2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba kizlar..Yazdiklarinizi her gun okuyorum lakin pek yazamadim Neyse ben 37+6 haftaligim,artik geri sayim yapiyoruz ben yurtdisindayim esimin egt sebebi ile bebisimizde burda dogacak.Burda normal dogum sart fikrimizi bile sormuyorlar bende istiyorum lakin ilk bebisim korkuyorum..Ayrica herseyi kafaya takan arkadaslar ben burda dil probleminden dolayi herseyi sizlerden ailemden ordan burdan duyduklarimla ogreniyorum.Kimse yardimci olmuyor esim olmadan dokt.bile gidemiyorum ayrica uzak oldugu icin kimsede olmayacak dogumda yanimda ben hergun kendimi cesaretlenirerek gunlerimi gecirmeye calisiyorum.BOs endiseleri bir yere birakin lutfen ulkenin guzel sartlarinin kiymetini bilin ( Simdi hamileligin son gunlerini yasiyoruz girgir samata birbirimizi destekleyelim.Rabbim bu cuma gecesi hepimizin evlatlarini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.Yeni dogum yapan annisler hayirli ugurlu olsun darisi bizlere ............

amin Cnm hepimiz bebisleri hayal ediyoruz

Ben de cıkayım kocamda hadi dıyıp duruyor :)) Iyı geceler guzel anneler ve bebişleri

Evet ya cok fena ekşi ama içmekte yarar varmıs cnm bende ara ara ıcıyorum haftada bır kaç kez

ben ssevıyom onun tadını kız oralet gıbı gelıyo rahmetlı dedem koy kahvesınde oralet soylerdı bana o dıye içiyom ben

haklısın Cnm ama ne yapalım bizler özellikle ben evhamli biriyim

benbugün doğuracakmış gibi hissediyorum alta çok baskı yapıyo bu bebek 2 gecedir böyleyimm yüreğim ağzımda

duaların iççin teşekkur ederız Allah senınde yardımcın olsun gurbeet ellerde yabancı memleketlerde zor olsa gerek boş endışeeler derken neyı kastettın ben anlamadım ama ıyı nıyetlı bır arkadşımızsın sende hoşgeldın

Hosbulduk canim yavrular allaha emanet insalylah uzulmeyelim bos yere onu kast ettim :)

Kasıklarımda baskı hissediyorum , ve sanki kızım kendini aşağıya doğru itio gb gelio , ay artık psikolojik mi gerçek mi anlayamıyorum ki

iyi geceeler kızlar sabah dr gıdıcem benn kızımı görmeye amelıyat oncesı tahller yapılcak gorusuruz

Gerçek Doğum Ağrılarının özellikleri Nelerdir?

Gerçek doğum ağrıları: 10 dakika içinde 2-3 kez gelen, 45-50 saniye süren, karında sertlik oluşturan şiddetli ağrılardır. Düzenlidir, sadece bir noktada hissedilmez; belde, kasıkta ve karında her noktada aynı şekilde hissedilir, şiddetleri giderek artar.

Bu gece benimde ağrım var bir saat içinde üç defa oldu sancım :18:inşş doğurmam kızımda acayip hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…