Kizlar sallanan karyola almistik biz bebegimize. Ben onun hep sabitlendigini zannediyordum ama sabitlenmiyormus.
Sizinkiler sabitlniyor mu?
Bizimki 130x80 cm yani bebegim onda epey bi yatar. Ama ileride sabitlenebiliyor olsaydi iyi olurudu sanki.
aynen insanlar üzerine bir vazife biliyor bunu soruyor da sruyor allahın bileceği iş o ne zaman dünyada rızıklandırmışsa bebeği o zaman dünyaya gelir ne önce ne de sonra o yüzden sen takma keyfini çıkar
kız ne yapayim bende liste cogaltma
peşindeyim doguran varsa yazayim
sıra sende gibi
ay kızlar ben gidiyim de az yürüyüş yapayım hem de biraz hava almış olurum..
belki az kendime gelirim..
baya yürü de bari doğum başlasın bugün sen de kurtulursun sorndan
kızlar mrb nasılsınız dogum yaptım ben genel anestezı ile gercekleştı dogumum baska dogum yapan arkadas varmı son gunlerde?umarım herkez ıyıdır
ay kızlar ben gidiyim de az yürüyüş yapayım hem de biraz hava almış olurum..
belki az kendime gelirim..
herşey o kadar matematik olsa doğurmuştum ben çoktan kuzumm
valla en iyisi öyle yapmak yaa somasın kimse insanı strese sokuyorlar
canım eşimle araları iyi değil babamın da o yüzden yoksa benle yada torunuyla ilgili birşey değil
benimki sabitleniyor yani ben öyle biliyorum en azından ama bence ilerde bir marangoza yaptırabilirsin onlar yapar bence
hiç bilmiorum onu yaa..
her an başka birileri sollayabilir yine benisollasınlar da zaten..
herkes sağlıkla alsın kucağına vakti olunca biran önce..
işte benim de ümidim o yönde arada ben varım diye birşey demez gibime geliyor sonuçta ben doğuruyorum eşim değil dimi ama kendi kızı yani izin vermicek gibi olursa ben arayıp konuşucam naz yapıcam dayanamaz o zamanıllakı senle alakalı değil hanı arada sen varsın ya ondan dedım neyse ınş dogumdan sonra gelır
Bizim yatagi kayinpeder aldi ben olsaydim sorardim almadan. Ama bzim kurmaya geldiklerinde sordum sabitlenmiyor dediler.
Dedigin gibi belki marangoz yapabilir.
herşey o kadar matematik olsa doğurmuştum ben çoktan kuzumm
amin Cnm stres yapma gelir bebis
ben artık kafaya takmiyorum kızım
ne zamAn gelir artık hiç bilmiyorum
genelde kadınlar geceleri yada sabahları
doguruyormus dogumu sağlayan hormon
en çok gece ve sabahları salgilaniyormus
o yüzden sancılar geceleri çok oluyormuş
gerçekten mi kız o yüzden mi kaç gündür geceleri belim kasıklarım ağrıyor yalancı sancılar geliyor 3-4 gecedir
evet Cnm dr oyle söyledi hem doğum yaklaştığı için
çok sık sancılar oluyormuş rahim artık yumuşuyor
doğuma hazırlık yapıyor
kızlar merhaba biz eve çıktık.dün sabah 9da sezeryan oldum.epidural ilginç bi deneyimdi :) kızım 3.570 gr 53 cm doğdu dünyalar güzeli bir prenses :) ilk yürüyüş çok zorlu oldu 2. de öyle ama bugün artık kendim tuvalete gidebiliyorum sanırım yarın daha iyi olucam çok uzun yazamıyorum herkese iyi dilekleri duaları için çooook teşekkür ederim darısı başınıza artık :)
Eki Görüntüle 816078
işte bu da kızımın beşiği gördükçe sabırsızlanıyorum allahım içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize
bunu da öğrenmiş olduk iyi iyi yumuşasında doğsun sağ salim bir an önce sabırsızlanıyorum
ççok teşekkür ederimçok tatlı annesi, inş. sağlıkla bol uykulu geceler miniğinin olsun :)
zaten dogumlarin çoğu 37 ve 38 haftalarda oluyormuş
gününü tam dolduran bebisler nadirmis.ilk dogumlarda
gecikme olabiliyormus bugün dr konustum haftaya cuma
cati muayenesi yapacakmış ona göre doğumla ilgili konuscak
haftaya 38+3 günlük oluyoruz zaten dr ekim başında olur dedi
doğum yani 15 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?