limonu sık biraz sulandır iç tansiyonun çıktığında canım, limon tansiyonu düşürür.
senin suan normal sınırda, daha fazlası tehlike demektir. 0 zamanlarda da müşehade altına alıyolar önce.
hoşgeldin canım, kordon konusuna sakın takılıpta canını sıkma, insanı korkutan çok oluyo ama kulaklarını tıka şimdiden. çünkü takip altında olduğun bi doktorun var. bu arada bebişinin durumu nasılmış, kilosu felan ?
tşk ederim canım allahın izniyle bişey olmıcak oğlumu sağlalim alcam kucağıma inş..korkma birşey olmaz inşallah canım burda okuduktan sonra birz araştırmıştım da birçok kii de oluyormuş
sızdemı canım bızde bugun kontroldeydık bızımkının kordonu gvsemiş boynundan uzak duruyooooooo benı gozunun onune al hiç bişey olmuyo canım sadece ben 3 gunde bır gıdıyordum hastaney merak edıp radyologa gorundun mu ımperıalde mıydın canım
canım yazdım sana ama nasılsın
saol cnm doktorum çok rahattı o yüzden bende çok endişe etmedim. bebiş iyi çok şükür 3 kilo olmuş. gelişimi iyi dedi..
tşk ederim canım allahın izniyle bişey olmıcak oğlumu sağlalim alcam kucağıma inş..
ewt sezincim bugün kırhan beyde randevum vardı saat 2 de ordaydım. nst filan baya kaldık hastanede. radyolaga göndermedi bizi boynunda kordon var ama hiç önemi yok dedi.doğumu nasıl düşündünüz dedi. normal olur dedi. nuray hanımla filan da görüştüm. haftaya cuma tekrar gidicem.senin adına çok sevindim maşallah elifine bişeycik kalmadı zaten :))
bızde 2 d gıdıcektık ama esımın macı vardı sabah 8 bucukta gıttık hastaneye benımde nst de çok sıra oluyo sabah ben 2. dım kımsecık yoktu
evet canım baanada oyle demişti korkulacak bişey yok nomal olur dıye 1 dolanmadan bışey olmuyor dıye bız 2. ye dolanınca sezeryanı netleştrdık şimdı tekte hatta boğazının yakınında değil kıravat şeklınde duruyo yanı normalı beekleeyebılırım ama kendımı hazrladım değiştrmek ıstemıyorum cunku normale donerım tekrar dolanır tekrar değiştir istemıyorum bızde nuray hanımla konustuk gorustuk tekrar bende 36. haftadaydım canım oyle durum oldugunda blıyosun ama zaman gecıyo işte canım
slm anneler şu an kontrolden
geldik kızim 3640 grm 50 cm
olmuş.tansiyonum yüksek
çıktıbebeğinizin herşeyi iyi
nst iyi dedi dr sancilarimi söyledim
normal dedikeşke dr hiç degistirmeseydim
hiç ilgilenmedi dr çok sancim variki gün içinde
eski dr gidecegim sinir oldum dr
Eskiler yapmıyordu diye biz de mı yapmiyalim :))
Eskilerde daha farklı bilgiler vardı bizim bilmediğimiz. Belki onlar bile sürüyordu
Olursa normal olsan diye uğraşıyoruz deseydin :))
otururkenki göbişimiz
Hadi bakalım hic birsey kalmadı. Yarın oğlunu kucağında tutacaksın insallah :)Ay ne güzel bir sürü kişi doğum yapmış sezaryen ve spinal,korkmayın demişler ama insan kendi denemeden korkuyor valla. Yarın sabah ben de oğluma kavuşacağım inşallah. Çok tuhaf duygular içindeyim kızlar nolur dua edin. Şimdi son eksiklerime bakıyorum, valizimi hazırladım kontrol edicem bi daha,evimi toplayacağım bakalım bu gece uyuyabilecek miyim? Eskiden ÖSS kpss falan sınavlara gireceğimiz zaman böyle heyecanlanırdım. Tabi ki bu daha farklı ama ne bilim işte.Kafam dağılsın diye evle uğraşim biraz.
Hadi gözün aydin canım. Nasıl bir otmuş o yaa.iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?Doğuran mı var bgn? Benim keyfim yerinde çok şükür Babaannem kendine geldi,meğer köyde biri ilaç niyetine bir ot tavsiye etmiş kadını 2 gündür perişan etti,biraz daha alsaymış..Allah korusun..
Bugün ağdacıma gittim bir güzel temizlendim,artık doğuma tam olarak hazırım
bızde 2 d gıdıcektık ama esımın macı vardı sabah 8 bucukta gıttık hastaneye benımde nst de çok sıra oluyo sabah ben 2. dım kımsecık yoktu
evet canım baanada oyle demişti korkulacak bişey yok nomal olur dıye 1 dolanmadan bışey olmuyor dıye bız 2. ye dolanınca sezeryanı netleştrdık şimdı tekte hatta boğazının yakınında değil kıravat şeklınde duruyo yanı normalı beekleeyebılırım ama kendımı hazrladım değiştrmek ıstemıyorum cunku normale donerım tekrar dolanır tekrar değiştir istemıyorum bızde nuray hanımla konustuk gorustuk tekrar bende 36. haftadaydım canım oyle durum oldugunda blıyosun ama zaman gecıyo işte canım
Dizime dalmışım,reklamda bakayım dedimgozunuz aydın canım ne otuymuş o okadar ya
hadı rahatladın bende yarın yapıcam dogumdan 1 gun oncemı yapsam dedım ama ne olur olmaz yrın yapayım dedım
ne kadarvguze gozukuysun kız bakımlı cok begendım
canbebe hasta bezı aldım ben canım ıcınde 8 tane var yetermkı sn bıze tavsyelerını soyle
normal normal diye tutturup kendimi strese sokuyormuşum...bana üzülüyo...bekle diyo....
Kız strese sokma kendini. Hayırlısı hangisiyse o olsun. Biz sadece olursa normal olsun istiyoruz ama olmazsa da olmaz ne yapalım.
Sezincim,ben depend in külot şeklindeki hasta bezinden almıştım,hastanede kaldığım sürece hastaneden verdiler,benimkileri orda kullanmadım bile,ama benim aldıklarım daha rahat,diğerlerinin yandan bantları var,rahat edemedim
:124::124::124::124: yarın anneannemiz yola çıkıyo :124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?