anladım canım kasma kendini napalım yapabilecek birşey yok küçük beyin keyfini bekliceksinbana da dedi dr yürü die..
yürüyorum da..
ama bi yere kadar yürüyebiliyorum..:26:
Ihtiyacım yok tatlım saaçlarım simsiyah
Çok seviyorum saçımın rengini
CNm beyazlar olsada ben doğaldan yanayım:130::130::101:
Git sancı git dicez
Hoşgeldin kaçak anne
Hoşgeldin kaçak anne
Bence sabırlı ol, ben 9 ay 18 günde doğmuştum diyeceğim de... Bu durumun pek bi faydasını görmedim
Hayırlısında bebeğini kucağına alırsın inşallah
pazartesi dra gidicem linacim ama sanirsam bu aciklik artti gibime geliyo cunku acayip baski hissediyorum bazen oramda bakalim p.tesi ne dicek dr :26:
anladım canım kasma kendini napalım yapabilecek birşey yok küçük beyin keyfini bekliceksin
hımm beyazlar olsun ben görürüm seni doğaldan yanamısın boyadan yana mı
Gelir CNm gelir bu bebişler bizi bekletiyo yavvher gece öyle bi düşünceyle yatıyorum ben de..
ama gelmiyor bi işaret
biz senden bir atak bekliyoruz ama daha 1 cm dışında bir gelişme yok herhalde
benim de 18
pazartesi dra gidicem linacim ama sanirsam bu aciklik artti gibime geliyo cunku acayip baski hissediyorum bazen oramda bakalim p.tesi ne dicek dr :26:
Gelir CNm gelir bu bebişler bizi bekletiyo yavv
Bakalım kim erken davranacak sen mi ben mi
Yoksa loori mi
Tatlım ben kapalı olduğum içinanladım canım kasma kendini napalım yapabilecek birşey yok küçük beyin keyfini bekliceksin
hımm beyazlar olsun ben görürüm seni doğaldan yanamısın boyadan yana mı
Hoşbulduk
Altı üstü bir gün uzak kaldım. Ne oldu bitti özet geçecek misin ? :))))
Canım belinden gelen ağrıyla birlikte sancı var mı?
Son kontrolümde ben de vajinadaki baskıyı sordum. Belden başlayan bir ağrı olmadıkça doğum başlamaz dedi bana. Ama doğumun yakın olduğunun işareti midir bilmiyorum tabi.
benim de pazartesi kontrol günüm hadi bakalım sağlıklı iyi haberlerle gel ya da doğurursun pazartesi belli mi olur
benimki 40. haftada doğar gibi br his var içimde o yüzden sizinki erken pırtlayabilir
cnm ben sabırlıydım da insanlar sabrımı taşırdı
benimki 40. haftada doğar gibi br his var içimde o yüzden sizinki erken pırtlayabilir
Banada öyle geliyor cnm
Loori geççek bizi
elifle benim belden karina dogu olan agrilar arada oluyo oda yalanci oluyo ama kasiklarim fln agriyo arada yururken muthis bi agri sizlama hissediyorum vajinada..
Linacim insallah ya bende oyle diyorum doktor direk hastaneye gidin desinnsende guzel haberlerle gelirsin bakalim pazartesi ola hayirola
baskı olduğunda açıklık mı var demekmiş bende bu ara çok baskı hissediyorum tuvalete girme hissi oluyor fln bende de varmıdır açıklık:18:
hiiic belli olmazz lina bakarsin doguruverirsinn
Zulluuuu su dogum yapanlarin listesini yapiyodun ya bi guncellermisin bakalim kimler doguruvermis
Allah mi soyletti kizz insallah oyle olurr dogururumm
Ihtiyacım yok tatlım saaçlarım simsiyah
Çok seviyorum saçımın rengini
CNm beyazlar olsada ben doğaldan yanayım:130::130::101:
Git sancı git dicez
GEL BEBEK GELL
Tatlım ben kapalı olduğum için
Farketmiyor eşimde boyaya
Karşı zaten
Kız bana 1 yıl gibi geldi
Bende bilmiyor tatlım
Dün geceyi hastahanede
Geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?