2013 Ankara'da Özel Hastane Fiyatları

sunny02

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
3
0
Arkadaşlar Ankar2da ki özel hastanelerin tüm ücretlerini tek tek arayarak öğrendim sonunda, sizinle de paylaşmak istiyorum.

Lokman Hekim Hastanesi
Muane :40 TL
Normal Doğum: 600 TL
Sezeryan: 850 TL
Yenidoğan ünitesi var.

Fatih - Turgut Özal Hastanesi
Muane:50 TL
Normal Doğum: 1250 TL
Sezeryan:1750 TL
Yenidoğan Ünitesi var.

Başkent Üniversitesi Hastanesi
Muane: 55 TL
Normal Doğum: 1400 TL
Sezeryan Zorunlu :500 TL
Sezeryan İsteğe Bağlı: 3000 TL
Yenidoğan Ünitesi var.

Bayındır Hastanesi
Muane: 220 - 308 TL
Normal Doğum: 4300 TL
Sezeryan: 4500 TL
Yenidoğan ünitesi var.

Çağ Hastanesi
Muane: 43 TL
Sezeryan: 1250 TL
Yenidoğan ünitesi var.

Çankaya Hastanesinde doğum birimi yok.

100. Yıl HAstanesinde Yeni Doğan ücreti yok

Akay Hastanesi
Normal Doğum: 2250 - 2750 TL
Sezeryan: 3000 TL
Yeni doğan ünitesi var.

Güven Hastanesi
Muane: 351 TL
Normal Doğum: 4800 TL
Sezeryan: 5200 TL
Yenidoğan ünitesi var.

Koru Hastanesi
Muane: 80 TL
Normal Doğum: 3000 TL
Sezeryan: 3.000 TL
YEnidoğan ünitesi var.

TOBB ETÜ Hastanesi
Muane: 280 TL
Normal Doğum: 4600 TL
Sezeryan: 5100 TL
Yenidoğan ünitesi var.

Medicana Hastanesi
Muane:190 TL
Normal Doğum: 2700 TL
Sezeryan: 3000 - 3500 TL
Yenidoğan ünitesi var.

29 Mayıs Hastanesi
Muane: 42 TL
Normal Doğum: 1650 TL
Sezeryan: 2200 TL
Yenidoğan Ünitesi var.

Ufuk Hastanesi
Normal Doğum: 400 TL
Sezeryan: 500 TL
Özel Oda:250 TL
Yenidoğan ünitesi: Yok

Maşallah valla bazı hastanelerin muayene ücretleri de dogum ücretlerinde uçmuş sanki hastaneyi satıyorlar . Bu serbest fiyat politikasi bence bir an once ele alınmalı 300 tl muayene ne bu ya ay arkadasım kusura bak a sen emek verip hazırlayıp paylasmissin ama fiyatları görünce tepem attı .!
Ellerine saglık

Arkadaşlar doğum için özel ve devlet hastaneleri olarak bi çok yeri araştırdım ve gittim. Özel hastane ve fiyatlarını yazdım. Özel hastanelerde çok iyi yorumlar bulabileceğiniz gibi çok kötü yorumlarla da karşılaşabiliyoruz. Genelde bi güven sorunu var. Bu sebeple karasız kalıp devlet hastanelerine ve üniversite hastanelerine de gittim. Gidip bilgi aldığım hastaneler hakkında bilgilerimi paylaşmak istedim.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Normalde çok büyük bir hastane olmasından dolayı insana güven veriyor gibi görünebilir. Ancak, gittiğimde doktorun söylediklerini sizinle paylaşıyorum. Yeni doğan üniteleri yokmuş, Küvezleri de yokmuş. Doğumda bir sıkıntı çıkarsa, kordon dolanırsa ya da erken doğum olursa müdahale etmiyorlarmış sevk ediyorlarmış. Tabi yolda bişi olmazsa bebişe sıkıntı yok. Doğuma gitiitğinizde bunları kabul ettiğinize dair de kağıt imzalıyorsunuz. Sıkıntısız doğumları yaptırıyorlarmış. Birde randevu aldığınız doktoru hiç göremiyorsunuz odasında asistanlara muane oluyorsunuz.

