Iyı yapmıssınız canım valla artık kocalarda sabırsızlanıyor bugun dr 20 gun falan gozukuyor dedi doguma ama 40 haftayı pek beklemıyorlar ya o yuzden hıc 20 gun varmıs gb gelmıyor bana
Bebek olabılırmı cnm benımkıde tas gb oluyor dokunuyorum falan bebıs hareket edınce gecıyor ama vajınadakı kasılmalar daha bende tam baslamamıs yasayanlar bılır hadı hakkında hayırlısı cnm.
Oyyy az kalmıs tatlım saglıcakla al kucagına ınsallah bende bugun medıcaldeydım aklımdan gectın sendemı ordaydın çatı kontrolum ?yapıldı. Epiduralmı olucak?slm kızlarrr nasılsınızzz bakıyımmmm. biz iyiyiz oğluşumla çok şükür. sadece biraz tansıyon problemımız var yüksek cıkıyo ve artık doktorlar bebeği riske atmak istemiyorlar.pazartesi alacaklar oğluşuma kavuşacağım inşallahsize haber vermek ıstedım
oy maşallah size çok tatlısınız canımm
bu tür kasılmalar oluyor canım gün içinde normal yani çok olmadığı süreceKizlar malum ben yalanci sanci konusunda pek tecrubeli degilim. Karnim taş gibi suan. Vajinamda da kasilma hissediyorum ama bel agrim yok. Sizce nedir bu? Cati mi genisliyor?
Kızlar buda benım fıstık dün eşime çektırmıstım fotoDün 36+4dük. Maşallah kızıma
Magvıtal ıcıyorum çok ekşi yahu :44:
Selam kızlar kontrolum haftayaydı bugun yınede bır gıdeyım nstye gıreyım ıstedım gırdım sancım cıkmadı çatı muanem yapıldı ister istemez tedırgın oldum cok uzun surmuyor çatı cokda genıs degılmıs yanı ne dar ne genıs dedi normal dogum bebegın kılosuna baglıymıs bu durumu yasıyan varmı? Hakkımızdan hayırlısı bebiş yeterkı saglıklı olsun.
Oyyy az kalmıs tatlım saglıcakla al kucagına ınsallah bende bugun medıcaldeydım aklımdan gectın sendemı ordaydın çatı kontrolum ?yapıldı. Epiduralmı olucak?
Çok saol cnm benım :)
bu tür kasılmalar oluyor canım gün içinde normal yani çok olmadığı sürece
maşallah ne güzel büyütmüşsün öyle
magvitali ben de kullanıyodum kasılmalar için ama midemi ekşitiyor ben de içmiyorum artık bıraktım
4 kiloya kadar normal doğum oluyor canım hatta 4500e kadar yapıyorlar sıkıntı olmuyor korkma bence bebişin anca 4 olur en fazla o da normal doğuma uygun bir kilo
Allah analı babalı büyütsün.Ben de bir Ekim annesi olacaktım,4 Ekim muhtemel doğum tarihimdi,ama benim 6 yaşında bir oğlum var, o 37 haftalık doğmuştu,o yüzden kızımdan da böyle bir sürpriz bekliyordum,ama yine de aylardır Ekim anneleri topiğini takip ediyorum,sizlerin hepinizi tanıyor gibiyim,hep okudum,hiç yorum yazmadım,ama bugün üye olmaya karar verdim.Gerçi biraz geç oldu,çünkü kızım 37 hafta 5 günlükken 18 Eylülde doğdu.Bugün üye olmamın sebebi Sezin'e bişeyler yazmaktı,ama moralini bozan yazışmalardan önce,onları şimdi gördüm,kullan at çamaşırlarla bile ilgili ne kadar endişe ettiğinizi görünce yazmak istedim.Hepiniz sonuna kadar haklısınız endişe etmekte,çünkü çoğunuz ilk defa bu deneyimi yaşayacaksınız,ben ikinci doğumum olduğu halde öyleydim,özlelikle Sezin'e yazmak istemem onunla aynı hastanede doğum yaptım,ikimiz de Kırhan beye gidiyorduk başından beri,geçen hafta çarşamba sabahı doğum yaptım,hem de 306 numaralı odadaydımşimdi Sezincim,daha yeni orda doğum yapmış biri olarak bana aklına takılan ne varsa rahat rahat sorabilirsin
Iyi olmus. Cok yorulurdun gercekten.ben geldim eşimle dışarı çıktık eminönüne gidicektik ama şimdi otobüslerde kim sürünecek dedim vazgeçtik kendi olduğumuz semti gezdik yemeğe gittik geldik akşamda bebeğimin beşiğini düzenledim çarşafını filan çekmecelerini yerleştirdim benim iiçine girip yatasım geldi eşim görünce doktora gittiğimizde diyelim artık doğurtsun da içinde sevelim diyor
Hayırlı olsun insallah canım.slm kızlarrr nasılsınızzz bakıyımmmm. biz iyiyiz oğluşumla çok şükür. sadece biraz tansıyon problemımız var yüksek cıkıyo ve artık doktorlar bebeği riske atmak istemiyorlar.pazartesi alacaklar oğluşuma kavuşacağım inşallahsize haber vermek ıstedım
Anladım cnm muhtemeln kasılmaların baslamıs o zaman.Yok canim bebek degil. Karnimin her tarafi ayni sertlikte
Hadı hayırlısı cnm belkı yarın gelır bebısın saglıcakla.kızlar yarın 39 olcam ve randevum var artık doğurmk istiyorum ...
