Kurtaji evlilik disi diyemi oldunuz. Eger bebek istiyosaniz bunun icin ugrasin derim. Erken falanda degil bence zaten 5 yildir sevgilisiniz sizin icin cok guzel bi deneyim olur. Umarim bi bebek sahibi olursunuz2013 yılında kürtaj oldum 2014 yılından beri psikolojik tedavi görüyorum. 14 eylülde evlendim 1 aydır evliyim lakin bebek istemekteyim. Çok erken diyeceksiniz biliyorum ama eşimle 5 senedir birlikteyiz ve o varikosel oldu. Ameliyat işte. Ben kürtaj psikoloji falan derken belki de toparlayıcı olur bilemiyorum kafam karışık?
evet evlilik dışı. ve sağolun istiyorum ama eşim erken diyor =(Kurtaji evlilik disi diyemi oldunuz. Eger bebek istiyosaniz bunun icin ugrasin derim. Erken falanda degil bence zaten 5 yildir sevgilisiniz sizin icin cok guzel bi deneyim olur. Umarim bi bebek sahibi olursunuz
Sen ona ben korunuyorum hap iciyorum deevet evlilik dışı. ve sağolun istiyorum ama eşim erken diyor =(
ama ayıp olmaz mı kandırmak gibiSen ona ben korunuyorum hap iciyorum de
Yoo niye olsun ki bu cok masum bi kandirmaama ayıp olmaz mı kandırmak gibi
bekle bekle ömrüm geçiyor beklemekleCanım eşin istemiyorsa eğer bence oturun bir konuşun, eğer hala istemezse bir süre bekleyin bence o da istesin.. İsteksiz olmaz bu işler..
27-26.Yaslariniz kac? Bence baslayin derim biriniz kurtaj digeriniz varikosel ameliyati olmussunuz hemen olacaginin garantisi yok.olmazsa en azindan bi tedaviye baslarsiniz.belkide hemen olur nasip
Normal yaslar erken deil bence.27-26.
denemeliyiz diyorsunuz yaniNormal yaslar erken deil bence.
Evet kesinlikledenemeliyiz diyorsunuz yani