Zekai Tahir Burak Hastanesi
İnanılmaz kalabalık bir yer. Eğer doğumda bi özellik yaşamak istemezseniz gidilebilir diye düşünüyorum. Ancak bazı sıkıntılar var. Doğum odalarına toplu alınıyorsun. Yanı birlikten kuvvet doğar hadi bayanlar ıkının olayı :/ Hastanenin Refakatli tek Doğum odaları varmış internet sitelerinde yazıyor onları sorduğumda doktor ben hiç görmedim öyle birşey dedi. Ben oradayken de hanımlar toplu toplu doğuma alınıyordu. Ayrıca, hastaneye yanında kimse giremiyor. Bunlar sıkıntılı durumlar. Ancak Avrupanın en büyük yenidoğan ünitesine sahip. Yılda 20.000 - 25.000 arasında bebek dünyaya getirtiyor ve diğer hastanelerde bir sıkıntı yaşarsan doğruca buraya sevk ediliyorsun çünkü çok tecrübeliler.

Gazi Üniversitesi Hastanesi
Açıkcası burayı beğendim. Hergün anne adaylarına eğitimler veriliyor. Ayrı bi düzeni var. Doğum odaları tek kişilik ve gerçekten güzel. Özel oda genelde bulunabiliyormuş. ÖZellikle erkek doktorlar çok iyi ve çok iyi davranıyorlar. Kendini iyi hissediyorsun. Hemşireleri ve ebeleri de davranış olarak çok beğendim. Sadece kadın doktorlar biraz sıkıntılı, kaprisli ve insanı bozuyorlar filan. Polikinlikte genellikle asistanlar bakıyor, hocaları görmüyorsun. Ayrıca, 16.haftadan sonra kesinlikle sizi kabul etmiyorlar.

Lokman Hekim Hastanesi
Biçok muanemi burada yaptırdım ancak doğumu burada düşünmüyorum. Çok ilgili değiller. Bir sorun yaşayıp aradığınızda karşınızda size cevap verebilecek birini bulamıyorsunuz. Ayrıca araştırmamda yorumlar da çok iyi değildi. Genel olarak hastanede enfeksiyon sıkıntısı var sanırım. Ancak tahliller için ekstra ücret almıyorlar. Sadece detaylı tarama için aldılar o da çok uygundu 50 TL gibi birşey.

29 MAyıs Hastanesi
Normal doğum yaptırma oranı diğer özel hastanelere göre daha yüksek. Ancak burası da kalabalık bir hastane ve ve kendini halk dostu olarak tanıtan bir hastaneye göre ücretleri çok fazla geldi bana doğrusu.

Fatih-Turgut Özal Hastanesi
Doğru düzgün öven birini görmedim. Hatta zekai tahir burağa gittiğimde fatih hastanesine gidiyordun sıkıntı yaşadım buraya geldim diyen kişiler vardı. Personel ve hemşireler çok ilgisizmiş, Yanlış teşhiş ile hamileleiğinizi ya da bebeğinizi burnunuzdan getiriyorlarmış, acil de gitseniz kendi ekibini kurmadan size müdahale etmiyorlarmış, o şekild ebebeğiniz havasız kalmış bir şekilde bile bir gün beklettikleri oluyormuş. Buraya gidenler düşmanıma bile tavsiye etmem dedikleri için fiyatı uygun olmasına rağmen cesaret edip gidemedim.

Başkent Üniversite HAstanesi
Burada kuzenim doğum yaptı. Erken doğum yaptı. Bebeğe müdahale edemediler ve zekai tahir burağa sevk ettiler. Eğer erken doğum riskiniz varsa kendinizi riske atmayın derim.

Genel olarak özel hastanelerde en çok güvenilen ve araştırdığım en iyi hastaneler sırasıyla HRS, Güven, Bayındır, TOBB, Koru ve Medicana. Ücretleri de size uygun geliyorsa bunları tavsiye ederim bende.

