- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
yok istemedi bende başından beri habire tahlil yaptırıyorum zaten ondan herhalde....yarın 1 de randevum var nts ye gircembide bebeğin kilosuna falan baktırcam inşallah iyidir kilosu ayın 20 sinde 10 gün önce2800 dü 34+6 da
Kizlarimmm ben geldim 25 eylulde epidural sez ile aldim bebisimi kucagima, hic korkmayin cokta memnun kaldim bebisimi kokladim daha ameliyat masasinda, ilk aglamasini duydum, kociste girdi benimle cok duygusal anlat yasadik yine yapsam yine epidural sez yaparim ilk 15 dk da bebisim cikti sora beni toparladilar zamanim olunca ayrintili yazicam sizede, toplam 35 dk surdu girip cikmam herseyi ayik olarak yasadim:)
Kizlarimmm ben geldim 25 eylulde epidural sez ile aldim bebisimi kucagima, hic korkmayin cokta memnun kaldim bebisimi kokladim daha ameliyat masasinda, ilk aglamasini duydum, kociste girdi benimle cok duygusal anlat yasadik yine yapsam yine epidural sez yaparim ilk 15 dk da bebisim cikti sora beni toparladilar zamanim olunca ayrintili yazicam sizede, toplam 35 dk surdu girip cikmam herseyi ayik olarak yasadim:)
insallah paniklimmm hayirli haberlerle gelirsin merak ettim bende
bak bakalim canim.. evet annemde oyle diyo yerinde durmaz bu oglan diyo netcezz biz
insaalah canım ya hayırlısı artk allahımda bı guc varıyo hıc streslı degılm bılıynmun gercekten sıkıldm hamılelıkten 1gun cekerm belkı ama sonra oglus yanımda bayrama kadarda toparlanırz bıraz allahım hayırlısını nasıp etsın hep öyle dua edıyrm
benden de sürekli tahlil alındı ama sezeryan öncesi bazı tetkiklerin yapılması gerekiyo dedi her ihtimale karşı...sezeryan olanlar yazsa bari neler verdiler hangi tahlilleri...kiloya takılma kuzum...son zamanlarda atak yapıyo kuzular...üzmezler annelerini emin ol...
teşekkür ederim canımAllah yardımcın olsun inşalah ağrısız acısız ve sağ salim bebeğine kavuşursun
kızlar ben bol protein ile beleniyorum. bolca haşlanmış et, yumurta peynir vb gibi gıdalar tüketiyorum. meyve olarak da şekerli meyveleri şeftali gibi tercih ediyorum. maşallah 36. haftad 3400 gr benimki.
Allah yardımcın olsun. kahverengi akıntı vrsa doktoru ihmal etme derim
canımmm, hiç üzülme bakayım sen. bebeğinin ve senin sağlğın için en iyisi sezeryan ise seeryn olsun. nasıl olup bittiğini anlamayacaksın zaten, içini ferah tut. çarşambaymış sezeryan tarihin, ablan da geliyormuş
ay hayırlısı olsun.. yalnız arefe günü sezeryan olmanın şöyle bir dezavantajı var anım: iyice bir öğren doktorlar bayramda nöbetçi mi? bir aksilik olursa (Allah korusun) ililenebilecekler mi? senin yerinde olsam 12 ekim gbi olmak isterdim, hem bayrama eve çıkmış olayım, hem de hastanede yattığım sürede kendi doktoruma ulaşabileyim. öyle veya böyle hayırlısı olsun inşallah
ah Serap, hepimiz doğurdun sandık. hayırlısı olsun bacım, maşallah senin tosunaiyi haberlerini bekliyoruz
maşallah ne güzel bir göbüş öle, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canım maddi durumun karşılayabiliyorsa kendi doktoruna gitmende fayda var.
tahmini olarak doğumda yaklaşık 4 hafta önce düşer dediler. bence sana göre erken değil. 38 - 40 hafta arası doğum normal =)
teşekkür ederim canım o yüzden mutfaktan çıkmıyom 15 kiloyu nasıl aldımdaha asagı ınmemiş göbegın guzel gorunuyon dolaplarında guzelll
sağol kuzum ayy teşekkür ederim o senin güzelliğinmutfagına bayıldım kıssssssana gelınce zaten fıstıksın anladık
kıss kamyon devirmek nee:26:Gözün aydin canım. Allah analı babalı büyütsün insallah.
Canım bizimki de arada kamyonu deviriyor.
Yalnız erkekler bizden farklı yaratılmış. Onlar bizler gibi degil. Biz uzun sürede birsey yapmasak oluyor. Ama erkekler o içindekilerini atmak zorundalar.
Benimki geçenlerde panik atak falan geçirdi ve bir kac kişiden duydum hamilelik doneminde erkekler bu sebepten dolayı da stres yasıyorlar ve panik atak vs yaşayabiliyorlar.
Bu yüzden eşlerinize hoşgörü ile davranın arkadaslar.
