• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Açıköğretim Vize Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
5-6 ocakta açıköğretim güz dönemi ara sınavı yapıldı.Finallerin 1 ay sonra 9-10 şubatta yapılacağı bilinirken ara sınav sonuçlarının ne zaman açıklancağı ise merak konusu oldu.Ara sınavda adaylar kitapların sadece ilk 4 ünitelerinden sorumluydular.Finalde ise kitapların tamamından sorumlu olacaklardır.9-10 Şubatta yapılacak final sınavından sonra güz dönemi sınavları tamamen bitmiş olacak.

Bahar dönemi ara sınavları 4-5 Mayıs,final sınavları ise 1-2 Haziranda yapılacaktır.Bu sınavlara girmek için ise adayların aöf bürolarına gidip tekrar kayıt yeniletmeleri gerekecektir.Kayıt yenilemek için ise mart ayı içinde 205 ile 250 lira arasında bir ücret bankaya yatırılıp kayıt yenilenmiş olacaktır.Kayıt yenilemeyen adaylar bahar dönemi sınavlarına giremezler.Bahar döneminde ise ayrı kitaplar verilecektir ve o kitaplar üzerinden sınava girilecektir.

Peki güz dönemi ara sınavları ne zaman açıklanacak?

Açıköğretim fakültesi sınav sonuçları 20 ile 30 gün arasında açıklamaktadır.Bizde kpssrehber olarak bu sınav sonuçlarının 25 Ocağa kadar açıklanmasını bekliyoruz.Bize de gelen herhangi bir bilgi olmadığı için sizlerin kafasında olan soruya cevap olmak istedik bizimki de sadece bir tahmin sizleri yanıltmak istemeyiz.Bizde sizler gibi sonuçların bir an önce açıklanmasını bekliyoruz.Finaller için çalışmalara devam edin.Ara sınavlar açıklanır açıklanmaz sizlere sitemizden duyuracağız.

$aof_2013_vize_sonuclari.jpg

Daha çabuk açıklanabilirdi ya da açıklanmalıydı ...

Ona göre çalışma programı belirleyebilirdik bizlerde.

Son kpss sınavı 3 günde açıklanmıştı .:20:

Hadi bu da 10 günde açıklansaydı bari:34:

bu gidişle ara ile finali birlikte açıklayacaklar heralde...
aöf bu sene mahvetti milleti...en azından 10 gün saonra falan açıklansaydı, hiç değilse kim hangi derse yükleneceğini bilir ona göre çalışırdı finale...

bunlar aciklanmadikca benim finallere calisasim gelmiyor ki
sanirim herkeste oyle durum

hala açıklanmamış benim iki kitabım yok gelmemişti vize çıkışı uğramıştım kalırsam şaşmayacağım

aöf sonuçları açıklamasın
zahmet etmesin
yorulmasın
uğraşmasın
şurda sınava ne kaldı ki

:20:

kızlar artık aöf sonuçları açıklasa da biz boykot edip bakmayalım sonuçlara :)
:33::33::33::33::33::33::33::33::33:
belki aöf gücenir de işi sıkı tutar bundan sonra hahh :52::52::52::52:

ya arklar bu duruma artık bi son verilmesi lazım dilekçemi yazıp göndermek gerekiyo eskişehire ne gerekiyo bilmiyorum ama ne yapılması gerekiyosa öğrenip yapalım ya bu kadarda olmaz artık 1 ayda sınav tarihimi açıklanır ya

Bende alkışlıyorum koskoca aöf bir sonuç açıklayamadı gitti sanırsın ki elle okuyorlar sonuçları.Yazık çok yazık

su sistemleri yeniliyoruz gelistiriyoruz diye mahvedip birakirlar ya... of allahim neyse ben susayim burasi sayip sovme yeri degil

kızlar bugün pazartesi, ve öğle mesaisine girildiği halde hala açıklanmadı sonuçlar...bugün açıklanmayacağı belli oldu....

Back