şimdi okudm sen öyle yazınca tahmın ettm benm normal ama ben yıne nefes problemı yasıcm dıye korkym valla inş allahım bı durgunluk verr sadece bebişimizi düşünp panık yapmayız bende öyleym napcaz geneldede uyanamazsam korkusu var off ya hepsı zor normaldede ıkınmak var
güzel günlerde kullanın canım inşallah...bende hastanedeki odayı süslesem mi diye düşünüyorum...kafam çok karışık bu konuda...
güzel günlerde kullanın canım inşallah...bende hastanedeki odayı süslesem mi diye düşünüyorum...kafam çok karışık bu konuda...
bılıyomusun allah ecrını verırı deyınce benım bıtane kızım var adı ecrın 1e gectı onunla ugrasym bıde ödev verıyo ögretmn yaptırmaya calısymbenimde şuan normal gözüküyo canımcım ama olurda öyle bişey yaşarsam diye elimde olmadan endişendim. Bahsettiğin korkular benimde aklımdan geçen şeyler ama Allah büyüktür herşeyin ecrini verir.Sağlıcakla kavusucaz insallah :)
eksikler bittimi insan nası rahatlıyo :) ohh saçlarıda boyadın, keyif seninn kuzu :)
tabiki canları sağolsun kuzum :) büronun yakın olması çok güzel, benim eşimde eve 10 dk mesafede çalışıyo burası küçük yer olduğundan.. tlfnda da hızlı aramaya aldım numarasını :)) bizim hastane uzak, merkeze 1 saatte anca varabiliyoruz ama ilk doğum olunca zaten hemen herşey olup bitmiyomuş, doktorumunda memleketi bu ilçe. durumumu bildiğinden rahatlıkla yönlendirebilir diye düşünüyorum inşallah tabi :)
Hastaneye gelcek olan varsa süsle tabi çok güzel olur ama bizim hastane uzak o yüzden kimse gelmicek hastaneye boşu boşuna niye süsleyim bende evi süslerim diye düşündüm hatta sokak kapısınıda süslemeyi düşünüyorum
Canım sezeryan olunca öyle yaparım diye düşünmüştüm bende ama normalde suyum gelir kanamam olur vs kiyafetler barar diye yanıma yedek aldım.
Benimki bulamaz simdi getirecek birşeyler :)
Ya onceden hazırlamalıyım bunu getir demeliyim yada yanıma koyacam.
Ben hastanedeki odayı süsleticem bardaklarımız bike hazır:)) herşey güzel olsun istiyor insan:))
Hastaneye gelcek olan varsa süsle tabi çok güzel olur ama bizim hastane uzak o yüzden kimse gelmicek hastaneye boşu boşuna niye süsleyim bende evi süslerim diye düşündüm hatta sokak kapısınıda süslemeyi düşünüyorum
yok bardak mardak hazırlamadım canım ben o işleri mevlütte yapcam..hatta o gün gayganama sordum mevlüt yapıyonuz mu diye..bizde o adetler yok dedi kestirip attı...annemle konuştuk telefonda zaten memlekete gitcem annem orada yaparız dedi..
Allah bi dert verdiyse dermanıda vardır mutlaka canım.. Aklına kötü şeyler geldiğinde hemen odak noktanı değiştir, kafanı bebişine yönlendir mesela, minik minik elleri ayakları düşün :) üstünde durdukca dibe iniyoruz yoksa :) Allah yardımcımız olsun..lına yaz yagmuru ve ben panıklı aynı durumdayız napcz kızlar ya allahımıza sıgınalım bol bol okuyalım basımızda hemsıreler dok olucak mudahale ederler düşünelım
aman Allahımmmmmmmm insan bunları gördükçe sabırsızlık tavan yapıyoooosüslerimiz
oyyy çok tatlı olmuşşş buuuuu yaaaaaSlm kızlar bizim işler bitti eşim şimdi yemek yapıyobebişin odasına uyku setini falan yazmamıştım onları yazdık kapısına tül geçirdim ayrıyeten kapı süsünü taktık artan tüllerle hastane kapısınada fiyonk yaptım zaten 1 gün kalcam hastanede o yüzden oraya iyi bişey yapmıcam bunu hastane kapısına ascam ay ters çekmişim resmi
uff senin durum kötüymüş kuzu ya, iyi atlatmışsın.. benim ilk başlardaki halimi bi görseydin
ben çıkartıyordum da canım...son zamanlarda boğazım tahriş olmuştu kan çıkartıyordum sürekli...kaç serum yedim hastane de bilmiyorum...ayyyy eski günleri nasıl atlatmışız ya...şimdi bile tuhaf geldi...