Ya biz onlara yardımcı olacağız yada ruyada vs kendileri bir sekilde olacaklar.
iyi dileklerini için teşekkür ederim kızlar
bende bilmiyorum alscigim. bu kadar fark
nasıl çıktı
kızlar az önce dr konustum çarşamba sezaryene
almak istiyor beni ablamida aradim bugün yarın
gelecek inşallah
Hayırlısı olsun cnm senin astımın olduğu için genel yapmayacak herhaldekızlar sizden yardım istiyorum sezaryen plan arkadaşlar
hangi doğum seklini önerirsiniz
38+ larda alıyorlar cnm benim kızım 38+2 de olmuştuyaa benimki de tosun olacak diye korkmuştum ben de bu hafta az almış neyseki 160 gr almış bir haftada yoksa 4 kiloyu geçecekti o zaman da normal doğum olmuyor işte
tabi en önemlisi sağlık sağlıklı olsun da ister tosun olsunlar ister miniş
çarşamba erken değil mi canım gerçi 38 bitmiş oluyor ama bir çok doktor 39dan sonra alıyor yani benimki öyle en azından gerçi en iyisini doktorun bilir sağlıkla gelsin inşallah kızın
canım zaten kim denk gelirse o doğurtuyor özellerde bile öyle oluyor yeri gelince şansından inşallah iyi bir doktor gelir sağ salim kucağına alırsın yavrunu
. Bende sürekli tetikleyim bide herkes 37 den sonra her an doğabilir diyip korkuttular beni..normalde değişmezse 12 Ekim sezaryen tarihim..seninki normalmi olacak sezaryenmi?
Banada pahalı geldi en az 200..bakalım kullananlara sorup memnuniyet lerine gore almam lazım ..belki 2.donem (sanmıyorum ama) ise baslarım cok gerekli...artık hareketler acı veriyo çıkınca cok yaramaz olacak sanırım:))
Ayakta uyuruz artık canım napalim :))büyüyünce de koşarız artık peşlerinden :)))
öptüm öptüm...
amann amannnn annecik gelmiss nasilsinn kuzummm bebiss nasilll
açıp bakmadım kuzu orta boyunu almış..bel ölçüsü 80-120 yazıyo herhalde belden yukarı çıkar...
bu arada doruk tunamız napıyo annesi...
epidural mi spinal mi..ya bende karar veremedim ikisi arasında kaldım...gidip geliyorum...öp paşayı bizim yerimize de...
İyi kizlar her yeni dogan gibi bol gazimiz mevcut:) alismaya calisioruz birbirimize:) ama dunyanin ennnnn guzel seyi, bebis yapmayanlara artik bende hemen yapin die tembihlemeye baslicam kikikiki:) uykusuz gecelerimiz basladi ama herseye deger pamuk o pamukkkk:)
al benden de o kadar paniklimm o kadar cok sikildim ki anlatamam yani bide ailem fln yanimda degil ya ondan da olsa gerek artik oglumun yanimda olmasini istiyorum ama hala bekliyorumdua ediyorum artik gelsin diye
Bende bugün yaptırdım artık bakalım belki bidaha yaptırmak gerekir ben yaptırırkwn bile çok zorlanıyorum sen nadıl kendin yspıyosun maşallah:44:ben sesu ılık agda kullanıyodum canım ama 8.ayımdan sonra sıkıntı oldu aynada ters yansıyo kagıdı yapıştırma durumu lmadı o skı çam akızı aldım koy cek o ya onla yaptıım bu kez baya zor oldu ama cok şukur kımsey gerek duymadan yaptım
amın cnım inş. hepimiz saglıkla alırız
ben hep eylul sonu dogurrm dıyodm ama olmadı son gunler cok sıkıldm artk böyle cekmektense gunumdee doldu kılosuda ıyı bişekılde dogcak artk panıktende gectm strestende bos besıklerı sevmektende yoruldm bak 30 kısı dogurdu bişekılde kurtuldu bebişlerı yannda bızımde olck allahım guc verıyo yeterkı mutlu son olsn bende dogum yapınca gelck annem kardeslerm
epidural mi spinal mi..ya bende karar veremedim ikisi arasında kaldım...gidip geliyorum...öp paşayı bizim yerimize de...
benden de sürekli tahlil alındı ama sezeryan öncesi bazı tetkiklerin yapılması gerekiyo dedi her ihtimale karşı...sezeryan olanlar yazsa bari neler verdiler hangi tahlilleri...kiloya takılma kuzum...son zamanlarda atak yapıyo kuzular...üzmezler annelerini emin ol...
Aynen ole canim allah sizede tez zamanda kolayca doum yapmayi nasib etsin, bebislerinizi saglikla alin kucaklarinizaooohhh miiss gibi kokuyodur evin simdiiii ayyy iyice costum yaaa
Öyle canım. Onemli olan saglıkları.çıktığında bakcaz kuzu..sağlıklı olsunda kilosu önemli değil..
Biz pek iliski olayına girmedik canım. Çünkü riske etmek istemedik. Eşimde istemedi. Az kaldı zaten cok sukur.haklısın canım valla ben benimkine daha o konuda sıkıntı yaşatmadım, çok araştırdım bebeğe zarar verip vermemesi konusunu ters bi hareket yapmadıkça zararı yokmuş drlar genelde böyle söylüyor benimki de araştırmış tabi biraz, bizde dikkatli bir şekilde ilişkiye devam ettik.hatta son ayda doğumu kolaylaştırdığını söylüyor drlar ama bende tık yok dahasadece geçenlerde küçük bi sıkıntı yaşadım açıkpembe leke geldi ama sorun çıkmadı çok şükür..bebeğim benim için çok çokkk önemli ama eşim de onun babası..kıramıyorum..önemli olan bundan sonra dişini sıkacak beyefendi bakalım..yalnız kamyon devirmek ne demek??
Kızlar,
Yarın sabah 8:00 itibariyle sıfır kilometre bir hayat başlıyor. Kızımızla kavuşuyoruz.
Ekimin ilk annesi olacağımmm bir iki arkadaşla birlikte.
Tatlı bir heyecan var ama öyle korku filan yok. Bir huzur var, nihayet sona geldik diye. Artık karnımda değil kucağımda olacağını bilmenin mutluluğu var.
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
Yarın umuyorum kendimi toparlayıp bir iki birşey yazarım size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?