- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
tamam canım ne torpil ne torpil canım turnayı tam gözünden vurdular yani
Tama canım öyle yazalım , ünite sayılarına nereden bakyorduk unuttum canım ben ya
Ben derslerime baktım , kitap indirmeden de kitapların ünite sayısına baktım o şekilde öğrendim .Daha kolay bir yolu vardır mutlaka .
Ausum, beni listeye eklememişsin, fena bozuldum. :)) Söylememe gerek var mı, fosforlu kalemlerimle heyecanla bekliyorum yeni okul dönemini.:)))
Ben bir sayıp geleyim üniteleri yine yanlışlık olmasın ama toplamda 49 da, vizeye kadar olanları istiyorsun değil mi, bir sayıp da geleyim...
Canım benim , herkes bölümünü , sınıfını ve ünite sayısını bildirim yapıyor , o şekilde ekledim bende her geleni.
Sen hangi bölümdün şekerim
aman da biberonum gelmiş..hoşgelmiş..
ausu kandırdık açtırdık topiği ama şimdiden pişman oldu gibi zavallım
başının etini yeriz artık aylarca
aus şu kadar çalıştım ekle, aus bunu ekle, aus yanlış olmuş düzeltiver...
yettiniz be deyip her an istifa edebilir
Hmmmm , başıma iş aldım biliyorum bende , ahh ahhh kaç topik birden
Liste düzgün görünse sorun yokta , yeni bilgi eklemek işkence gibi .
Akşama el atacağım .
selamlar bende geldimmm :))
Hoşgeldin , bizimle beraber motivasyonun doruklarında ders çalışmak istersen ,
Bölümünü , kaçıncı sınıf olduğunu ve vizede sorumlu olduğun üniteleri bildirir misin ?
Sonrasında ünite bitirdikçe haber verirsin tabloya ekleriz .
Hoşbuldum gazelim, ders olur da ben olmaz mıyım aşkolsun.:)))
Aaa, kızdırmayın ausumu.:))) Bak şimdiden aralık demiş zaten çalışma programına, daha başlamadan kaytarma planları yapıyor derslerden. :)) Gerçi o son dakikada çalışıp our belgesi alanlardan, topiğin zeki öğrencilerinden kendisi...Biraz daha konuşayım da hakkında gelsin buralara, özledim kendisini.:))
Doktordaydık canım , geldim şimdi .Maalesef Yusufun geçmeyen öksürüğü ve anlamayan , yanlış ilaç veren aile hekiminin teşhisi , 4 gün kaybettirdi bize . Larenjit olmuş , ciğerlere inmiş yani .
O öksürdükçe içimden bir şeyler kopuyor .
Çorba içirdim zar zor , uyudu şimdi .
Zeki miyim değil miyim bilemeyeceğim de ezberim kuvvetli o kesin , görsel olarak sayfaları kafama yerleştirebiliyorum
Selamlar herkese bu yıl bende ilk defa bu sayfayı takip edeceğim. Çalışılan ünite bildirimleri her gün mü yapılıyor. Birde sorumlu olduğumuz üniteler nerden bakacağız acaba bilgisi olan var mı, tek tek sayacak mıyız yoksa :)
Derslerin ünite sayısı kaç ise yarısı kadar vizelerde sorumluyuz , herhangi bir yerde özellikle yazıyor mu bilmiyorum .
Ben ders ünitelerine bakarak toplam sorumlu olduğum üniteyi hesapladım .
Bildirim kısmı çalışma tempona göre değişir.
Ne zaman ünite bitirirsen tabloya ekleriz.
Tabi önce bölümünü , sınıfını ve ünite sayısını yazarsan adını tabloya ekleyebirim .