2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bizimki sata bakmıyor son iki seferdir haftayı kapatmaya başladı gideli 2 hafta olcak bu perşembe kontorülümüz ama bizim baştan geri geliyodu belkide onun için sata hiç bakmıyor

Hmm anladim canim. Ama kapatmaya basladiysa sata gore de gelebilir senin yavru :)

Cok guzel canim. Surahi ve bardakalr cam mi?
Bu arada bardaklar yikanirken ugur bocekleri falan cikmaz mi? Ben yikanmasi zor olur diye almadim onlardan.

maşallah cnm seninde gözünaydın sen ve bebişin sağlıklı olması süperrrr :) rezene çayı tavsiyen için tşkler, doğum sonrası baya sorun oluyormuş inş. tez zamanda bebişinde memeni tutar cnm, sağlıklı olunda, en kısa zamanda da detaylı doğum hikayeni bekliyoruz :)

Hmm anladim canim. Ama kapatmaya basladiysa sata gore de gelebilir senin yavru :)

Cok guzel canim. Surahi ve bardakalr cam mi?
Bu arada bardaklar yikanirken ugur bocekleri falan cikmaz mi? Ben yikanmasi zor olur diye almadim onlardan.

Evt cam canım uğur böcekleri silikonla yapmış çıkacak gibi değil bilmiyorum çıkar mı eve getirmedim daha şekerlerde bardaklarda dükkanda daha

allaha şükür cnm, hadi gözünaydın :) artık miniş beklemeye başladınız ne güzel :)

Evt cam canım uğur böcekleri silikonla yapmış çıkacak gibi değil bilmiyorum çıkar mı eve getirmedim daha şekerlerde bardaklarda dükkanda daha

makineye atmadığınız sürece çıkmıyor kızlar benim de böyle bir bardak takımım var hediye gelmişti bana çıkmıyor makineye attıklarımdan bir ikisi çıktı sadece

slm kızlar saçlarımı boyadım nar kızılına daha doğrusu kociş boyadı ama iyimi ettik kötümü çok hoşuna gitti benimkinin niyeti bozdu sabah beri bakıp duruyo nasıl kaççam ben şurda 11 günüm kalmış aaaaaaaa

acaba ben nez aman doğurcam her gören bana dıyo normal doğ da normal doğ anam elımdemı elımde olsa zaten doğcamm

kız kaç aydır bakımsız tarzanlara döndük adamlarda haklı ben de bir doğursaydım da boyasaydım yaa beyazlar çıktı dip boyası yarıya kadar indi

kız kaç aydır bakımsız tarzanlara döndük adamlarda haklı ben de bir doğursaydım da boyasaydım yaa beyazlar çıktı dip boyası yarıya kadar indi

sorma bugün dışarda saçım çingene gibiydi yarısı siyah yarısı sarı boyadım kızıla oda yakıştımı bide fön çektim makyaj falan aklı gitti benimkinin doğur diyo

selam kızlar nasılsınız biraz geçmişe baktım yeni doğuran arkadaşların gözleri aydın darısı başımıza inşallah ben bgün kocişle bi güzel evi temizledim suan pert durumdayım belim çok ağrıdı aslında çoğu işi koçiş yaptı ama bu bile fazla geldi sanırım bi de bugün farlı bi sancı şeklı gelişti sizde de oldu mu sormak istedim vajinamda sızın şeklinde sanki böle geriliyomuş gibi bi acı kısa süreli ama baya sağlam acıdı

Kızlar gercekten sancılar geceleri artıyo
Yine sancılar var ama artık yalancı sancı
Gerçek sancı diye düşünmüyorum
Hafta sonları burası sessiz oluyor hafta sonu bitsinnnnnnnn

Son düzenleme:

Yorma kendini CNm benim
Benimde oluyor CNm ama
Hala doğurmadım

sorma bugün dışarda saçım çingene gibiydi yarısı siyah yarısı sarı boyadım kızıla oda yakıştımı bide fön çektim makyaj falan aklı gitti benimkinin doğur diyo
ben de eskiden kızıl yapardım çoğunlukla kendime yakıştıryorum kızılı ama evlendiğimden beri yapmadım eşim ısrarla kızıl yapma diyor sevmiyormuş o rengi halbuki bana yakışıyor beyz tenli olunca hoş oluyor açıkçası

sıkılıyorsun dimi

makineye atmadığınız sürece çıkmıyor kızlar benim de böyle bir bardak takımım var hediye gelmişti bana çıkmıyor makineye attıklarımdan bir ikisi çıktı sadece

Canim benim aldiklarim plastik kadeh bardaklar. Makineye atilir mi bilemiuyorum. Onlara ugur bocegi almadim ben yapistirirsam cikar diye dusundum,
Bak foto buldum nasil birsey oldugunu gostermek icin fikir olsun diye.

evet canım gerçekten geceleri oluyor sancılar hatta beni uyandırıyor bile ama nerdee gerçek sancı gelsin die yolunu gözler olduk...

canım bebek aşağı yerleşirken oluyor genelde öyle sancılar.. bende yaşadım yaşıyorum hala arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…