2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

saol cnm doktorum çok rahattı o yüzden bende çok endişe etmedim. bebiş iyi çok şükür 3 kilo olmuş. gelişimi iyi dedi..

korkma birşey olmaz inşallah canım burda okuduktan sonra birz araştırmıştım da birçok kii de oluyormuş
tşk ederim canım allahın izniyle bişey olmıcak oğlumu sağlalim alcam kucağıma inş..

ewt sezincim bugün kırhan beyde randevum vardı saat 2 de ordaydım. nst filan baya kaldık hastanede. radyolaga göndermedi bizi boynunda kordon var ama hiç önemi yok dedi.doğumu nasıl düşündünüz dedi. normal olur dedi. nuray hanımla filan da görüştüm. haftaya cuma tekrar gidicem.senin adına çok sevindim maşallah elifine bişeycik kalmadı zaten :))

bızde 2 d gıdıcektık ama esımın macı vardı sabah 8 bucukta gıttık hastaneye benımde nst de çok sıra oluyo sabah ben 2. dım kımsecık yoktu
evet canım baanada oyle demişti korkulacak bişey yok nomal olur dıye 1 dolanmadan bışey olmuyor dıye bız 2. ye dolanınca sezeryanı netleştrdık şimdı tekte hatta boğazının yakınında değil kıravat şeklınde duruyo yanı normalı beekleeyebılırım ama kendımı hazrladım değiştrmek ıstemıyorum cunku normale donerım tekrar dolanır tekrar değiştir istemıyorum bızde nuray hanımla konustuk gorustuk tekrar bende 36. haftadaydım canım oyle durum oldugunda blıyosun ama zaman gecıyo işte canım

ayy hiç sorma ya nst beklemekten nevrim döndü tansiyonum düştü. kırhan bey servisteki hemşireye dedi servisteki nstye alın filan ama neyseki tamda bana sıra gelmişti.bencede değiştirme canım kendini öyle motive ettin.için nasıl daha rahat ediyosa. bizde normal die konuştuk ama bakalım zaman ne gösterir

maaşallah annesı en son kılosu kactı bundan önce

Eskiler yapmıyordu diye biz de mı yapmiyalim :))
Eskilerde daha farklı bilgiler vardı bizim bilmediğimiz. Belki onlar bile sürüyordu
Olursa normal olsan diye uğraşıyoruz deseydin :))

normal normal diye tutturup kendimi strese sokuyormuşum...bana üzülüyo...bekle diyo....

Hadi bakalım hic birsey kalmadı. Yarın oğlunu kucağında tutacaksın insallah :)

Hadi gözün aydin canım. Nasıl bir otmuş o yaa.

Canım bu arada gözün aydin elifcik kordonu gevşetmiş :)
Az da kaldı zaten.

gozunuz aydın canım ne otuymuş o okadar ya
hadı rahatladın bende yarın yapıcam dogumdan 1 gun oncemı yapsam dedım ama ne olur olmaz yrın yapayım dedım
Dizime dalmışım,reklamda bakayım dedimBir de geçmiş olsun telefonları falan..Sağol canım,biz de nasıl rahatladık bilsen..Kızının kordonu da tehlikeli değilmiş artık galiba,inan çok sevindim.Allah büyüktür..Ne olur olmaz temizlen tabi,ben psikolojik olarak da rahatladım doğrusu

canbebe hasta bezı aldım ben canım ıcınde 8 tane var yetermkı sn bıze tavsyelerını soyle

Sezincim,ben depend in külot şeklindeki hasta bezinden almıştım,hastanede kaldığım sürece hastaneden verdiler,benimkileri orda kullanmadım bile,ama benim aldıklarım daha rahat,diğerlerinin yandan bantları var,rahat edemedim

Kız strese sokma kendini. Hayırlısı hangisiyse o olsun. Biz sadece olursa normal olsun istiyoruz ama olmazsa da olmaz ne yapalım.

işte ben normale çok kafayı taktım canım...bu da eşimi üzüyo herhalde...sezeryan istemediğimi biliyor...

marketlrde vardır değilmi canım bakayım bende bazı şeyler her yerde olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…