• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ankara 300-350 kişi Düğün Mekanları Fiyatları ve Hizmetleri

yavasoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
5
0
36
Ankara
Merhaba,

Foruma yeni üye oldum.. üye olmadan önce çok faydalı bilgiler edindim bu forumdan.. şimdi hem kendi araştırmalarımı burada paylaşıcam, hemde sizin araştırmalarınızı burada toplarsak benim gibi bilgiye ihtiyacı olan herkeze faydalı olur diye düşünüyorum.

Biz Eylül Ekim gibi Nikah ve sonrasında 300-350 kişi yemekli ya da kokteyl düğün yapmak istiyoruz. Düğünümüzü daha çok ailelerimizi memnun etmek için yapacağımızdan çok para harcamak istemiyoruz.. hatta bunun yerine balayımız için şimdiden ayarlamara başladık, maldivler ya da Şeyşeller olacak.. yani düğün yapmasak da ikisine de gitsek daha mutlu oluruz :)))

Neyse konuyu dağıtmayayım..

Ben henüz hiç bi yerle görüşmedim, bu hafta içinde CK otel, Haccetepe Beyaz Ev, Merkez Ordu Evi Ankara Palace ve Barolar Birliğinin mekanları ile görüşeceğim.. Buraya detayları yazıcam.. sizin bunlar hakkında fikirleriniz varsa çok mutlu olurum okumaktan.. :))

İlk önemli Notum: Acele etmek gerekiyor heryer dolmuş nerdeyse :((

Japon Vakfı 370 oturmalı 450 kişi 2.000 TL
Kocatepe Nikah Salonu 350 oturmalı 600 kişi 2.200 TL
Vedat Dalokay 306 TL

Ayrıca memuru dışarı düğüne götürmek te 306 TL

Merhaba ,

Bende eylül ekim gibi Ankara´da evlenmeyi planliyorum. Ailelerimiz Ankarada yasiyor ama biz yurtdisindayiz :( Bizde onumuzdeki hafta sonu Ankara´ya gelip hem resmi islemlere baslamak hemde dugun yeri bakmak istiyoruz. Simdiye kadar nerelere hakkinda bilgi aldiniz?

Nikah icin Wishes ve ATO da dusunulebilir aslinda.

Birbirimizi haberdar edelim ager sana da uygunsa :)

Merhaba,

Foruma yeni üye oldum.. üye olmadan önce çok faydalı bilgiler edindim bu forumdan.. şimdi hem kendi araştırmalarımı burada paylaşıcam, hemde sizin araştırmalarınızı burada toplarsak benim gibi bilgiye ihtiyacı olan herkeze faydalı olur diye düşünüyorum.

Biz Eylül Ekim gibi Nikah ve sonrasında 300-350 kişi yemekli ya da kokteyl düğün yapmak istiyoruz. Düğünümüzü daha çok ailelerimizi memnun etmek için yapacağımızdan çok para harcamak istemiyoruz.. hatta bunun yerine balayımız için şimdiden ayarlamara başladık, maldivler ya da Şeyşeller olacak.. yani düğün yapmasak da ikisine de gitsek daha mutlu oluruz :)))

Neyse konuyu dağıtmayayım..

Ben henüz hiç bi yerle görüşmedim, bu hafta içinde CK otel, Haccetepe Beyaz Ev, Merkez Ordu Evi Ankara Palace ve Barolar Birliğinin mekanları ile görüşeceğim.. Buraya detayları yazıcam.. sizin bunlar hakkında fikirleriniz varsa çok mutlu olurum okumaktan.. :))

İlk önemli Notum: Acele etmek gerekiyor heryer dolmuş nerdeyse :((

ben de seninle aynı fikirdeyim.nikah ve kokteyl yapıp ardından arkadaşlarımızla eğlenebileceğimiz biryerlere gitmeyi tercih ediyoruz. görüştüğün yerlerle ilgili bilgilerini paylaşabilir misin acaba? özellikle de Ankara Palace ve Barolar birliği ile ilgili olanları...

Back