2013 Aralık Gelinleri Buraya :)

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Haydi kızlar yıl sonu gelinleri olarak bu başlıkta toplanalım Benim düğünüm 8 Aralık da inşaallah.
Heyecanımızı neler yapmakta olduğumuzu paylaşalım

oo güzel olmuş açtığın hayırlı olsun ama benim henüz nikah tarihi belli değil nişanlımın annesi annemle konuşucaktı eğer annem kabul ederse bizde 7 aralık itibariyle nikah istiyoruz inşallah olurda bende katılırım aralık gelinlerine

Çok şükür ya valla aralıkta evlenecek bir kaç kişi denk geldi ama pek biraraya gelemedik iyi olmuş burası :)) benim 21 aralık düğünüm

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz bayanlar yalnız olmadığıma sevindim
pazar günüde nişanım var kızlar çoooooook heyecanlı ve mutluyum :) mobilya bakıyoruz bu aralar her izin günümüzde sevdiceğimle çıkıp evimize eşyalar bakıyoruz

Oo hemen arka arkaya olacak desene; ; süper:)) bizim ocak ayında oldu nişanımız.Pek çok şeyi hallettik sayılır. Evimizde kiracı vardı o çıktı, bu akşam eve bakmaya gittik.yapılacak ufak tefek tadilat var onları yaptırıcaz.ee tabi gelinlik falan henüz yok ortada aybaşında onu da halledicez sonrası artık ne olur bilmiyorum:)

Günaydınnn Aralık ayının nadide ve ender gelinleriiii

günaydın güzel gelinler
nlyvz, evet arka arkaya oluyor umarım herşey yetişir daha benim çeyiz namına hiçbir şeyim yok :)
gelinliğide ekimin sonunda bakmaya baslayayım diyorum

günaydın güzel gelinler
nlyvz, evet arka arkaya oluyor umarım herşey yetişir daha benim çeyiz namına hiçbir şeyim yok :)
gelinliğide ekimin sonunda bakmaya baslayayım diyorum

Valla ben biraz panik olduğumdan dolayı pek çok şeyi hallettik.Gelinliği de işte ekim başında bakmaya başlarım, ekim sonu gibi siparişi veririm diye düşündüm.Umarım bir aksilik çıkmaz da o da yetişir.

Haydi kızlar yıl sonu gelinleri olarak bu başlıkta toplanalım Benim düğünüm 8 Aralık da inşaallah.

Benim düğünde 2 Kasımda.. Heyecan pek yok gibi. Sorunlar oluyo.Açıkçası sevincim kırıldı. Bi gelinlik yok. herşey tamam.

Slm kızlar bende 1 Aralıkta gelin olucam inşallah çok heyecanlıyım. evimizin içi baştan yapılıyor alınacak okdr çok şey var ki daha gelinliğe bile fırsat kalmadı bakmaya :)

Nerde bu Aralık ayı gelinleri bakayım???

merhaba kızlar epeydir ihmal ettim buraları
iş, evlilik yoğunluğu derken fırsat kalmadı geçenlerde çeyizimin bir kısmını aldım. benim fazla bir çeyizim yoktu hepsini evlenince alırım diye dusunuyordum
aldığım şeyleri yazayım. korkmazın çeyiz seti.. çelik tencereleri, 86 parça yemek takımı, 12 kişilik çatal bıcak takımı, 6 kişilik kahvaltı takımı. arzumdan saç kurutma ve mutfak robotu. philips ütü ve ütü masası.çelik kettle..hepsine 2100 tl verdim
daha alıncak çoooook şey var:) gelinlikte henuz bakamadım bile..

Son düzenleme:

Allah huzurla kullanmayı nasip etsin. Ben gelinlik işimi hallettim çok şükür.İçim rahatladı

Allah huzurla kullanmayı nasip etsin. Ben gelinlik işimi hallettim çok şükür.İçim rahatladı

amin canım sağol cümlemizinkini inş :) gelinlik kiralık mı? ben diktirmeyi düşünüyorum aynı fiyata geliyormuş.. sen nasıl yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…