Arkadaşlaaaar ben evlendim dün resmi nikahım vardı 11 gün sonrada düğünüm var inşaallah.çok mutluyuuum nikah da çok heyecanlandım yok böyle bir heyecan :) rüyada gibiyim hala :) Allah herkese sevdiceğiyle evlenmeyi nasip etsin.
çeyizimde gitti :) çok cici şirin bir evim var Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin.
Kızlar merhaba. Benim 7 aralık 2013'te nişanım olucak cumartesi gündüz dış çekim için fotoğrafçı tuttuk. Fakat şimdi hava tahminlerine bakıyorumda şanssızlığın bu kadarı cuma günü hava güneşli pazar günü de güneşli ama cumartesi yağışlı Sizden yardım istiyorum istanbul varupa yakasında oturuyorum güzel kapalı mekan önerileriniz nelerdir. Müzeler falan var biliyorum ama oralar hoşuma gitmiyor. Fotoğrafçım alışveriş merkezlerine gidelim diyor ama o da bana saçma geliyor. Başka bildiğiniz güzel yerler var mı acaba.
nlyvz cim hamileymişsin hayırlı olsun canım çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizde çocuk istiyoruz.inş.Rabbim bizede nasip eder.
nlyvz cim hamileymişsin hayırlı olsun canım çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizde çocuk istiyoruz.inş.Rabbim bizede nasip eder.
aynen cok sukur o günleri atlattık.ama güzeldi..düğünden sonrası daha güzel :)insanın sevdiği kişiyle aynı evi paylaşması,sarılarak uyuması harika bir duyguymuş.darısı bekarların başına.
şimdi bebiş planlarımız var bakalım bu ay olacak mı haftaya öğrenicem bende. :)
aynen cok sukur o günleri atlattık.ama güzeldi..düğünden sonrası daha güzel :)insanın sevdiği kişiyle aynı evi paylaşması,sarılarak uyuması harika bir duyguymuş.darısı bekarların başına.
şimdi bebiş planlarımız var bakalım bu ay olacak mı haftaya öğrenicem bende. :)