Saolasın canım. Ama 4 e kadar yolu olan bayanların catısı belkı daha genıstır bılmıyorumkı benımkı ne dar ne genısmıs .bu tür kasılmalar oluyor canım gün içinde normal yani çok olmadığı sürece
maşallah ne güzel büyütmüşsün öyle
magvitali ben de kullanıyodum kasılmalar için ama midemi ekşitiyor ben de içmiyorum artık bıraktım
4 kiloya kadar normal doğum oluyor canım hatta 4500e kadar yapıyorlar sıkıntı olmuyor korkma bence bebişin anca 4 olur en fazla o da normal doğuma uygun bir kilo
Anladım cnm ben bugun doktora sordum sezeryan olursa epiduralmi genelmi dıye epidural dedi geneli önermıyoruz artık bebek ıcın dedi bılmıyorumkı hayırlısısağol cnm. yok ben orda degıldım tansıyonum gecen hafta yüksek cıktı burdada takıp altındayım Mehmet beyle irtibat halındeyız oda gel pazartesı alalım dedı ama detayları konusmadıkda ben tamamen bayılmak ısterım sanırım
sağlıkla büyüttü bebisini Cnm sende doğum yapanlar listesine ekleyelimBen de bir Ekim annesi olacaktım,4 Ekim muhtemel doğum tarihimdi,ama benim 6 yaşında bir oğlum var, o 37 haftalık doğmuştu,o yüzden kızımdan da böyle bir sürpriz bekliyordum,ama yine de aylardır Ekim anneleri topiğini takip ediyorum,sizlerin hepinizi tanıyor gibiyim,hep okudum,hiç yorum yazmadım,ama bugün üye olmaya karar verdim.Gerçi biraz geç oldu,çünkü kızım 37 hafta 5 günlükken 18 Eylülde doğdu.Bugün üye olmamın sebebi Sezin'e bişeyler yazmaktı,ama moralini bozan yazışmalardan önce,onları şimdi gördüm,kullan at çamaşırlarla bile ilgili ne kadar endişe ettiğinizi görünce yazmak istedim.Hepiniz sonuna kadar haklısınız endişe etmekte,çünkü çoğunuz ilk defa bu deneyimi yaşayacaksınız,ben ikinci doğumum olduğu halde öyleydim,özlelikle Sezin'e yazmak istemem onunla aynı hastanede doğum yaptım,ikimiz de Kırhan beye gidiyorduk başından beri,geçen hafta çarşamba sabahı doğum yaptım,hem de 306 numaralı odadaydımşimdi Sezincim,daha yeni orda doğum yapmış biri olarak bana aklına takılan ne varsa rahat rahat sorabilirsin
Kizlar malum ben yalanci sanci konusunda pek tecrubeli degilim. Karnim taş gibi suan. Vajinamda da kasilma hissediyorum ama bel agrim yok. Sizce nedir bu? Cati mi genisliyor?
