2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Yok canim bebek degil. Karnimin her tarafi ayni sertlikte

Oyyy az kalmıs tatlım saglıcakla al kucagına ınsallah bende bugun medıcaldeydım aklımdan gectın sendemı ordaydın çatı kontrolum ?yapıldı. Epiduralmı olucak?
oy maşallah size çok tatlısınız canımm

Çok saol cnm benım :)

kızlar yarın 39 olcam ve randevum var artık doğurmk istiyorum ...

Kizlar malum ben yalanci sanci konusunda pek tecrubeli degilim. Karnim taş gibi suan. Vajinamda da kasilma hissediyorum ama bel agrim yok. Sizce nedir bu? Cati mi genisliyor?
bu tür kasılmalar oluyor canım gün içinde normal yani çok olmadığı sürece
Kızlar buda benım fıstık dün eşime çektırmıstım foto Dün 36+4dük. Maşallah kızıma

Magvıtal ıcıyorum çok ekşi yahu :44:

maşallah ne güzel büyütmüşsün öyle
magvitali ben de kullanıyodum kasılmalar için ama midemi ekşitiyor ben de içmiyorum artık bıraktım
4 kiloya kadar normal doğum oluyor canım hatta 4500e kadar yapıyorlar sıkıntı olmuyor korkma bence bebişin anca 4 olur en fazla o da normal doğuma uygun bir kilo

Oyyy az kalmıs tatlım saglıcakla al kucagına ınsallah bende bugun medıcaldeydım aklımdan gectın sendemı ordaydın çatı kontrolum ?yapıldı. Epiduralmı olucak?

Çok saol cnm benım :)

sağol cnm. yok ben orda degıldım tansıyonum gecen hafta yüksek cıktı burdada takıp altındayım Mehmet beyle irtibat halındeyız oda gel pazartesı alalım dedı ama detayları konusmadıkda ben tamamen bayılmak ısterım sanırım

Saol canim icim rahatladi

Allah analı babalı büyütsün.
Iyi olmus. Cok yorulurdun gercekten.
Hayırlı olsun insallah canım.

Yok canim bebek degil. Karnimin her tarafi ayni sertlikte
Anladım cnm muhtemeln kasılmaların baslamıs o zaman.
kızlar yarın 39 olcam ve randevum var artık doğurmk istiyorum ...
Hadı hayırlısı cnm belkı yarın gelır bebısın saglıcakla.
Saolasın canım. Ama 4 e kadar yolu olan bayanların catısı belkı daha genıstır bılmıyorumkı benımkı ne dar ne genısmıs .
Anladım cnm ben bugun doktora sordum sezeryan olursa epiduralmi genelmi dıye epidural dedi geneli önermıyoruz artık bebek ıcın dedi bılmıyorumkı hayırlısı

sağlıkla büyüttü bebisini Cnm sende doğum yapanlar listesine ekleyelim
Kizlar malum ben yalanci sanci konusunda pek tecrubeli degilim. Karnim taş gibi suan. Vajinamda da kasilma hissediyorum ama bel agrim yok. Sizce nedir bu? Cati mi genisliyor?

Cnm eğer çok sık olursa dr şöyle az oluyorsa normaldir

ayy ne güzel az kalmış sağlıkla al inşallah kucağına

aynen benim de muhtemel doğum 16 ekim görünüyor 20 günüm var ama doktor o kadar beklemz gibi duruyor dedi
ben de sürpriz yapsın istiyorum çok da son günlere kalmak istemiyorum

sağlıkla büyüttü bebisini Cnm sende doğum yapanlar listesine ekleyelim

Cnm eğer çok sık olursa dr şöyle az oluyorsa normaldir

Artik dogsun diyen ben 3bucuk attim yemin ediyorum. :))) suan biraz rahatladim. Ogreniyoruz bakalim

valla ben de bilmiyorum canım o nasıl oluyor doktorun çok yoruma açık bir şey söylemiş belki her ihtimale karşı sezeryana açık kapı bırakmak istemiş olabilir yani sonrada hani normal demiştiniz demyin diye

ayy cnm artık bende doğurmak istiyorum ama tık yok.ne ağrı ne sancı bişeycik yok.ayıptır sölemesi bugün ishal oldum ona bile sevindim bu bi işaretmi diye ama hiç sanmıyorum :44: son gününe kadar içerde durcakmış gibi geliyo kızım.

kızlar benim bel arilarim arttı midem çok kötü
gece gece midem bulaniyor

sankı bır akrabamı bulmuş gıbı sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…