2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benden de sürekli tahlil alındı ama sezeryan öncesi bazı tetkiklerin yapılması gerekiyo dedi her ihtimale karşı...sezeryan olanlar yazsa bari neler verdiler hangi tahlilleri...kiloya takılma kuzum...son zamanlarda atak yapıyo kuzular...üzmezler annelerini emin ol...

ne guzell ya bebisin seninle yaninda herseyin iyi olmasina sevindim canim darisi basimiza insallah

epidural mi spinal mi..ya bende karar veremedim ikisi arasında kaldım...gidip geliyorum...öp paşayı bizim yerimize de...

insallah paniklimmm hayirli haberlerle gelirsin merak ettim bende

insaalah canım ya hayırlısı artk allahımda bı guc varıyo hıc streslı degılm bılıynmun gercekten sıkıldm hamılelıkten 1gun cekerm belkı ama sonra oglus yanımda bayrama kadarda toparlanırz bıraz allahım hayırlısını nasıp etsın hep öyle dua edıyrm

al benden de o kadar paniklimm o kadar cok sikildim ki anlatamam yani bide ailem fln yanimda degil ya ondan da olsa gerek artik oglumun yanimda olmasini istiyorum ama hala bekliyorum dua ediyorum artik gelsin diye

sağol cnm ewt ne istiyolar deselerdi iyi olurdu .....bebişimi resmen özledim....görmeden özledim ...eşimde özledim dio

teşekkür ederim canım
daha asagı ınmemiş göbegın guzel gorunuyon dolaplarında guzelll
teşekkür ederim canım o yüzden mutfaktan çıkmıyom 15 kiloyu nasıl aldım evet daha göbişimiz düşmedi
mutfagına bayıldım kısssss sana gelınce zaten fıstıksın anladık
sağol kuzum ayy teşekkür ederim o senin güzelliğin
kıss kamyon devirmek nee:26:

kızlar sizden yardım istiyorum sezaryen plan arkadaşlar
hangi doğum seklini önerirsiniz
Hayırlısı olsun cnm senin astımın olduğu için genel yapmayacak herhalde
38+ larda alıyorlar cnm benim kızım 38+2 de olmuştu

sezeryancnm çünkü kızımıda ikibuçuk yıl önce sezeryanla doğum yaptım

amann amannnn annecik gelmiss nasilsinn kuzummm bebiss nasilll

açıp bakmadım kuzu orta boyunu almış..bel ölçüsü 80-120 yazıyo herhalde belden yukarı çıkar...

bu arada doruk tunamız napıyo annesi...

İyi kizlar her yeni dogan gibi bol gazimiz mevcut:) alismaya calisioruz birbirimize:) ama dunyanin ennnnn guzel seyi, bebis yapmayanlara artik bende hemen yapin die tembihlemeye baslicam kikikiki:) uykusuz gecelerimiz basladi ama herseye deger pamuk o pamukkkk:)

ooohhh miiss gibi kokuyodur evin simdiiii ayyy iyice costum yaaa

al benden de o kadar paniklimm o kadar cok sikildim ki anlatamam yani bide ailem fln yanimda degil ya ondan da olsa gerek artik oglumun yanimda olmasini istiyorum ama hala bekliyorum dua ediyorum artik gelsin diye

ben hep eylul sonu dogurrm dıyodm ama olmadı son gunler cok sıkıldm artk böyle cekmektense gunumdee doldu kılosuda ıyı bişekılde dogcak artk panıktende gectm strestende bos besıklerı sevmektende yoruldm bak 30 kısı dogurdu bişekılde kurtuldu bebişlerı yannda bızımde olck allahım guc verıyo yeterkı mutlu son olsn bende dogum yapınca gelck annem kardeslerm

Bende bugün yaptırdım artık bakalım belki bidaha yaptırmak gerekir ben yaptırırkwn bile çok zorlanıyorum sen nadıl kendin yspıyosun maşallah:44:
amın cnım inş. hepimiz saglıkla alırız

Amin inşşş bi kavuşsaydık çok sıkıldım hamilelikten benim kız indi bide aşağıya erken gelcek galiba

insallah paniklim az kaldi 9 ay bekledik ama sona gelince gercekten cekilmez oluyo hergun o kiyafetlere bakmaktan banada bi haller geldi insallah en kisa zamanda kavusuruz miniklere

epidural mi spinal mi..ya bende karar veremedim ikisi arasında kaldım...gidip geliyorum...öp paşayı bizim yerimize de...

Gulum epi sezin sole bi kolayligi var agrini dindirmek icin epiyi hasgane cikisina kadar tutuolar ve ordan kolaylikla agri kesici vermeye devam ediolar, ben cok fahat ettim, testlere gelince benden bir kac tup kan alindi ve ekg cekildi okadar, ama bunlari dogum gunu yapmadilar beni strese sokmamak icin, gunu kararlastirdigimiz gun hemen yaptilar yani cmtesi, dogumu carsamba yaptim:) oh iyikide yapmisim kizz valla cok mutluyum:) uykusuz mutlu anneyim ben artik

ooohhh miiss gibi kokuyodur evin simdiiii ayyy iyice costum yaaa
Aynen ole canim allah sizede tez zamanda kolayca doum yapmayi nasib etsin, bebislerinizi saglikla alin kucaklariniza

diyorlardı ki doğum yaptıktan sonra hamileliğini sıkıntılarını unutacaksın.. gerçekten de öyleymiş.. mide yanmaları kasık ağrıları hepsi geçti gitti.... o yüzden benim önerim son günlerinizi çok çok mutlu geçirin. bol bol resim çekinin... naz yapın son son hamileliğinizin tadını çıkarın... :)

çıktığında bakcaz kuzu..sağlıklı olsunda kilosu önemli değil..
Öyle canım. Onemli olan saglıkları.
Biz pek iliski olayına girmedik canım. Çünkü riske etmek istemedik. Eşimde istemedi. Az kaldı zaten cok sukur.
Kamyon devirmek demek gece ruyada erkeğin boşalması demek :)

Hadi bakalım Allah kolay doğumlar nasip etsin insallah. Ekim'in ilk anneleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…