2013 Aralık Gelinleri Buraya :)

amin canım sağol cümlemizinkini inş :) gelinlik kiralık mı? ben diktirmeyi düşünüyorum aynı fiyata geliyormuş.. sen nasıl yaptın canım

Yok diktiriyorum canım, 2600 TL' ye anlaştık. Kiralık düşünmediğim için sormadım hiç.O yüzden aradaki fiyat farkını bilemiyorum.

kızlar benimde c.tesi nişanım var aralık ocak gibi de düğünü düşünüyoruz evden izin çıkarsa bakalım bakalım :)

kızlar benimde c.tesi nişanım var aralık ocak gibi de düğünü düşünüyoruz evden izin çıkarsa bakalım bakalım :)

hayırlı olsun arkadaşım
dugun tarihi kesinlesincede haber verirsin. Allah mutlulugunuzu daim etsin inşaallah.

Nerde bu Aralık gelinleri??????

amin canım sağol cümlemizinkini inş :) gelinlik kiralık mı? ben diktirmeyi düşünüyorum aynı fiyata geliyormuş.. sen nasıl yaptın canım

ben sordum 200 lira fark ediyo 200 lira daha veririm benim olur daha iyi bide getir götür derdi olmaz

Aralık ayı gelinleri alooooooo nerdesinizzzz?_?????????

Arkadaşlaaaar ben evlendim dün resmi nikahım vardı 11 gün sonrada düğünüm var inşaallah.çok mutluyuuum nikah da çok heyecanlandım yok böyle bir heyecan :) rüyada gibiyim hala :) Allah herkese sevdiceğiyle evlenmeyi nasip etsin.

çeyizimde gitti :) çok cici şirin bir evim var Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Benim 7 aralık 2013'te nişanım olucak cumartesi gündüz dış çekim için fotoğrafçı tuttuk. Fakat şimdi hava tahminlerine bakıyorumda şanssızlığın bu kadarı cuma günü hava güneşli pazar günü de güneşli ama cumartesi yağışlı Sizden yardım istiyorum istanbul varupa yakasında oturuyorum güzel kapalı mekan önerileriniz nelerdir. Müzeler falan var biliyorum ama oralar hoşuma gitmiyor. Fotoğrafçım alışveriş merkezlerine gidelim diyor ama o da bana saçma geliyor. Başka bildiğiniz güzel yerler var mı acaba.

aralık gelinleri nerde bakim ne alemdesiniz :)

zaman ne çabuk geçiyor 4.ayımıza girmek üzereyiz..evlilik harika gidiyor. iyiki evlenmişim diyorum bende eşimde.Rabbim herkese yuvasında huzur mutluluk versin.

nlyvz cim hamileymişsin hayırlı olsun canım çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizde çocuk istiyoruz.inş.Rabbim bizede nasip eder.

nlyvz cim hamileymişsin hayırlı olsun canım çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizde çocuk istiyoruz.inş.Rabbim bizede nasip eder.

Geçmişi okuyunca yüzüm güldü Ne heyecanlar, ne hazırlıklar koşturmacalar.....

Teşekkür ederim canım, darısı başına.

Geçmişi okuyunca yüzüm güldü Ne heyecanlar, ne hazırlıklar koşturmacalar.....

Teşekkür ederim canım, darısı başına.

aynen cok sukur o günleri atlattık.ama güzeldi..düğünden sonrası daha güzel :)insanın sevdiği kişiyle aynı evi paylaşması,sarılarak uyuması harika bir duyguymuş.darısı bekarların başına.

şimdi bebiş planlarımız var bakalım bu ay olacak mı haftaya öğrenicem bende. :)

Aynen canım, şimdilik herşey gayet güzel gidiyor Allah sonuna kadar böyle devam ettirsin inşallah.

Hayırlısı olsun adına, inşallah gönlünüze göre olur her şey. Alırsınız bebiş haberini en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…