HTML:
Benimki geç döllenme iki hafta geriden gliyoruz diye ben ultrasondaki tarihi girdim benim sat 10 ocak:)))aaaaa ben şimdi 38 demiyim yaniiii ozamn heran gelebilirrrr:18:
Bizimki sata bakmıyor son iki seferdir haftayı kapatmaya başladı gideli 2 hafta olcak bu perşembe kontorülümüz ama bizim baştan geri geliyodu belkide onun için sata hiç bakmıyor
iyi akşamlar kızlar bende oğluşuma kavustum :)))))))
fazla detay yazamayacağım ama anlatılmaz bir duyguymuş .Sezeryan ile doğum gerçekleşti .Genel anestezii yapıldı .Herkese tavsiye ederim .Güle oynaya girdim ameliyat haneye ,iğnenin yapıldığı anı hatırlıyorum ,bir kalktım nedne hala almadınız dedim .oooo o iş biteli çok oldu ,dediler .Gelişme deriliği vardı .Hemen cocugumu sordum çok sağlıklı dediler.daha sonra odaya aldılar .2365 gram 46 cm olarak dunyaya geldi .İlk gun haliyle acı vardı .ama ben 5 saat sonra ayaga kalkıp yuruyus yaptım .ikinci gun daha iyiydim bugun 4. gun ınanın sankı doğuran ben değilim maşallah diyin nazar değmesin .Şimdilik tek sorunumuz oğlum meme ucu olmadığı için almakta zorlanıyor.lansınoh makıne ile bugun biraz hallettik gibi.aklınızda bulunsun gazınızın hemen çıkması için bol bol rezene çayı için şimdilik bu kadar meme olayını çözdükten sonra tekrar bilgidar ederim .Allah herkese benimki gib i doğum nasip eylesin darısı sizlerin başına
Hmm anladim canim. Ama kapatmaya basladiysa sata gore de gelebilir senin yavru :)
Cok guzel canim. Surahi ve bardakalr cam mi?
Bu arada bardaklar yikanirken ugur bocekleri falan cikmaz mi? Ben yikanmasi zor olur diye almadim onlardan.
iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?Doğuran mı var bgn? Benim keyfim yerinde çok şükür Babaannem kendine geldi,meğer köyde biri ilaç niyetine bir ot tavsiye etmiş kadını 2 gündür perişan etti,biraz daha alsaymış..Allah korusun..
Bugün ağdacıma gittim bir güzel temizlendim,artık doğuma tam olarak hazırım
Evt cam canım uğur böcekleri silikonla yapmış çıkacak gibi değil bilmiyorum çıkar mı eve getirmedim daha şekerlerde bardaklarda dükkanda daha
slm kızlar saçlarımı boyadım nar kızılına daha doğrusu kociş boyadı ama iyimi ettik kötümü çok hoşuna gitti benimkinin niyeti bozdu sabah beri bakıp duruyonasıl kaççam ben şurda 11 günüm kalmış aaaaaaaa
kız kaç aydır bakımsız tarzanlara döndük adamlarda haklıben de bir doğursaydım da boyasaydım yaa beyazlar çıktı dip boyası yarıya kadar indi
acaba ben nez aman doğurcam her gören bana dıyo normal doğ da normal doğ anam elımdemı elımde olsa zaten doğcamm
selam kızlar nasılsınız biraz geçmişe baktım yeni doğuran arkadaşların gözleri aydın darısı başımıza inşallah ben bgün kocişle bi güzel evi temizledim suan pert durumdayım belim çok ağrıdıaslında çoğu işi koçiş yaptı ama bu bile fazla geldi sanırım bi de bugün farlı bi sancı şeklı gelişti sizde de oldu mu sormak istedim vajinamda sızın şeklinde sanki böle geriliyomuş gibi bi acı kısa süreli ama baya sağlam acıdı
ben de eskiden kızıl yapardım çoğunlukla kendime yakıştıryorum kızılı ama evlendiğimden beri yapmadım eşim ısrarla kızıl yapma diyor sevmiyormuş o rengi halbuki bana yakışıyor beyz tenli olunca hoş oluyor açıkçasısorma bugün dışarda saçım çingene gibiydi yarısı siyah yarısı sarı boyadım kızıla oda yakıştımı bide fön çektim makyaj falan aklı gitti benimkinin doğur diyo
Kızlar gercekten sancılar geceleri artıyo
Yine sancılar var ama artık yalancı sancı
Gerçek sancı diye düşünmüyorum
Hafta sonları burası sessiz oluyor hafta sonu bitsinnnnnnnn
makineye atmadığınız sürece çıkmıyor kızlar benim de böyle bir bardak takımım var hediye gelmişti bana çıkmıyor makineye attıklarımdan bir ikisi çıktı sadece
Kızlar gercekten sancılar geceleri artıyo
Yine sancılar var ama artık yalancı sancı
Gerçek sancı diye düşünmüyorum
Hafta sonları burası sessiz oluyor hafta sonu bitsinnnnnnnn
selam kızlar nasılsınız biraz geçmişe baktım yeni doğuran arkadaşların gözleri aydın darısı başımıza inşallah ben bgün kocişle bi güzel evi temizledim suan pert durumdayım belim çok ağrıdıaslında çoğu işi koçiş yaptı ama bu bile fazla geldi sanırım bi de bugün farlı bi sancı şeklı gelişti sizde de oldu mu sormak istedim vajinamda sızın şeklinde sanki böle geriliyomuş gibi bi acı kısa süreli ama baya sağlam acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?