ben de eskiden kızıl yapardım çoğunlukla kendime yakıştıryorum kızılı ama evlendiğimden beri yapmadım eşim ısrarla kızıl yapma diyor sevmiyormuş o rengi halbuki bana yakışıyor beyz tenli olunca hoş oluyor açıkçası
sıkılıyorsun dimi
evet canım gerçekten geceleri oluyor sancılar hatta beni uyandırıyor bile ama nerdee gerçek sancı gelsin die yolunu gözler olduk...
plastikse atma canım makineye ben o hatayı yaptım yamuldu plastikler makinenin ısısı fazla geliyorCanim benim aldiklarim plastik kadeh bardaklar. Makineye atilir mi bilemiuyorum. Onlara ugur bocegi almadim ben yapistirirsam cikar diye dusundum,
Bak foto buldum nasil birsey oldugunu gostermek icin fikir olsun diye.Eki Görüntüle 817000
Evet CNm hemde çok
Herkez saç boyuyor galiba
Kadınlar ne zaman sıkılsa
Değişiklik istese saça sarıyor
Ben hiç boyamadım gız
Evet CNm gel sancı gel
bizimde tezkeremiz sancı oldu dimi gelsin ki tezkereyi alıp terhiz olalım şu hamilelikten
Canim benim aldiklarim plastik kadeh bardaklar. Makineye atilir mi bilemiuyorum. Onlara ugur bocegi almadim ben yapistirirsam cikar diye dusundum,
Bak foto buldum nasil birsey oldugunu gostermek icin fikir olsun diye.Eki Görüntüle 817000
Evet CNm gel sancı gel
Evet CNm benim şafak 17
Meridven de in cik canim.
aramızda iki gün var ve benim karnım bile düşmemiş daha,hep bir iki hf erken gelir düşüncesindeydim,yalancı sancılarım aylar önceden vardı hep,keşke hiç öyle bir beklentiye girmeseymişim,senin karnın inmiş mi,belirtin var mı...
Canim gogus uclariyla oynamak kasilmalari baslatir diyorlardi ya, acaba denesen mi?
Birde esinle iliskiye mi girsen. Sperm de baslatabiliyormus.
Burda biri iliski sonrasi dogurdu ya.
selam kızlar nasılsınız biraz geçmişe baktım yeni doğuran arkadaşların gözleri aydın darısı başımıza inşallah ben bgün kocişle bi güzel evi temizledim suan pert durumdayım belim çok ağrıdıaslında çoğu işi koçiş yaptı ama bu bile fazla geldi sanırım bi de bugün farlı bi sancı şeklı gelişti sizde de oldu mu sormak istedim vajinamda sızın şeklinde sanki böle geriliyomuş gibi bi acı kısa süreli ama baya sağlam acıdı
amin Cnm stres yapma gelir bebis
ben artık kafaya takmiyorum kızım
ne zamAn gelir artık hiç bilmiyorum
genelde kadınlar geceleri yada sabahları
doguruyormus dogumu sağlayan hormon
en çok gece ve sabahları salgilaniyormus
o yüzden sancılar geceleri çok oluyormuş
biz senden bir atak bekliyoruz ama daha 1 cm dışında bir gelişme yok herhaldeSelam kizlar esim evdeydi bugun giremedim ne var ne yok dogum yaparlar varmi
Evet CNm benim şafak 17
kız niye öyle dedim biliyormusun görümcem de öyle olmuştu da ordan biliyorum onda hiçbir belirti filan yokken günü gelmişti hala belirti yoktu o akşam 1 saati geçkin yürüyüş yapmış bunlar gece sancı başlamış
Ihtiyacım yok tatlım saaçlarım simsiyahplastikse atma canım makineye ben o hatayı yaptım yamuldu plastikler makinenin ısısı fazla geliyor
ihtiyacın yoksa boyama bence saçı yıpratıyor boya eskiden herkes benim saçıma imrenirdi ama şimdi sönük
beyazlarım olmasa ben boyamazdım
Git sancı git dicezdoğum anında bu beklentilerim hep aklıma gelecek acaba o zaman ne düşüneceğim sancı konusundaa
Ohio benim şafak çok :44:
her gece öyle bi düşünceyle yatıyorum ben de..
ama gelmiyor bi işaret
biz senden bir atak bekliyoruz ama daha 1 cm dışında bir gelişme yok herhalde
benim de 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?