ayy ne güzel az kalmış sağlıkla al inşallah kucağınaslm kızlarrr nasılsınızzz bakıyımmmm. biz iyiyiz oğluşumla çok şükür. sadece biraz tansıyon problemımız var yüksek cıkıyo ve artık doktorlar bebeği riske atmak istemiyorlar.pazartesi alacaklar oğluşuma kavuşacağım inşallahsize haber vermek ıstedım
Iyı yapmıssınız canım valla artık kocalarda sabırsızlanıyor bugun dr 20 gun falan gozukuyor dedi doguma ama 40 haftayı pek beklemıyorlar ya o yuzden hıc 20 gun varmıs gb gelmıyor bana
Bebek olabılırmı cnm benımkıde tas gb oluyor dokunuyorum falan bebıs hareket edınce gecıyor ama vajınadakı kasılmalar daha bende tam baslamamıs yasayanlar bılır hadı hakkında hayırlısı cnm.
Anladım cnm muhtemeln kasılmaların baslamıs o zaman.
Hadı hayırlısı cnm belkı yarın gelır bebısın saglıcakla.
Saolasın canım. Ama 4 e kadar yolu olan bayanların catısı belkı daha genıstır bılmıyorumkı benımkı ne dar ne genısmıs .
Anladım cnm ben bugun doktora sordum sezeryan olursa epiduralmi genelmi dıye epidural dedi geneli önermıyoruz artık bebek ıcın dedi bılmıyorumkı hayırlısı
sağlıkla büyüttü bebisini Cnm sende doğum yapanlar listesine ekleyelim
Cnm eğer çok sık olursa dr şöyle az oluyorsa normaldir
Anladım cnm muhtemeln kasılmaların baslamıs o zaman.
Hadı hayırlısı cnm belkı yarın gelır bebısın saglıcakla.
Saolasın canım. Ama 4 e kadar yolu olan bayanların catısı belkı daha genıstır bılmıyorumkı benımkı ne dar ne genısmıs .
Anladım cnm ben bugun doktora sordum sezeryan olursa epiduralmi genelmi dıye epidural dedi geneli önermıyoruz artık bebek ıcın dedi bılmıyorumkı hayırlısı
ayy ne güzel az kalmış sağlıkla al inşallah kucağına
aynen benim de muhtemel doğum 16 ekim görünüyor 20 günüm var ama doktor o kadar beklemz gibi duruyor dedi
ben de sürpriz yapsın istiyorum çok da son günlere kalmak istemiyorum
kızlar benim bel arilarim arttı midem çok kötü
gece gece midem bulaniyor
Sen artik bi git ama doktora yaaa
kızlar benim bel arilarim arttı midem çok kötü
gece gece midem bulaniyor
Ben de bir Ekim annesi olacaktım,4 Ekim muhtemel doğum tarihimdi,ama benim 6 yaşında bir oğlum var, o 37 haftalık doğmuştu,o yüzden kızımdan da böyle bir sürpriz bekliyordum,ama yine de aylardır Ekim anneleri topiğini takip ediyorum,sizlerin hepinizi tanıyor gibiyim,hep okudum,hiç yorum yazmadım,ama bugün üye olmaya karar verdim.Gerçi biraz geç oldu,çünkü kızım 37 hafta 5 günlükken 18 Eylülde doğdu.Bugün üye olmamın sebebi Sezin'e bişeyler yazmaktı,ama moralini bozan yazışmalardan önce,onları şimdi gördüm,kullan at çamaşırlarla bile ilgili ne kadar endişe ettiğinizi görünce yazmak istedim.Hepiniz sonuna kadar haklısınız endişe etmekte,çünkü çoğunuz ilk defa bu deneyimi yaşayacaksınız,ben ikinci doğumum olduğu halde öyleydim,özlelikle Sezin'e yazmak istemem onunla aynı hastanede doğum yaptım,ikimiz de Kırhan beye gidiyorduk başından beri,geçen hafta çarşamba sabahı doğum yaptım,hem de 306 numaralı odadaydımşimdi Sezincim,daha yeni orda doğum yapmış biri olarak bana aklına takılan ne varsa rahat rahat sorabilirsin
Simdi anlaminda demedim tatlim. Gunduz kontrole git diye dedim. Son haftalar ve cidden belirtiler var... Merak ediyorum bir de bakalim doktor ne diyecek. Tamamen bencilce yaniiiieşim gelmedi yalnız gidemem ki
canım sen bu gidişle pc basında dogurcaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?