ya sizinkiler çok hızlı ya biz çok yavaşız 40 civarı okuyorlar öğretmenimiz çok güzel diyorBizim öğretmenimiz ilk dönem her cuma günü yapıyordu. Şimdi ayda bir yapacak sanırım. Bugün yapmış oğlum 79 okumuş. 100 küsür okuyan bi çocuk var ama okuma bilerek başlamıştı okula.
ya sizinkiler çok hızlı ya biz çok yavaşız 40 civarı okuyorlar öğretmenimiz çok güzel diyor
Merhaba. sormak istediğim bir şey var dakikada 79 kelime okuyor demissiniz. Ilk kez okuduğu kitapdamı 79 kelime okuyor. Yoksa daha önce okuduğu bir kitabı tekrar okuduğu zaman mi 79 u buluyor.
Sıkıntılı değil bayanlar sizinkiler, bizim öğretmenimiz önde bayağı. Çünkü oğlum 79 la bile sınıfın 3. Veya 4. En hızlı okuyanı, ondan hızlı okuyanlar var ama onlarda okuma bilerek başlayanlar.
hangi okuldasınız acaba ? özel okul mu?
bu hızlı okuma daha çok kitap okumakla ilgili bir şey ama iler ki yıllar için olduça önemli soruları hızlı okuyup hızlı cevaplama açısından
Kelime mi acaba hecemi? Biz eskiden hece olarak hesaplardık..
hangi okuldasınız acaba ? özel okul mu?
bu hızlı okuma daha çok kitap okumakla ilgili bir şey ama iler ki yıllar için olduça önemli soruları hızlı okuyup hızlı cevaplama açısından
merhaba kızlar oğlum okumaya geçti heceleyerek ve yavaş okuyor en önemlisi de okuma yapmayı hiç sevmiyor, ona okumayı nasıl sevdirebilirim çok sıkmakta istemiyorum, önerilerinizi bekliyorum..
merhaba kızlar oğlum okumaya geçti heceleyerek ve yavaş okuyor en önemlisi de okuma yapmayı hiç sevmiyor, ona okumayı nasıl sevdirebilirim çok sıkmakta istemiyorum, önerilerinizi bekliyorum..
ya sizinkiler çok hızlı ya biz çok yavaşız 40 civarı okuyorlar öğretmenimiz çok güzel diyor
benim kızımda okula okumayı bilerek başldı ve 50-60 civarı okuyor. nasıl 100 okuyorlar ya.
ya benim komşum,oğlumun sınıfında 129 kelime okuyan çocuk var dedi
bende nerden biliyorsun dediğimde annesi söylüyor dedi
hayır ben denedim anlaşılır şekilde okursam 150 kelimeyi bulmuyorum
ya bu çocuklar üstün zekalı ben gerizekalı,yada anneler hayal dünyasında yaşıyor
Banada biraz faZla geldi gerci bizim sinifta yarenin bir arkadasi var bizde okudu inanin cocuk soluk almiyor hani dakkkika tutsam o civarlarda olabilir
ama ogretmen o durumdan memnun degil cinku o hizla okudugunu anlamak zorlu oluyor
yarrn bu aksam 66 okudi normal seviyede yarin okuma yarislari varmis
bu arada istiklal marsini ezberliyorlar
3 kitasi bitti
Col slk ezber yapiyorlar ezberlrdiklerini kafadan deftere yaziyorlar
matematikte 3 er ritmik olarak 9o a akadar sayularlar matematikte iko basamakli toplamadalar
bol test cozuyoorlar bizde hbrler boyle
Banada biraz faZla geldi gerci bizim sinifta yarenin bir arkadasi var bizde okudu inanin cocuk soluk almiyor hani dakkkika tutsam o civarlarda olabilir
ama ogretmen o durumdan memnun degil cinku o hizla okudugunu anlamak zorlu oluyor
yarrn bu aksam 66 okudi normal seviyede yarin okuma yarislari varmis
bu arada istiklal marsini ezberliyorlar
3 kitasi bitti
Col slk ezber yapiyorlar ezberlrdiklerini kafadan deftere yaziyorlar
matematikte 3 er ritmik olarak 9o a akadar sayularlar matematikte iko basamakli toplamadalar
bol test cozuyoorlar bizde hbrler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?