Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiniz bayanlar yalnız olmadığıma sevindim
pazar günüde nişanım var kızlar çoooooook heyecanlı ve mutluyum :) mobilya bakıyoruz bu aralar her izin günümüzde sevdiceğimle çıkıp evimize eşyalar bakıyoruz
Günaydınnn Aralık ayının nadide ve ender gelinleriiii
benim daha belli değil ama gönlüm aralık gelini olmakta yinede günaydın diyim
günaydın güzel gelinler
nlyvz, evet arka arkaya oluyor umarım herşey yetişir daha benim çeyiz namına hiçbir şeyim yok :)
gelinliğide ekimin sonunda bakmaya baslayayım diyorum
Haydi kızlar yıl sonu gelinleri olarak bu başlıkta toplanalım Benim düğünüm 8 Aralık da inşaallah.
Heyecanımızı neler yapmakta olduğumuzu paylaşalım
Aralık grubuna geldim..Kasımda evleneceklerin yeri yok:)
Haydi kızlar yıl sonu gelinleri olarak bu başlıkta toplanalım Benim düğünüm 8 Aralık da inşaallah.
Heyecanımızı neler yapmakta olduğumuzu paylaşalım
merhaba kızlar epeydir ihmal ettim buraları
iş, evlilik yoğunluğu derken fırsat kalmadı geçenlerde çeyizimin bir kısmını aldım. benim fazla bir çeyizim yoktu hepsini evlenince alırım diye dusunuyordum
aldığım şeyleri yazayım. korkmazın çeyiz seti.. çelik tencereleri, 86 parça yemek takımı, 12 kişilik çatal bıcak takımı, 6 kişilik kahvaltı takımı. arzumdan saç kurutma ve mutfak robotu. philips ütü ve ütü masası.çelik kettle..hepsine 2100 tl verdim
daha alıncak çoooook şey var:) gelinlikte henuz bakamadım bile..
Allah huzurla kullanmayı nasip etsin. Ben gelinlik işimi hallettim çok şükür.İçim rahatladı