Allahım hepımıze yardım etsın kızlarr tum ısteyenlerede nasıp etsın bızlerede sağ salım tattırsın inş. dusuncesı bıle ne guzel evın içinde bır canlının senden cıkması senın kanın olması eşinle sana muhtac olması Allahın mucezesı onlar korusun inş.
şimdi kasılmam var diyebende içtim hiç içmiyodum odamidemi ekşitti bu ne bea
Ooo cok dıkkat et o zaman canım dokunuyor demekkı dogrudan
Amin tatlım inşallahHakıkaten öyle valla muhtesem bırsey olsa gerek
Evet ya cok fena ekşi ama içmekte yarar varmıs cnm bende ara ara ıcıyorum haftada bır kaç kez
Merhaba kizlar..Yazdiklarinizi her gun okuyorum lakin pek yazamadimNeyse ben 37+6 haftaligim,artik geri sayim yapiyoruz ben yurtdisindayim esimin egt sebebi ile bebisimizde burda dogacak.Burda normal dogum sart fikrimizi bile sormuyorlar bende istiyorum lakin ilk bebisim korkuyorum..Ayrica herseyi kafaya takan arkadaslar ben burda dil probleminden dolayi herseyi sizlerden ailemden ordan burdan duyduklarimla ogreniyorum.Kimse yardimci olmuyor esim olmadan dokt.bile gidemiyorum ayrica uzak oldugu icin kimsede olmayacak dogumda yanimda ben hergun kendimi cesaretlenirerek gunlerimi gecirmeye calisiyorum.BOs endiseleri bir yere birakin lutfen ulkenin guzel sartlarinin kiymetini bilin ( Simdi hamileligin son gunlerini yasiyoruz girgir samata birbirimizi destekleyelim.Rabbim bu cuma gecesi hepimizin evlatlarini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.Yeni dogum yapan annisler hayirli ugurlu olsun darisi bizlere ............
Merhaba kizlar..Yazdiklarinizi her gun okuyorum lakin pek yazamadimNeyse ben 37+6 haftaligim,artik geri sayim yapiyoruz ben yurtdisindayim esimin egt sebebi ile bebisimizde burda dogacak.Burda normal dogum sart fikrimizi bile sormuyorlar bende istiyorum lakin ilk bebisim korkuyorum..Ayrica herseyi kafaya takan arkadaslar ben burda dil probleminden dolayi herseyi sizlerden ailemden ordan burdan duyduklarimla ogreniyorum.Kimse yardimci olmuyor esim olmadan dokt.bile gidemiyorum ayrica uzak oldugu icin kimsede olmayacak dogumda yanimda ben hergun kendimi cesaretlenirerek gunlerimi gecirmeye calisiyorum.BOs endiseleri bir yere birakin lutfen ulkenin guzel sartlarinin kiymetini bilin ( Simdi hamileligin son gunlerini yasiyoruz girgir samata birbirimizi destekleyelim.Rabbim bu cuma gecesi hepimizin evlatlarini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.Yeni dogum yapan annisler hayirli ugurlu olsun darisi bizlere ............
haklısın Cnm ama ne yapalım bizler özellikle ben evhamli biriyim[/
:)) Ya benim karnim tas gibi oluyor ve oglum cok hareketli sizlerdede ayni durum varmi ? Bide ebe ile bugun gorusmem vardi bebek artik dogum kanalinda heran gelebilir dedi bu sertlik ve vajinal baski dogum belirtisimi ????
benbugün doğuracakmış gibi hissediyorum alta çok baskı yapıyo bu bebek 2 gecedir böyleyimm yüreğim ağzımda
duaların iççin teşekkur ederız Allah senınde yardımcın olsun gurbeet ellerde yabancı memleketlerde zor olsa gerek boş endışeeler derken neyı kastettın ben anlamadım ama ıyı nıyetlı bır arkadşımızsın sende hoşgeldın
Hosbulduk canim yavrular allaha emanet insalylah uzulmeyelim bos yere onu kast ettim :)
haklısın Cnm ama ne yapalım bizler özellikle ben evhamli biriyim[/
:)) Ya benim karnim tas gibi oluyor ve oglum cok hareketli sizlerdede ayni durum varmi ? Bide ebe ile bugun gorusmem vardi bebek artik dogum kanalinda heran gelebilir dedi bu sertlik ve vajinal baski dogum belirtisimi ????
bendede aynı şeyler var Cnm
tuzlu yiyemiyorum Cnm sonra yüzüm şişiyor domates gibi
oluyorum
iyi geceeler kızlar sabah dr gıdıcem benn kızımı görmeye amelıyat oncesı tahller yapılcak gorusuruz
Gerçek Doğum Ağrılarının özellikleri Nelerdir?
Gerçek doğum ağrıları: 10 dakika içinde 2-3 kez gelen, 45-50 saniye süren, karında sertlik oluşturan şiddetli ağrılardır. Düzenlidir, sadece bir noktada hissedilmez; belde, kasıkta ve karında her noktada aynı şekilde hissedilir, şiddetleri giderek artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?