakikaten elifi bir kucağına alsın görürüz...

kız ne güzel ışte ikinci aklında olsun
benim eşim sanki 10. kez baba olacakmış
gibi çok sakin.birde artık tanıyan tanimayan
herkez kaç gün kaldı diye soruyor insan sıkılıyor
her günde sorulmaz ki Cnm dimi

ay millete ne ise.. çok gıcık oluyorum, yok daha doğurmadın mı, yok bi doğur da sevelim... sanki ben size doğuruyorum diyeceğim bir gün böyle kalacaklar...

biz zaten sabırsızız, bebeklerimizin kokusunu bir an önce içimize çekmek istiyoruz. ama maşallah milletten bize fırsat yok... bazen doğurduktan sonra hastaneden bile herkesi kovacağımı düşünüyorum, beni eşimle yalnız bırakın mutluluğumuzu yaşayalım bir diye

Aynen canım aynen kime ne diyceğimi şaşırdım :) bebeklerimizi merak eden biz
Sağlıklı sıhatli kucaklasak,bide doğum gibi ilk kez karşılaşıcağımız bilme
Diğimiz bi durum kapımızda.daha sancı ne doğru dürüst bilmiyoruz :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun.40 kişi doğurdu kalanlar belli :))) buradayız

aynen öyle... yani herkes doğum yapıyor olabilir ama bizim başımıza ilk defa geliyor. hadi iki olsun... ama basit birşe değil ki zaten gerginiz. hamilelik beni cengaver yaptı her daim kavgaya hazırım
ama ben sonuncu olmak istemiyorum yaaa...
yogayla falan doğum başlatılıyor mu acaba

Kimisi 35 haftadan sonra gobek daha da buyuyor diyor. Kisiye gore degisir de daha buyuyup asagiya iniyor sanirim ozaman

aramizda 5 gun var gozukuyor 35+5 iz artik bugun biz hayirlisi.

36+3'üm ben de :) yukarıdaki benim tam bir hafta önceki halimin fotoğrafı, yenisini çekmedim ama geçen haftadan beri de pek büyümedi.
ben kiloluyum açıkçası iç karnım geniş olduğundan dolayı da küçük olabilir. bebiş şuan 3,5 kg.

Masallahhhh :) SOn haftalar daha mi cok aliyor mesela 32 haftami biliyorum ben ozaman 2,2 kgdi. Seninki ne kadardi 32de? Yani tahmin etmeye calisiyorum nekadar olmustur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…