Fiyatlar biraz pahalı bencede ama Medicanada deyiyor gerçekten tek kişilik temiz lüks odalar benim doktorum Süleyman AKARSUydu öneririmm

arkadaşlar ben mehmet hocanın hastasıyım özel muayenehanesine gidiyorum 30 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda gidiyo. Doktorum doğumu koruda yapmayı tercih ediyormuş orada ekibi varmış herşey dahil 4500 TL istedi.Ben geçenlerde rahatsızlandım Zekayi tahir hastanesinde 3 gün kaldım ve orayı görünce açıkcası çok kokrtum doğum yapmaktan. Arkadaşın da dediği gibi yanına kimseyi almıyolar ve toplu halde götürüyolar ve kötü davranıyolar doğuma gelenlere yani yada bana denk geldi bilmiyorum ama 4500 de bizi biraz zorluycak gibi çünkü okadar paramız olsa arabamızı değiştircez :) Ama bu da benim sağlığım ve bebeğimin sağlığı kafam çok karışık değer mi değmez mi noktasında benimle aynı şeyleri yaşayanlarla paylaşıma ihtiyacım var :KK43: Eşim sen karar ver diyo parayı düşünme diyo ama benim içim daraldı :'( gerçi ssk lıyım ve doğum parası olarak alıcam bir miktar ama offfffffff doluya koyuyorum almıyo boşa koyuyorum dolmuyo bir akıl lütfen...

arkadaslar ben hala bi dr bulamadim kendime gataya gittim bi kac sefer ama o kadar yorucu ki bi yerden bi yere gidene kadar nefes nefese kaliyor insan oraya devam etmeyecegim ama hala da iyi guvenilir bi dr bulmus degilim ozele de cok fazla veremem siz ne onerirsiniz

Rastgele bi konu actim olesine burasi ciktii...bende iki kizimin hamileliklerindede hep buralardaydimmm..simdi hic firsat bulamiyorumm...neyse arkadaslarin kafa karisikligini gorunce usenmedim giris yaptim bende yardimci olmak istedimm...ben iki kizimida zekai tahirde dogurdumm..normal bi sekilde giderseniz bazi sikintilari var tabikide..tek basiniza kaliyosunuz..ama ben ozel muayenesine gittigim dr um vardi..dogumu zekai tahirde yaptiriyodu..her ay kontrole gittim.dogumdada 500 tl hastaneye bagis yapiyosunuz ve ozel oda tutabiliyosunuz..doguma giderken dr um ekibini alip geldi..kendi hazirlanirken ekibide beni doguma haxirladi..sonra sezeryanina dr um girdi..benim normal dogum sansim yok..kemik yapimdan dolayii..o yuzden ikiside sezeryan..doguma gitme anindan itibaren v.i.p. hasta oluyosunuz...herseyiniz ayri yapiliyoo...dogum sonrasida ozel odama gittim .hatta esim 100 tl daha fazla odeyip suit oda tuttu..toplamda suit odada iki gun kalmak-sezeryan hepsine 600 tl verdik..coook ta memunumm..yine dusunursem ve dr um hala orda dogum yaptiriyosa yine orda yaparim...ve beni buraya yonlendiren en onemli unsur turkuyenin en buyuk dogum evi...allah korusun bi aksilikte hemen buraya sevkedliyosunuzz..rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inss... umarim faydali olmusturr...

Arkadaşlar Ankar2da ki özel hastanelerin tüm ücretlerini tek tek arayarak öğrendim sonunda, sizinle de paylaşmak istiyorum.

Lokman Hekim Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Yenidoğan Ünitesi var.

Yenidoğan Ünitesi var.

Bayındır Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Çağ Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Akay Hastanesi
Yeni doğan ünitesi var.

Güven Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Koru Hastanesi
YEnidoğan ünitesi var.

TOBB ETÜ Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Medicana Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

29 Mayıs Hastanesi
Yenidoğan Ünitesi var.

Ufuk Hastanesi

saol arkdasım emeğine saglık.

akropol hastanes hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar.... muayene 50 tl ama doğum ne kadar acaba?

kızlar bende batıkent bilgi hastanesine gittim; ancak cokta memmun kalmadım doktorumdan. zaten bir doktora sıra bulunamazken girdiğim doktorda kimse yoktu:) muane ücreti biz 89 verdik ssk da borç olduğu için direk özel muayene ücreti ödedik. ama normalde 27 tl imiş.doğum ücreti de 900 ile 1200 arasında değişiyormuş