Güzel dileklerin için çok sağol canım, inşallah hepimiz meleklerimize sorunsuzca kavuşuruzdinlen cnm görüşürüz..
bendensin cnm :) bnmde akşam karnımın altında bi ağrı başladı uyuyunca geçmiş. hareketleri de git gide azalıyo, bazen bi an geliyo aşırı hareketleniyo karnım ama o da çok sürmüyo. benim randevumda çarşamba günü, nasıl dayanıcamı bilmiyorum. Ama normal olduğunu düşünüyorum bunların.
bütün hazırlıklar tamamlanmış, sen de rahatlamışsındır :) son zamanlarda aniden doğum olsa en azından acil şeylerin hazırda olması insanı rahatlatıyo :) sancının olmaması anormal bi durum değil cnm, herkeste ağrı sancı nişan su gelmesi gibi şeyler olcak diye bişey yok. herkes farklı yaşıyo, rutin kontrole gidip doğurup gelenler var :) doğumada az kalmış, Rabbim kolaylıkla ve sağlıcakla kavuştursun inşallah :)
bendede bayılma var korku anında ne yapcam bılemıyorum
sende memleketınde kendı akrabalarınla yap canım benım eevde gumuş teepsım var çikolatacı dedı getr onu suslerım ben cıkolatanı onda ıkram edersın bardak içinde yapıccak tuylu muylu cıklata beegendım bende
ayy Allah bağışlasın canım :) bunları bi kez daha yasıcaksın ilerde :))bılıyomusun allah ecrını verırı deyınce benım bıtane kızım var adı ecrın 1e gectı onunla ugrasym bıde ödev verıyo ögretmn yaptırmaya calısym
inş canım bende öyle yapmaya calısym ama bazen öyle boyuta gecıymkı ruhsal cöküntü oluyo bişeyden mutlu olamym hep kendımle ugrasym zor yaAllah bi dert verdiyse dermanıda vardır mutlaka canım.. Aklına kötü şeyler geldiğinde hemen odak noktanı değiştir, kafanı bebişine yönlendir mesela, minik minik elleri ayakları düşün :) üstünde durdukca dibe iniyoruz yoksa :) Allah yardımcımız olsun..
aman Allahımmmmmmmm insan bunları gördükçe sabırsızlık tavan yapıyoooo
oyyy çok tatlı olmuşşş buuuuu yaaaaa
uff senin durum kötüymüş kuzu ya, iyi atlatmışsın.. benim ilk başlardaki halimi bi görseydinhamilelik ilerledikçe zorlandım ben. hamile kaldığımı öğrendiğimde halk eğitimdeki kursuma başlayalı 1 ay olmuştu. sınıfta ders anlattığım yerde kramp giriyodu kasıklarıma, çaktırmıcam diye de ayrıca kıvranıyodum neyseki ortamımız güzeldi ve sınıfımdakilerin çoğu kpss den dolayı bilgisayar belgesine ihtiyacı olan çevreden insanlardı :)
uff senin durum kötüymüş kuzu ya, iyi atlatmışsın.. benim ilk başlardaki halimi bi görseydinhamilelik ilerledikçe zorlandım ben. hamile kaldığımı öğrendiğimde halk eğitimdeki kursuma başlayalı 1 ay olmuştu. sınıfta ders anlattığım yerde kramp giriyodu kasıklarıma, çaktırmıcam diye de ayrıca kıvranıyodum neyseki ortamımız güzeldi ve sınıfımdakilerin çoğu kpss den dolayı bilgisayar belgesine ihtiyacı olan çevreden insanlardı :)
Kızlar ben acilen çıkıyorum, kv yemeği koymuş onu karıştırıcam yanmadan cıkarsam tabi
hepinize güzel haftasonları... kendinize ve bebişlere iyi bakınnn
Kızlar ben acilen çıkıyorum, kv yemeği koymuş onu karıştırıcam yanmadan cıkarsam tabi
hepinize güzel haftasonları... kendinize ve bebişlere iyi bakınnn
ayy Allah bağışlasın canım :) bunları bi kez daha yasıcaksın ilerde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?