2013 Ankara'da Özel Hastane Fiyatları

Gunaydin.
Bir bilgi paylasmak istedim.
37. Haftmda yani 14 gun once dogum yaptim.ozel hastane ucreti 1400 tl tuttu faturasi ve odemesi yapildi e. esim ayrnti isteyince aa ozur dileriz yanlis hesaplanmis deyip iade ve duzeltme yapildi. 485 tl ye kadar dusebildiler yani... En Büyük TÜRKİYE

Gozunuz aydin oncelikle ...bebisinizle uzun saglikli yillariniz olur insss...
cok guzel bi bilgi paylasmissiniz ...siz dogumu hangi hastanede yaptiniz peki ?
Ayrintili fatura istenince mi bu fiyata dusurduler ... eger siz sesinizi cikarmasaydiniz 1400tl odenecekti galiba ...

Kİzlar 12 haftalık hamileyim iki sene once hic istemedimde Sezeryan oldum Sezeryanmi cok iyi geçmişti bir günseniz hemen ayağa kalktım 2.500 liravermisik doktor cok iyiydi ama suan 4.500 olmuş ücreti :KK43: simdilik kontrollerim icin zekai tahirin polikliniğine gidiyorum doktor araştırıyorum Sezeryan olacagi icin acaba her doktorun sezeryani aynımızın bilemiyorum bu konuda cok tedirginim bakalım hepimiz icin hayırlısı olsun

Gozunuz aydin oncelikle ...bebisinizle uzun saglikli yillariniz olur insss...
cok guzel bi bilgi paylasmissiniz ...siz dogumu hangi hastanede yaptiniz peki ?
Ayrintili fatura istenince mi bu fiyata dusurduler ... eger siz sesinizi cikarmasaydiniz 1400tl odenecekti galiba ...

Evet hangi hastane bu soyleyebilir misiniz?
Benim gittigim hastanede de dogum 2000 ve normal muayenede bile fatura vermiyorlar. Doktor degistirmek istemedigim icin gidiyorum ama cok canimi sikiyor bu durum .her yerde sgkli hastadan alacagi fark ucreti en fazla 400-500 lira diyor ama Ankarada nasıl sa en ucuz özel gastanenin fiyati 2000lerde

Gunaydin.
Bir bilgi paylasmak istedim.
37. Haftmda yani 14 gun once dogum yaptim.ozel hastane ucreti 1400 tl tuttu faturasi ve odemesi yapildi e. esim ayrnti isteyince aa ozur dileriz yanlis hesaplanmis deyip iade ve duzeltme yapildi. 485 tl ye kadar dusebildiler yani... En Büyük TÜRKİYE

Hayırlı uğurlu olsun:) Hangi hastane olduğunu yazar mısınız?

Teşekkürler

Herkese merhaba
15 haftalık hamileyim :emir_bebek: ve kontrollerime Gazi hastenesinde devam ediyorum Dr Deniz hanım çok iyi fakat çok kalabalık ve çalışan personelden memnun değilim eğer orada doğum yapan varsa bana yardımcı olabilir mi bi kaç sorum olacak?

Arkadaşlar 2014 sonlarına doğru inşallah Allahın izni ile bir doğum yapacağım, bu yıl hastane fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ?
En akılcıl yol nedir.
Bazı arkadaşalar ÖZel sağlık sigortalarından bahsetmişler. Araştırdım sigorta primi + 1800TL özel doğum paketi tarzında paketleri var adamların.
Ne yapmak daha akılcıl olur sizce ?

Söğütözü bayındır hastanesi
Muayene fiyatı 220tl
Doğum paketi 5.000tl

sincan koruda 1750 ymiş normal doğum diğer hastanelerde güncel fiyatları bilen var mı?

:)merhaba kızlar bende hacettepe Üniversitesine gidiyorum .. Doktorum selçuk tuncer , çok memnun kalan insanlar var doktordan ama ben memnun değilim. 122 lira ucret odeyip istediğim ilgiyi bulamadım ultrason için ayrı sonuç için ayrı sıra beklemek çok yorucu aşırı kalabalık ... Kalbimden dolayı kayınvalidem bulmuş bu doktoru istanbuldan gelin geldiğim için Ankara hastaneleri hakkında hiç bir bilgim yok .. 122 lira veriyorum doktor sonuçlara bakıyor bazen sonuçlara bile ben bakmasını söylüyorum bu benim ilk gebeliğim 21. Haftamdayım ve değiştirmek istiyorum hastaneyi mamakta ikamet ediyorum yakın özel ve iyi bir hastane tavsiye edersiniz çok memnun olurum

ben çoğu özel hastanaleri araştırdım, medicalpark en ucuzlarından biri sanırım muayene 35 tl. Aylin Ayrım Hanıma başladım şimdilik memnunum. doğum da normal 1500 sezaryen 2000 + oda fiyatı, normal oda 275 , suite oda 400. ben başka doğum odası görmedim ama daha lüks nasıl olur bilemedim.

mrhb canım akrapol doğum ycretı 2000 di senın soylediğin fiyat sezeryan mı normal mi? aydınlatırsan sevınırım bende orayı dusunuyorum da
Canım ben Akropol e sordufumda 2500 dendi .. Oraya gidiyordum bırakmıştım.. Sez normal olarak bi fiyat farkı yoktu

Merhabalar bende riskli gebelik uzmanı arıyorum arkadaşlar. Özeller 350-400tl muayene ücreti alıyor. Devlette de ilgilenme çok iyi değil. Ne yapıcaz bu fiyatlarla bilmiyorum. Allah yardım etsin. Bende pıhtılaşma çıktı 3. Gebeliğim için kontrolede gitmem gerek. Şuan gebe Değilim daha 20 gün oldu kürtaj olalı ama her şey gözümde büyüyor. Dr. Lara güvenmemek, aynı şeyleri yaşamak... Hele özel Dr lar kürtaj duyunca gözleri parlıyor ikisindede bunu yaşadım. Sen üzüntüden ölüyorsun onlar alacağı paraya seviniyorlar. Inanın ki yaşadım bunu. 350 tl ye gidiyordum kürtaj olmam gerekti ve Dr un gözleri parladı müsait tarih olmamasına karşın beni bir yerlere sıkıştırmaya çalıştı kürtaj için ertesi güne. sekreteri yer yok demesine rağmen buluruz diye uğraştı. Aptal gibi hissettim kendimi. Kime güvenicem ben ? Allah merhametli Dr la karşılaştırsın

yeni gördüm mesajlarınızı özür dilerim hepinizden. ankara yüzüncüyıl hastanesinde yapmıştı. önce ödemeyi yaptık. sonrada ayrıntı istediğimiz zaman biraz çekimser davrandılar. eşim ısrarcı olunca. bir döküman getirdiler. kafa karıştırmak için normal dogumu 2 farklı şekilde yazmışlar talep etmişler. dogumun mantıgında zaten olan ilaç vs gibi kalemleri de görünce 10 dakika sonra itiraz ettik. 45 dakika sonra yanlışlık yapılmış deyip iade işlemi yapıldı.

Kızlar ya son dönemde güven hastanesinde doğum yapan oldu mu ücreti ne kadar paylaşırsanız sevinirim

X