evet canım doktorumla beraber aldıgımız bır karar sezeryan ama ben genel ıstemıstım doktorum kesınlıkle genelı onermedı ve spınal yapacagını soyledı.genel aneztesi sonrası anne ve bebek kendını zor toparlıyormus cunku...
aynı sorunlarımı yaşarız ya bana hep dedilerki sonn aylar rahat edecen hani nedrde o son ay ben göremiyorum daha berbat oldum gecelerden nefret ediyorummm
salak doktor sinirini bozdu boş yere banada yaptılar canım 600 gram eksik söylemişti bitanesi bende şaşırmıştım ....sıkma canını 2 220 doğmuşum ben üzülme
cnm pekmez çok işe yarıyor ben 6. aydan beriyiyorum çokta kilo aldırmıyor 10 kilo aldım ben ..yanlız sütle pekmezi aynı anda tüketme birbirlerinin kalsiyumunu öldürüyolar
ay maaşallah bende merak edip durmuuştum seni kızz bende 10 ekimde 9 da sezeryan olacam aynı gün olacak oğluşlarımız sana şey sorcam sen kaç kilo aldın gebelik boyunca bacımmm
Doğrudur canım,arada bu kadar fark olunca şok olur insan tabi ama ben kiloyu kafama takmamaya çalışıyorum,benimkisi de muhtemelen 3000 gr civarında belki de o kadar bile yok ama doktorum herşey yolunda ikinizde sağlıklısınız demesi bana yetiyor..Sağlık olsun yeter ki..
Selam anneler..
nasıl söylenir bilmiyorum ama birileriyle konuşmazsamda kafyı yicem.. eşimle uzun zamandır ilişkiye girmiyoruz beni istemediğini beğenmediğni düşünmek beni delirtiyor.. onu internette video izleyip rahatlarken gördüm bir kaç defaoturup konuştuk hamilelikten dolayı olduğnu söylüyor.. başka kadınlarla olmak dahamı iyi olur böylesi daha iyi değilmi diyor. yaptığının normal olduğunu madem anladın görmemezlikten gel diyor. böyle bir şey nasıl görmemezlikten gelinir buda bir aldatma şekli değilmidir çok severek evlendik beni sevdiğinede inanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum (( nolur yardımcı olun bana ((
sen suan hamilemisin cnm erkeklerin %99 yapar bunu ama hamilelik dönemindeyken senin durumunu anlayamadım pek
evet canım yaa hamileyim ekim annesiyim bende o kadar üzgünüm ki onu söylemeyi unutmuşum
sana bişiy sölimm cnm bende suan 38 haftalık hamileyim 6 aylıkken suyum geldi hastanede yattım doktor ilişkide sorun olmaz dedi ama eşim korktuğu için mesala bizde baya uzun zamandır girmioruz o işlere oyusden pek kafana takma bnce derim belki benim eşimde yapıodur günahını almayım ama dısarda bişiy yapmıo bnce sen ona sewin derim..
üzülme canım hayırlısı olsun bebişin içn de senin içinde sağlıklı olun da nasıl doğurduğunun bi önemi yok bencekızlar ben geldim çok kotuyum tansiyonum 16-10 bebeğin
kilosu zayıf siz siz olun güvendiğiniz dr gidin çok uzgunum
çünkü yarın sezaryen günyüzüne belirliycez tansiyonum dusmuyor
astimim var dr şu anlık bebek iyi ama fazla dayanmaz dedi
nst de sancı yok bu cektigim sancıların sebebi lokasit
diye bir madde idrarda çıktı ve mantar var iyiki diğer
dr güvenip kizimin sağlığıyla oynamamışim iki
haftadır yüksek tansiyonla gezmisim dr seçimi
bana bıraktı ben normal istiyorum.ama eşim
kizimiza birşey olmasından korkuyor dr
zaten normali istemiyor çünkü ilk
doğum uzun sürüyor astım ve tansiyon
yükselirse bebis ve ben tehlikeye girermisiz
çok uzgunum ağlıyorum
valla yıne guldum ayy çok tatlı yazmışsın ya pekmez olayını baksana duydugumuzda hemen yapıyoz bu bıdıklar için
