2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

acaba neden canim? toplanip karin yamulunca bi daral gelior nabzim yukselio nefes darligi gibi cifere de vurrmuyor altta toplansa bile

Az daha sabir cnm dayanmalisin kemikle gensledginden normaldir o agri bir cok kiside var

Az daha sabir cnm dayanmalisin kemikle gensledginden normaldir o agri bir cok kiside var

benim de bacak aramda ama sadece sol bacağımın tarafında çok fena bi ağrı var, bazen yürüyemiyorum bile, bazen de geçiyoo..ama ağrıdığı zaman seviniyorum, heralde açılma oluyo diyorum, 40. haftadayım ve artık doğurmak istiyorum inş hayırlısıyla...

iyi yapıyosun canm severı m bakımlıları ama şuan ben sadece bı esofmanım var sadece o nu gıyebılıyom buralarda hava garip daha elbıse gıyemıyorum kendımı çirkin ve bakımsız hissedıyorum

ya hepimizde var o demin medceziri izledim kadınlar nasıl incenasıl bakımlı kendime bakıom göbek inşallah dönecez eski halimize

ALLAH esirgesin cnm öyle düsünme simdi normele döndümü tansiyonun peki?

üfff uyku tutmadı.normalde hep üşüyen ayaklar alev ateş.nasıl geçer bu yaa uyutmuo da(

ben yatmayacam valla iyice gelsin uykum öyle yatakta yorganla yastıkla savaşıyorum sürekli kcayı uyutmuyorum sonra yastık elimde oda oda dolaşıyoruö iyice gelsin uykumm sızayım bariii

ben yatmayacam valla iyice gelsin uykum öyle yatakta yorganla yastıkla savaşıyorum sürekli kcayı uyutmuyorum sonra yastık elimde oda oda dolaşıyoruö iyice gelsin uykumm sızayım bariii

aynen yaaa yatağa git dön dön (daha doğrusu dönmeye çalış) tam bir işkenece

Çok hareketli bugün bebişim sancılarım var ama şiddeti yok düzenşi degil ya gribimide atlatamadım bakalım geçmeden gelmesin inşallah

dogum yapan varmı bugün liste ne alemde

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena[/QUOTE]
27-graize
28-nlgm

27-graize
28-nlgm[/QUOTE]

Oooo maşallah ya biz kaçıncı olucaz acaba bizimde bi kaç güne olur sanırsam bekliyorum

Kızlar biz yaramazlık yaptık kocişle inşlh bişi olmaz :S

ay o nasıl bişeydi biz unuttukta 6 aydan sonra bıraktık neden bilmiom :) eşim beni kutsal bir varlık olarak görüyomuş oda neyse anlamadım ....doğumdan sonra kısmet iyi yapmışınız ohhhh sefanız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…