9 ders mi? Cnm benimde sosyoloji 1. Sinif 7 kitabim var snin neden cok ki
ben istanbul ünv de uzakten eğitime kayıt oldum canım. sistemi tam olarak çözmüş değilim:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 ders mi? Cnm benimde sosyoloji 1. Sinif 7 kitabim var snin neden cok ki
Canım benim , herkes bölümünü , sınıfını ve ünite sayısını bildirim yapıyor , o şekilde ekledim bende her geleni.
Sen hangi bölümdün şekerim
Hmmm benimde eskisehir anadolu unv. Bugun kayit yaptirdim toplam 54 unitem var vize yarisindan sorumluymusumben istanbul ünv de uzakten eğitime kayıt oldum canım. sistemi tam olarak çözmüş değilim:26:
bölüm sosyoloji canım.1. sınıf. çalışmam gereken 9 dersim var. toplam sanırım 18 ünitem var:26:
çooookkk teşekkür ederimmm matematik hariç 7 dersin ilk ünitelerini bitirdimm bile murat açıköğretim kitabından :))
Hmmmmmmmmmmmmm demek öyle....:))) Peki o zaman, Türk Dili ve Edebiyatı bölümü, 2.sınıf, ünite sayım da 26.
Bu döneme hazırlık yapmadım, çünkü karar verme aşamasındayım. Ya bu sene Türk dili 2.sınıfa ek kredi almadan üzerine Atatürk üni.aöf'den sosyolojiye kayıt yaptıracağım, ya da Türk dilini 45 krediye tamamlayacağım. Ama ibre sosyolojiye de yazılmaktan yana olduğu için ünite sayımı ona göre verdim. Hepimiz için hayırlı, uğurlu, bol başarılı bir yıl olsun, onur belgeleri havalarda uçuşsun...:119:
Hmmm benimde eskisehir anadolu unv. Bugun kayit yaptirdim toplam 54 unitem var vize yarisindan sorumluymusum
ben istanbul ünv de uzakten eğitime kayıt oldum canım. sistemi tam olarak çözmüş değilim:26:
Canım 9 dersin varsa 18 ünite mümkün değil gibi.
Her ders kendi içinde kaç ünite ?
Her dersin ünite sayısının yarısı kadar vizede mesulsun .
Aman Allahım bu ne hız
O zaman 7 ünite çalıştın diye yazıyorum bile o zaman .
Şaka yaptım şaka
Sadece geleni yazayım dedim o ara , zaten tüm sayfaları okumak zorundayım , anaaaam ne zor işlermiş.
Ahhh gazel ahhh hep senin yüzünden
Arkadaşım okumalara doyamıyorsun sende , biri bitince ötekine başlasaydın ya .
Benim son senem .Biter bitmez yüksek yapmak var aklımda uzaktan eğitimle .
Şaka yaptım şaka
Sadece geleni yazayım dedim o ara , zaten tüm sayfaları okumak zorundayım , anaaaam ne zor işlermiş.
Canım benim uzaktan eğitimse senin herşeyin bizden farklıdır .
Aöf de kayıt tarihi , dersler , sınav zamanı uzaktan eğitimle alakalı olmuyor .
Burada daha çok kafanı karıştırmayalım senin. Ben aöf e göre vizede sorumlu olduğun yerleri yazdım ama uzaktan eğitimin sistemi başkadır .
aus çok önemli bişeyi unuttum ben yaa
dün fosforlu kalem aldım onu diyecektim nasıl unuturum
birde telli defter aldım not alıyorum bazen..ondan sonracığıma renkli sticker not kağıdı aldım
sonra sonra bir tane de 07 kalem aldım
yeni eğitim ve öğretim sezonuna hazırım örtmenim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
hepimize hayırlı olsun yeni sezon...
merhaba kızlar. benide eklermisiniz listeye. 4.sınıf işletmeyim bende ilk dönem için 6 dersim var. 24 ünite eder buda.
ah şu koşullu geçerler koşullu olmasaydı ne güzel olurdu
Canım 9 dersin varsa 18 ünite mümkün değil gibi.
Her ders kendi içinde kaç ünite ?
Her dersin ünite sayısının yarısı kadar vizede mesulsun .
Aman Allahım bu ne hız
O zaman 7 ünite çalıştın diye yazıyorum bile o zaman .
Şaka yaptım şaka
Canım benim uzaktan eğitimse senin herşeyin bizden farklıdır .
Aöf de kayıt tarihi , dersler , sınav zamanı uzaktan eğitimle alakalı olmuyor .
Burada daha çok kafanı karıştırmayalım senin. Ben aöf e göre vizede sorumlu olduğun yerleri yazdım ama uzaktan eğitimin sistemi başkadır .
ben kayıt yenileme daha bugün açıldı. kitapları geçen yılda almamıştım murat tan çalışmıştım ama nedense hepp çalışmadıkalrımdan geçmişim acaba diyorum bu yıl hiçbirine çalışmaasam acaba olabilir mikiii :44::44:
şaka bi yana geçen yıl almadığım kitapları bu yıl alacağım ve tamamen bitmesi için elimden geleni yapacağım. umarım bu son olur..
evet baya başka, ama en azından siz ebakar ders çalışma şevki kazanırım
Ben hep aöf kitaplarından çalıştım , geçen sene ilk senemdi bu sene son zaten
Örgünden daha zor ama daha zevkli geliyor aöf de ders çalışmak bana .
Aof hakkinda bilgim sifir onumde 7kitap var onlar bana ben onlara bakiyorum (( onerileriniz eminim wardir nasil nerden baslayim hergun bi kitaba mi calismaliyim yoksa 4.unu bitirip sonra geriye kalan 3 kitabimi bitireyim birde ek kitap eski sorular fln bunlari onerirmisiniz?
Hoşgeldin .
Ekledim gitti bile.