2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bana da dedi dr yürü die..

yürüyorum da..

ama bi yere kadar yürüyebiliyorum..:26:
anladım canım kasma kendini napalım yapabilecek birşey yok küçük beyin keyfini bekliceksin
Ihtiyacım yok tatlım saaçlarım simsiyah
Çok seviyorum saçımın rengini
CNm beyazlar olsada ben doğaldan yanayım:130::130::101:

Git sancı git dicez

Hoşgeldin kaçak anne

hımm beyazlar olsun ben görürüm seni doğaldan yanamısın boyadan yana mı

pazartesi dra gidicem linacim ama sanirsam bu aciklik artti gibime geliyo cunku acayip baski hissediyorum bazen oramda bakalim p.tesi ne dicek dr :26:

benim de pazartesi kontrol günüm hadi bakalım sağlıklı iyi haberlerle gel ya da doğurursun pazartesi belli mi olur

pazartesi dra gidicem linacim ama sanirsam bu aciklik artti gibime geliyo cunku acayip baski hissediyorum bazen oramda bakalim p.tesi ne dicek dr :26:

Canım belinden gelen ağrıyla birlikte sancı var mı?
Son kontrolümde ben de vajinadaki baskıyı sordum. Belden başlayan bir ağrı olmadıkça doğum başlamaz dedi bana. Ama doğumun yakın olduğunun işareti midir bilmiyorum tabi.

Son düzenleme:
anladım canım kasma kendini napalım yapabilecek birşey yok küçük beyin keyfini bekliceksin

hımm beyazlar olsun ben görürüm seni doğaldan yanamısın boyadan yana mı
Tatlım ben kapalı olduğum için
Farketmiyor eşimde boyaya
Karşı zaten
Hoşbulduk
Altı üstü bir gün uzak kaldım. Ne oldu bitti özet geçecek misin ? :))))

Kız bana 1 yıl gibi geldi
Bende bilmiyor tatlım
Dün geceyi hastahanede
Geçirdim

benim de pazartesi kontrol günüm hadi bakalım sağlıklı iyi haberlerle gel ya da doğurursun pazartesi belli mi olur

elifle benim belden karina dogu olan agrilar arada oluyo oda yalanci oluyo ama kasiklarim fln agriyo arada yururken muthis bi agri sizlama hissediyorum vajinada..

Linacim insallah ya bende oyle diyorum doktor direk hastaneye gidin desinn sende guzel haberlerle gelirsin bakalim pazartesi ola hayirola

cnm ben sabırlıydım da insanlar sabrımı taşırdı

Aman boşver, doğurunca onlar mı bakacak? Hoş, baksalar ne olacak...
Bugün düşündüm de, bazen canımı acırsa da bu tekmeleri özleyeceğim. Hele ki canım sıkıldığında veya üzüldüğümde tepki vermesi... Elbette evladımla iyi geçinirim diye düşünüyorum ama bu bağ ayrı bir bağ...
Böyle düşündüğümden beri doğmasın hep karnımda kalsın istiyorum

benimki 40. haftada doğar gibi br his var içimde o yüzden sizinki erken pırtlayabilir

hiiic belli olmazz lina bakarsin doguruverirsinn

Zulluuuu su dogum yapanlarin listesini yapiyodun ya bi guncellermisin bakalim kimler doguruvermis

baskı olduğunda açıklık mı var demekmiş bende bu ara çok baskı hissediyorum tuvalete girme hissi oluyor fln bende de varmıdır açıklık:18:

Yürürken ağrı ve sızlama için ben acil gitmiştim 2 hafta önce, çatın genişliyor demişti doktor. Korkulacak birşey yoktur umarım.

baskı olduğunda açıklık mı var demekmiş bende bu ara çok baskı hissediyorum tuvalete girme hissi oluyor fln bende de varmıdır açıklık:18:

bilmiyorum canim benim oglusun kafasi baya assagida cok fazla hissediyorum o yuzden belki seninde inmistir asagiya ondan hissetmen normal

hiiic belli olmazz lina bakarsin doguruverirsinn

Zulluuuu su dogum yapanlarin listesini yapiyodun ya bi guncellermisin bakalim kimler doguruvermis

Allah mi soyletti kizz insallah oyle olurr dogururumm

Olur CNm kız benim içime doğan olmuyor
Tam tersi oluyor ama yakın senin dogım
Sonra açılma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…