Aslinda mantikli cnm giderken ki giydigimiz kiyafetimizle döneriz
Evet cnm banada oluyor bebek ortada toplaninca daraliyorum
Hic sikna canini yeterki saglicakla dogurup kucagimiza alalim senin icinde boylesi hayirlisi demekki.ALLAH kolaylik versin insallah.
ekim annelerine slm,
bu bolume ilk defa yaziyorum, gunume 6 gun kaldi benim sorunum alt taraftaki kemiklerim ( vagina civarindaki) inanilmaz agriyor bugun yataktan kalkip yuruyemedim, kasilmalari falan gectim alistim o agriya ama bu alt taraf acisi felaket merak ediyorum benimle ayni durumda olan var midir?normal mi acaba? doktor randevum pazartesi yatakta cakili kaldim:s
ekim annelerine slm,
bu bolume ilk defa yaziyorum, gunume 6 gun kaldi benim sorunum alt taraftaki kemiklerim ( vagina civarindaki) inanilmaz agriyor bugun yataktan kalkip yuruyemedim, kasilmalari falan gectim alistim o agriya ama bu alt taraf acisi felaket merak ediyorum benimle ayni durumda olan var midir?normal mi acaba? doktor randevum pazartesi yatakta cakili kaldim:s
Az daha sabir cnm dayanmalisin kemikle gensledginden normaldir o agri bir cok kiside var
kizlar el parmakalrinda sismesi olan var mi? Bugun ekstra bi sislik var cozumu var mi?
iyi yapıyosun canm severı m bakımlıları ama şuan ben sadece bı esofmanım var sadece o nu gıyebılıyom buralarda hava garip daha elbıse gıyemıyorum kendımı çirkin ve bakımsız hissedıyorum
Var canım benımkıler uyusuk bürde karıncalanıyo sürekli sıkamıyorum net
ALLAH esirgesin cnm öyle düsünme simdi normele döndümü tansiyonun peki?
sağolun kızlar önceden astimim vardı
nefes alamadım bogulcam sandim
[/QUOTE
Nasıl oldun canım daha iyi misin
zuluuuuuu geçmiş olsun cnm nasıl oldun?
Sağolun kızlar accık nefes darlığı
Çekiyorum Dr sen birşeye mi
Üzüldün ya da birşeyleri kafaya mı
Taktın diye sordubu hafta içi
Göğüs hastalıkları bölümüne
Yasa kalp ile ilgili bölüme
Gideceğim Dr bu bölümleri
Önerdi
Sağolun kızlar accık nefes darlığı
Çekiyorum Dr sen birşeye mi
Üzüldün ya da birşeyleri kafaya mı
Taktın diye sordubu hafta içi
Göğüs hastalıkları bölümüne
Yasa kalp ile ilgili bölüme
Gideceğim Dr bu bölümleri
Önerdi
sen ne dedin taktın mı kafana bişey.
ben yatmayacam valla iyice gelsin uykum öyle yatakta yorganla yastıkla savaşıyorum sürekli kcayı uyutmuyorum sonra yastık elimde oda oda dolaşıyoruöiyice gelsin uykumm sızayım bariii
27-graizedoğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
aynen yaaa yatağa git dön dön (daha doğrusu dönmeye çalış) tam bir işkenece
Kızlar biz yaramazlık yaptık kocişleinşlh bişi olmaz :S
evet canim bukunce aciyor. Uyusukluk karincalanma demissindir belki doktoruna da karpal tunel sendromu ne sinir sIkIsmasindan oluyor o sanirim-
dün gece wc ye kalkmaktan canım çıktı artık eşim ittiriyo yandan kalkmama yardım ediyo yazıkk acıdı herhale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?