ooo maşallah maşallah kuzukızlar ben geldim doğurmadım ama
dün bayağı şidddetlenmişti sancım...saat 2ye kadar iyi çektim sancıyı...duş aldıktan sonra da devam etti..saat dörde kadar aralıklarla vurdu geçti..4.den sonra uyuyakalmışım..ama halen daha belimden böbreklerimden sancı vuruyo..sabah 8 de hastanedeydik..8 buçukta randevumuz vardı..doktor acil aldı zaten içeriye bekletmedi sancımın gece olduğunu söyleyince..ultrasyonda baktı..minnakım artık tosun paşa olmuş 4 kilo 300 gram çıktı...sancıların bu yüzden de olabilir dedi..çünkü bebek çok hareketli kıpır kıpır ama hareket edecek alanı yok daralmış daraldıkça baskı yapıyor bu baskı da sancı olarak sana yansıyo dedi..nst.ye gönderdi...nst.de 2 dakika bebeği sabit yakalayabildi yaklaşık 30-40 dakika uğraştı hemşire...ebe geldi sırt üstü deneyelim dedi..sırt üstü yatırdılar işte 2 dakika yakalayabildiler sonra tekrar hareket etti..bu kezde benim nefesim daraldı...daralınca çocuğun kalp atışları hızlandı...ölçemiyoruz dedi..doktoru aradı ebe...çocuk hareketli ölçüm yapamıyorum dedi..doktorumun yanına indim...normali çok istediğimi biliyor..istersen çatı muayeneni de yapalım dedi ...kafan da ve benim kafamda bir soru işareti kalmasın dedi..ebesine yönlendirdi kendi yapmadı...ebe çatı muayenesini yaptı..hiçte korkulacak birşey yok kızlar..ama o arada yine sancım oluyo belden gelen...açıklık yok..bebek iri olduğu için kanala girmemiş baş aşağı duruyo ama kanalda değil dedi ebe...kağıda bişiler yazdı doktoruna götür dedi...tekrardan doktora geldik...bu şekilde seni çok zorlar dedi..daha 37.haftandasın ve çocuk 4kilo 300 gram ne zaman geleceği belli olmaz..normal bir şekilde ve kanala girmemişken normali artık düşünemeyiz dedi...eşimi aldılar içeri...kuaförden randevu alır gibi çocuğa gün beğenmeye başladıkbayramdan sonraya bırakamam..39.haftadan önce de alamam dedi...en son ayın 10unda karar kıldık..haftaya pazartesi nst ve tahliler için randevu verdi...aç karnına gel dedi..nst.de sakin dursun diye...yani anlayacağınız oğluma kavuşmama 10 gün var..ama doktorum herhangi bir kanama veya suyun geldiği an direkt geliyorsun beklemiyorsun dedi...sancılandığın anda bekleme çekme o sancıyı..hem sancı çekip hem sezeryan olmanı istemem dedi...benden bu kadarlık kızlar...
dorudr cnm seninle aramızda 1 gün olmasına rağmen sanırım sen benden önce doğum yapıcaksın
nasip kısmet canım :) dogum işinde ne zaman ne olcagı hıc belli olmuyor :)
yok canım yakmaz mideni bende de mide yanması oluyor ama pekmez yiyorum daha hiç ondan yanmadıYa bende bebğim kilo alsın istiyoum ama pkmez gibi şeyler yersem mide yanmm daha da artar mı acaba bu yanmadan doğru düzgün meyve bile yiyemiyorum zaten
bence bir an önce ver halılarını bayram yığunluğu var çünkü ben halıları vereli 10 gün oldu güya 2 gün önce gelecekti hala getiremediler bayram yoğunluğu var kusura bakmayın diyorlarMerhaba arkadaslar,
Herkes iyidir insallsh. Gecmise faldan bakamadım. Bir ara okurum.
Kahvaltı ettik. Sonrada bir kac islerini halledeceğim.
Bu arada daha halılarımı yıkamaya vermeliyim. Esim de halisiz evi sevmiyor diretiyir simdi verme diye.
Ay birde bununla uğraşıyorum.
Doğumdan once birde temizlikcilerin gelirse tamamdir.