Son düzenleme:
Rastgele bi konu actim olesine burasi ciktii...bende iki kizimin hamileliklerindede hep buralardaydimmm..simdi hic firsat bulamiyorumm...neyse arkadaslarin kafa karisikligini gorunce usenmedim giris yaptim bende yardimci olmak istedimm...ben iki kizimida zekai tahirde dogurdumm..normal bi sekilde giderseniz bazi sikintilari var tabikide..tek basiniza kaliyosunuz..ama ben ozel muayenesine gittigim dr um vardi..dogumu zekai tahirde yaptiriyodu..her ay kontrole gittim.dogumdada 500 tl hastaneye bagis yapiyosunuz ve ozel oda tutabiliyosunuz..doguma giderken dr um ekibini alip geldi..kendi hazirlanirken ekibide beni doguma haxirladi..sonra sezeryanina dr um girdi..benim normal dogum sansim yok..kemik yapimdan dolayii..o yuzden ikiside sezeryan..doguma gitme anindan itibaren v.i.p. hasta oluyosunuz...herseyiniz ayri yapiliyoo...dogum sonrasida ozel odama gittim .hatta esim 100 tl daha fazla odeyip suit oda tuttu..toplamda suit odada iki gun kalmak-sezeryan hepsine 600 tl verdik..coook ta memunumm..yine dusunursem ve dr um hala orda dogum yaptiriyosa yine orda yaparim...ve beni buraya yonlendiren en onemli unsur turkuyenin en buyuk dogum evi...allah korusun bi aksilikte hemen buraya sevkedliyosunuzz..rabbim hayirli dogumlar nasip etsin inss... umarim faydali olmusturr...

doktorunun ismi ne idi

Ankara üniversitesi hakkında kimsenin bilgisi yok mu?
Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum histereskopi için..
Cem Atabekoğlu adında bir prof varmış öneriyorlar ama muayene olabilir miyim acaba bilmiyorum..
bilgisi olan var mı?

doktorunun ismi ne idi

tülin dabakoğluna gidiyodum..
ama bende su anda 3. bebeğime hamileyim ve bi umutla dr umum aradım ama malesef bayındıra gecmiş ve ücreti 220 tl..
bende şimdi zekai tahirde baska dr arıyorum...
bulunca yazarım buraya...

arkadaslar ben daha once zekai tahirde ve hacettepede dogum yaptım. evet buyuk dogum cok kalabalık ve sıkıntılı ama hacettepe cok ıyıydı hem tahlıllerımde hem dogumumda cok ılgılıydıler ben cok memnun kaldım ve yıne oraya gıdıcem

peki arkadaşlar ankara ünivetsitesi cebeci dekini nasıl bilirsiniz? ben orada devam ediyorum kontrolume tedavimide otada olmuştum. batuhan özmen ilgilenıyor benımle . şimdilik memnunum ama ıkız bebbiş lerim olacağı için hala ıkız bebeklerde uzman bır doktor ve hastae arıyorum. bılgısı olan arkadaşlar lutfen paylaşabılır mı?

Lokman Hekim Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Yenidoğan Ünitesi var.

Yenidoğan Ünitesi var.

Bayındır Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Çağ Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Akay Hastanesi
Yeni doğan ünitesi var.

Güven Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Koru Hastanesi
YEnidoğan ünitesi var.

TOBB ETÜ Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

Medicana Hastanesi
Yenidoğan ünitesi var.

29 Mayıs Hastanesi
Yenidoğan Ünitesi var.

Ufuk Hastanesi
Merhaba,
Birşey sormak istiyorum burada yazan doğum fiyatları o hastanenin doktorları tarafından doğum yaptırıldığında ödenen fiyatlar mıdır?
Peki biz dışarıdan doktorumuzun gelmesini istersek de yine bu fiyatları ödeyip bir de ayrıca doktorumuza mı para vereceğiz, yoksa doktor dışarıdan gelince fiyatlar düşüyor mudur? Aksi takdirde bu fiyatlar tek başına bile çok yüksekken artı bir de doktora verilen para çok çok ciddi rakamları bulur. Benim doktorumun özel muayenehanesi var ve hangi hastanede doğum olur ise oraya geliyor.

X