2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam anneler..

nasıl söylenir bilmiyorum ama birileriyle konuşmazsamda kafyı yicem.. eşimle uzun zamandır ilişkiye girmiyoruz beni istemediğini beğenmediğni düşünmek beni delirtiyor.. onu internette video izleyip rahatlarken gördüm bir kaç defa oturup konuştuk hamilelikten dolayı olduğnu söylüyor.. başka kadınlarla olmak dahamı iyi olur böylesi daha iyi değilmi diyor. yaptığının normal olduğunu madem anladın görmemezlikten gel diyor. böyle bir şey nasıl görmemezlikten gelinir buda bir aldatma şekli değilmidir çok severek evlendik beni sevdiğinede inanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum(( nolur yardımcı olun bana ((

dorudr cnm seninle aramızda 1 gün olmasına rağmen sanırım sen benden önce doğum yapıcaksın

bende oyle düşünüyorum canlar
ama bir kilodan fazla fark nasıl
oluyor onu anlamadim dr kalsak biz olurduk herhalde

Selam anneler..

nasıl söylenir bilmiyorum ama birileriyle konuşmazsamda kafyı yicem.. ekim sonu bende doğum yapcam Allahın izniyle... eşimle uzun zamandır ilişkiye girmiyoruz beni istemediğini beğenmediğni düşünmek beni delirtiyor.. onu internette video izleyip rahatlarken gördüm bir kaç defa oturup konuştuk hamilelikten dolayı olduğnu söylüyor.. başka kadınlarla olmak dahamı iyi olur böylesi daha iyi değilmi diyor. yaptığının normal olduğunu madem anladın görmemezlikten gel diyor. böyle bir şey nasıl görmemezlikten gelinir buda bir aldatma şekli değilmidir çok severek evlendik beni sevdiğinede inanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum(( nolur yardımcı olun bana ((

Son düzenleme:

sen suan hamilemisin cnm erkeklerin %99 yapar bunu ama hamilelik dönemindeyken senin durumunu anlayamadım pek

evet canım yaa hamileyim ekim annesiyim bende o kadar üzgünüm ki onu söylemeyi unutmuşum

sana bişiy sölimm cnm bende suan 38 haftalık hamileyim 6 aylıkken suyum geldi hastanede yattım doktor ilişkide sorun olmaz dedi ama eşim korktuğu için mesala bizde baya uzun zamandır girmioruz o işlere oyusden pek kafana takma bnce derim belki benim eşimde yapıodur günahını almayım ama dısarda bişiy yapmıo bnce sen ona sewin derim..

dışarıda yapmadığını adım gibi eminim bende... ama onu görmek bile üzüyor insanı :S insan tek benmi yaşıyorum diye soruyr kendine çok kötü bir durummuş bu...

üzülme canım hayırlısı olsun bebişin içn de senin içinde sağlıklı olun da nasıl doğurduğunun bi önemi yok bence
valla yıne guldum ayy çok tatlı yazmışsın ya pekmez olayını baksana duydugumuzda hemen yapıyoz bu bıdıklar için
aynen canım herşey onlar için
ooo maşallah maşallah kuzu olsun sezeryan normal farketmez herşeyin başı sağlık oğluşun artık minnaklıktan çıkmış dediğin gibi tosun paşa olmuş Allah kolaylıkla geçirir inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini tatlım ne güzel gününüz belli olmuş

Ya bende bebğim kilo alsın istiyoum ama pkmez gibi şeyler yersem mide yanmm daha da artar mı acaba bu yanmadan doğru düzgün meyve bile yiyemiyorum zaten
yok canım yakmaz mideni bende de mide yanması oluyor ama pekmez yiyorum daha hiç ondan yanmadı
bence bir an önce ver halılarını bayram yığunluğu var çünkü ben halıları vereli 10 gün oldu güya 2 gün önce gelecekti hala getiremediler bayram yoğunluğu var kusura bakmayın diyorlar
canım bu streste bebiş nasıl kilo alsın sen onun sağlıklı olduğunu düşün sizin için en hayırlısı böyleymiş diye düşün ve kendini rahatlat bak herşey nasıl yolunda gidecek
Benim kızım dün gece itibariyle aşağıya indi artık çok rahat oturabiliyorum:)))) bakalım ne zamn gelmeye kalkacak aşağı inince hemen geliyorlar mı ki acaba:18:
benimki 34. haftadan beri aşağıda aşağı inmesi hemen doğacağı anlamına gelmiyor canım üstelik benimki öyle tahmini değildi bizzat ultrasondan doktor bakıp söylemiişti bebğin aşağıda olduğunu
biz de seni doğurdun sandık kız daha da tosuncuk olmak için gelmemiş senin oğlan belli
kızlar slm ben yarın doktora gidecem nts ye girecem hiç girmemiştim sancı kaç çıkınca oluyo bi bilgi verinsenize bana
40ların altına düşmeyince ve düzenli aralıklarla 80-90 buluyorsa sancı var demektir

canım bu malesef normal birşey bize kabullenilemez geliyor ama erkeklerin yapısı bizden çok farklı takma o yüzden dışarda başka kadınlarla olmasındanda bu hamilelik bitene kadar idare et eşini görmezden gel

dışarıda yapmadığını adım gibi eminim bende... ama onu görmek bile üzüyor insanı :S insan tek benmi yaşıyorum diye soruyr kendine çok kötü bir durummuş bu...

illaki oluyor cnm ne akdarlık hemliesin bnce bunları kafana takma hamileliğinn tadını cıkar bidaha bu zmnaların gelmeyebilir..

canım hakkında hayırlısı olsun üzülme.burda önemli olan sadece bebek değil sende çok önemlisin doktoruna güven o sen ve bebeğin için en hayırlısını söylemiştir.üzülüpte bebişini strese sokma hem bak astımında varmış lütfen üzme kendini.dualarım seninle.

teşekkürler tatlım
valla 15 kilo aldım canım 57 ile hamile kaldım şimdi 71 kiloyum ama nerende dersen bilmiyom bence boydan kurtarıyoz

sen kimseye söyleme 15 kilo aldığını çünkü hiç belli değil nazar değer çok fit görünüyorsun maşallah

Selam kızlar, bizde işimizi bitirdik size bi bakalım dedik..:80:
Kötü geçen bir geceden sonra toparlanmak pek mümkün olmadı ama şükür halimize..
Sizlerde durum nasıl ?
Geçmişe şöyle bi göz ucuyla baktım, çoğu arkadaş doğum için tarih almaya başlamış, herkes için hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla ve çabucak kurtarsın hepimizi..
Serabım doğurdun sandım kısss, alıntılardan gördüm mesajını, maşallah bebişine tam tosuncuk olmuş o kadar keyif bende olsa bende çıkmazdım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…