canım bu streste bebiş nasıl kilo alsın sen onun sağlıklı olduğunu düşün sizin için en hayırlısı böyleymiş diye düşün ve kendini rahatlat bak herşey nasıl yolunda gidecekkızlar ben geldim çok kotuyum tansiyonum 16-10 bebeğin
çok uzgunum ağlıyorum
benimki 34. haftadan beri aşağıda aşağı inmesi hemen doğacağı anlamına gelmiyor canım üstelik benimki öyle tahmini değildi bizzat ultrasondan doktor bakıp söylemiişti bebğin aşağıda olduğunuBenim kızım dün gece itibariyle aşağıya indi artık çok rahat oturabiliyorum:)))) bakalım ne zamn gelmeye kalkacak aşağı inince hemen geliyorlar mı ki acaba:18:
biz de seni doğurdun sandık kız daha da tosuncuk olmak için gelmemiş senin oğlan bellikızlar ben geldim doğurmadım ama
dün bayağı şidddetlenmişti sancım...saat 2ye kadar iyi çektim sancıyı...duş aldıktan sonra da devam etti..saat dörde kadar aralıklarla vurdu geçti..4.den sonra uyuyakalmışım..ama halen daha belimden böbreklerimden sancı vuruyo..sabah 8 de hastanedeydik..8 buçukta randevumuz vardı..doktor acil aldı zaten içeriye bekletmedi sancımın gece olduğunu söyleyince..ultrasyonda baktı..minnakım artık tosun paşa olmuş 4 kilo 300 gram çıktı...sancıların bu yüzden de olabilir dedi..çünkü bebek çok hareketli kıpır kıpır ama hareket edecek alanı yok daralmış daraldıkça baskı yapıyor bu baskı da sancı olarak sana yansıyo dedi..nst.ye gönderdi...nst.de 2 dakika bebeği sabit yakalayabildi yaklaşık 30-40 dakika uğraştı hemşire...ebe geldi sırt üstü deneyelim dedi..sırt üstü yatırdılar işte 2 dakika yakalayabildiler sonra tekrar hareket etti..bu kezde benim nefesim daraldı...daralınca çocuğun kalp atışları hızlandı...ölçemiyoruz dedi..doktoru aradı ebe...çocuk hareketli ölçüm yapamıyorum dedi..doktorumun yanına indim...normali çok istediğimi biliyor..istersen çatı muayeneni de yapalım dedi ...kafan da ve benim kafamda bir soru işareti kalmasın dedi..ebesine yönlendirdi kendi yapmadı...ebe çatı muayenesini yaptı..hiçte korkulacak birşey yok kızlar..ama o arada yine sancım oluyo belden gelen...açıklık yok..bebek iri olduğu için kanala girmemiş baş aşağı duruyo ama kanalda değil dedi ebe...kağıda bişiler yazdı doktoruna götür dedi...tekrardan doktora geldik...bu şekilde seni çok zorlar dedi..daha 37.haftandasın ve çocuk 4kilo 300 gram ne zaman geleceği belli olmaz..normal bir şekilde ve kanala girmemişken normali artık düşünemeyiz dedi...eşimi aldılar içeri...kuaförden randevu alır gibi çocuğa gün beğenmeye başladıkbayramdan sonraya bırakamam..39.haftadan önce de alamam dedi...en son ayın 10unda karar kıldık..haftaya pazartesi nst ve tahliler için randevu verdi...aç karnına gel dedi..nst.de sakin dursun diye...yani anlayacağınız oğluma kavuşmama 10 gün var..ama doktorum herhangi bir kanama veya suyun geldiği an direkt geliyorsun beklemiyorsun dedi...sancılandığın anda bekleme çekme o sancıyı..hem sancı çekip hem sezeryan olmanı istemem dedi...benden bu kadarlık kızlar...
40ların altına düşmeyince ve düzenli aralıklarla 80-90 buluyorsa sancı var demektirkızlar slm ben yarın doktora gidecem nts ye girecem hiç girmemiştim sancı kaç çıkınca oluyo bi bilgi verinsenize bana
Selam anneler..
nasıl söylenir bilmiyorum ama birileriyle konuşmazsamda kafyı yicem.. ekim sonu bende doğum yapcam Allahın izniyle... eşimle uzun zamandır ilişkiye girmiyoruz beni istemediğini beğenmediğni düşünmek beni delirtiyor.. onu internette video izleyip rahatlarken gördüm bir kaç defaoturup konuştuk hamilelikten dolayı olduğnu söylüyor.. başka kadınlarla olmak dahamı iyi olur böylesi daha iyi değilmi diyor. yaptığının normal olduğunu madem anladın görmemezlikten gel diyor. böyle bir şey nasıl görmemezlikten gelinir buda bir aldatma şekli değilmidir çok severek evlendik beni sevdiğinede inanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum (( nolur yardımcı olun bana ((
dışarıda yapmadığını adım gibi eminim bende... ama onu görmek bile üzüyor insanı :S insan tek benmi yaşıyorum diye soruyr kendine çok kötü bir durummuş bu...
Eki Görüntüle 818346 kızlar son fotoğrafımızı koymak istedim 36+4 haftalığız
illaki oluyor cnm ne akdarlık hemliesin bnce bunları kafana takma hamileliğinn tadını cıkar bidaha bu zmnaların gelmeyebilir..
kızlar ben geldim çok kotuyum tansiyonum 16-10 bebeğin
çok uzgunum ağlıyorum
teşekkürler tatlımmaşallah sadece göbiş var sende fazla kilo almayanlardansın herhalde
bu arada mutfağın çok güzel
teşekkürler tatlım
valla 15 kilo aldım canım 57 ile hamile kaldım şimdi 71 kiloyum ama nerende dersen bilmiyom bence boydan kurtarıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?