slm anneler şu an kontrolden
geldik kızim 3640 grm 50 cm
olmuş.tansiyonum yüksek
çıktıbebeğinizin herşeyi iyi
nst iyi dedi dr sancilarimi söyledim
normal dedikeşke dr hiç degistirmeseydim
hiç ilgilenmedi dr çok sancim variki gün içinde
eski dr gidecegim sinir oldum dr
mışıl mışıl uyusun içinde canım o gunlerı gormeyı nasıp tsın allhım
hayırlısı olsun,kilosu çok da önemli değil,benim kızım açığı dışarda kapatmaya çalışıyor,baya iştahlıAllah sana da kolay bir doğum nasip etsin inşallah
kızlar merhaba biz eve çıktık.dün sabah 9da sezeryan oldum.epidural ilginç bi deneyimdi :) kızım 3.570 gr 53 cm doğdu dünyalar güzeli bir prenses :) ilk yürüyüş çok zorlu oldu 2. de öyle ama bugün artık kendim tuvalete gidebiliyorum sanırım yarın daha iyi olucam çok uzun yazamıyorum herkese iyi dilekleri duaları için çooook teşekkür ederim darısı başınıza artık :)
canım ne güzel evine gelmişsinnnnnn darısı başımıza inşallah valla detay beklıyoruz senden de diğer doğum yapan arkadaşlardan da merek ediyoruz hepimiz başımıza ne gelecek bilmiyoruz çünkü mesela doğum çantanda gereksiz olan ya da almayı akıl edemeyiip alsaydım dediğin bi seyler oldu mu bi de epidural sezeryanı önerir misin rica etsem yanıtlarsan zaman ayırıp sevinirim tekrar gözün aydın sağlıcakla ağız tadıyla büyütmen dileğiyle kuzunu
ben normal doğum yaptım,2 gecelik,2 pijama götürmüştüm,1 gecelik,1 pijama yetti,doğumdan sonra gerçekten ayaklar üşüyor,çorap önemli,bana doğum yaptıran ebe 2 dikişim olduğu için 10-15 gün orkid kullanma dedi,ben kullan at külotlardan aldım kullanıyorum,çok rahat ettim,hiç taşma olmadı
nerden aldın canım o kullan at ları onlarda ped kullanılmıyomu
slm kızlar misafirlerim vardı yeni gittiler anca girebildim ne var ne yok bakalımm
slm anneler şu an kontrolden
geldik kızim 3640 grm 50 cm
olmuş.tansiyonum yüksek
çıktıbebeğinizin herşeyi iyi
nst iyi dedi dr sancilarimi söyledim
normal dedikeşke dr hiç degistirmeseydim
hiç ilgilenmedi dr çok sancim variki gün içinde
eski dr gidecegim sinir oldum dr
kızlar merhaba biz eve çıktık.dün sabah 9da sezeryan oldum.epidural ilginç bi deneyimdi :) kızım 3.570 gr 53 cm doğdu dünyalar güzeli bir prenses :) ilk yürüyüş çok zorlu oldu 2. de öyle ama bugün artık kendim tuvalete gidebiliyorum sanırım yarın daha iyi olucam çok uzun yazamıyorum herkese iyi dilekleri duaları için çooook teşekkür ederim darısı başınıza artık :)
kullan at kulot yerine pazardan filan 1-2 liralık büyük beden iç çamasırı alsanız sonrada atsanız aynı şey olur rengide siyah yada kırmızı olabilir
aradkı fark sanıruım kullan at da ped kullanılmıyor yanlış mı anladım ben oyuzden sordum gormedıım hiç kullan atı pazar yok burda
slm hanımlar,evimi taşıdım ne zamandır giremiyorum,çok şükür artık düzenimi oturttum,ananemiz de gelicek yanımıza yarın,artık oğlumu bekliyorum,37+2 olduk teyzeleri :) baya doğum yapan olmuş çok merak ediyorum durumlarını..bi de benim gibi vaji geçmişi olan arkadaşlar vardı onlardan doğum yapan ya da muayene olan varmı???
benim de geçen başıma geldi,akşam hastaneyi aradık hareket yok diye,bana soğuk bi bardak su iç,hareket etmezse gel dedi,soğuk su içtim cidden harekete başladı...soğuk su mideye inince bebek onu hissedip rahatsız oluyormuş ve yer değiştiriyormuş...çikolata falan yesen de bebek uyuyorsa etki etmiyor,uyanıksa enerjiyle hareket ediyor ama soğuk su bebeğe mideye yakın olduğu için temas ediyormuş...soğuk su içip sırt üstü yatıp karnını elledin mi hareket eder canım,eğer bir daha yaşarsan bu korkuyu dene bence...
2. hamileliğim ilk defa duydum cnm aklımızda bulunsun bakalımbenim de geçen başıma geldi,akşam hastaneyi aradık hareket yok diye,bana soğuk bi bardak su iç,hareket etmezse gel dedi,soğuk su içtim cidden harekete başladı...soğuk su mideye inince bebek onu hissedip rahatsız oluyormuş ve yer değiştiriyormuş...çikolata falan yesen de bebek uyuyorsa etki etmiyor,uyanıksa enerjiyle hareket ediyor ama soğuk su bebeğe mideye yakın olduğu için temas ediyormuş...soğuk su içip sırt üstü yatıp karnını elledin mi hareket eder canım,eğer bir daha yaşarsan bu korkuyu dene bence...
ALlah hayırlı bir doğum nasip etin kucağına hayırlısıyla almyı nsip etsin inşslm kızlar nasılsınız bakalım . ben bayadır takıp edemiyorum sadece girip yazıp çıkıyorum. epey bi doğuran olmuş cullucanda doğurmuşdünde yazmıştım bizde pazartesı gidiyoruz sezeryanla alacaklar oğlumu. son iki gün baya heyecanlıyım
evet denmek lazım çikolta tatlıyı duymuştumda bunu ilk duyumçok teşekkür ederim canım inşallah bidaha olmaz olursada kesin denicem çünkü çok kötü oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?