İnşallah hepimizin iyi geçmiştir canım dediğin gibi Allah razı olsun da böyle de olunca olmuyor ki biliyorlar sonuçta sınavlarım olduğunu.ayrıca oğluma parayla bakıyorlar canım.eşimden çıkartıyordum sinirimi.inan bana eşimle yalnız kalamıyoruz
panteracığım, atatürk aöf nin finali daha erkendi, o sonuçlar açıklandı...
Hevim balım
Pazar günü zor mu geçti ? Ben bu sınavlarda en çok şeye rastladım , sorular kolayda olsa , cevaplar acayip kafa karıştırıcıydı , özellikle son iki seçenekler yazı tura attıracak cinstendi .
Neyse geçti gitti canım , hayırlısı .
Benim de tek isteğim o hevicim mezun olacak kadar alıyımda gerisi önemli değil kalkıp onur belgelerinde gözüm hiç yok
Daima cvp veririm ayıp ettin hevim es geçmem
Ben de bi sürü öpüyorum
Merhaba KK'nın güpgüzel hatunları
Nasılsınız? Sınavlarınız çoktanda güzel olsun ve sonuçlar çoktanda güzel gelsin inşaALLAH(C.C)...(amin..)
Bana gelince sınavım hakkında yorum bile yapmayayım :26: Cumartesi sınava ateşli girdim , neredeyse kağıdı boş verip çıkacaktım kendimi iyi hissetmedim bekleyip toparlanmaya çalıştım biraz düzelince yapabildiğimi yaptım :2: pazar günü de karın ağrısı ile girdim öyle neyse ben dert etmiyorum , elimden geleni yaptım çalıştım içim rahat , olanlar benim elimde değildi...
ALLAH(C.C)'ım büyük vardır bir hayrı bu işinde
Ausum
Dolmam
Biberonum
gözdem
gazelim
hevim
Arzucum
decembercim
dreamcım
fountaincim
Ve tüm topik arkadaşlarım hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum
İng 3 e eğer gözdenin açtığı başlıktaki özetlerden sağlam çalışılsa idi 50 altında hiç birimiz almazdık , ben çok çalışamadım ama onun dershaneden alıp burada paylaştığı özetler hep sınavda çıktı , keşke daha çok zaman ayırsaydım .
He ben birde pragraflardaki ikili diyaloglarda boşluk doldurma var ya , onları konuşur gibi yapmadan anlamıyorum , tabii sınavda bunu sessiz yapmak zorundaydımaynen deli gibi yani
Nasılsınız? Sınavlarınız çoktanda güzel olsun ve sonuçlar çoktanda güzel gelsin inşaALLAH(C.C)...(amin..)
Bana gelince sınavım hakkında yorum bile yapmayayım :26: Cumartesi sınava ateşli girdim , neredeyse kağıdı boş verip çıkacaktım kendimi iyi hissetmedim bekleyip toparlanmaya çalıştım biraz düzelince yapabildiğimi yaptım :2: pazar günü de karın ağrısı ile girdim öyle neyse ben dert etmiyorum , elimden geleni yaptım çalıştım içim rahat , olanlar benim elimde değildi...
Ausum
Dolmam
Biberonum
gözdem
gazelim
hevim
Arzucum
decembercim
dreamcım
fountaincim
Sağol tatlım benim
Sende geçersin ya toplamışsındır o kadar öyle düşünüyorum
Senin bu aralar canın mı sıkkın bana mı öyle geliyor :26: Yoksa pepeelik bir hal oldu da ben mi farketmedim
]
aynen auscumm cumartesi iyiydi ama pazar bi dikkatimi toplayamadım...
ama hayırlısı canım yaptık güzel güzel notlar alalım yeter..
Allahım emeklerimizin karşılıgını versin
senin nasıldı canım benim..
aynennnnn dolmam benim de gözüm yok 2 yıllık okulu uzattımda uzattım onun için :26:
geçeyim yeter inş canım..
en güzel notları alırız hayırlısıyla
bende öpüyorum canım...
tatildeyiz şekerim ohh...
sen hala gidiyor musun derslere
ahhh canım çok çok geçmiş olsun zor olmuştur senin için ama inş hayırlısıyla geçersin betülcüm..
çalıştın rabbim emeklerinin karşılığını verir...
kocaman öpüyorum seni
Ausum
Dolmam
Biberonum
gözdem
gazelim
hevim
Arzucum
decembercim
dreamcım
fountaincim
İnşallah hayırlısıyla hevim
Yok canım gitmiyorum derslere ben de bugün iyi bi dinlendim taş taşıdım sanki her yerim nasıl ağrıyodu havada zaten bi açıyo bi kapıyo bi rüzgarlar filan dedim en iyisi kalıyım evde
Sen neler yaptın ve de yapıyosun hevicim
iyi yapmışsın dolmacım..
dinlenn sonra çok yorulacağız daha
ay evet soğuk hava geliyormuş bizim buralarda bi kapalı hava bir rüzgar esiyor ki sorma...
bugün annemin günü vardı akrabalarla tatildeyken bütün kuzenler gittik buluştuk..
bayağı özlemişiz herkesi akraba ziyareti yani canım..
böyle havada insanın evden çıkası gelmiyor ki..
aynen öyle dolmamOOOhhh ne güzel kuzen buluşmaları gün ve yemekler
Ne iyi etmişsiniz hevicim
Evet kar filanda gelecek diyolar zaten bu rüzgar yakın zamanda getirecek sanki :44:
Hu hu şekerpareler
Geçmişe henüz bakmadım , bir gözüm tv de maç izliyorum .
Ama dolmamın neden moralsiz olduğu gördüm . Canım birleşip topikçe dövelim o arkadaşını ne dersinSen yeter ki eski neşene kavuş
Hu hu şekerpareler
Geçmişe henüz bakmadım , bir gözüm tv de maç izliyorum .
Ama dolmamın neden moralsiz olduğu gördüm . Canım birleşip topikçe dövelim o arkadaşını ne dersinSen yeter ki eski neşene kavuş
aynen öyle dolmam
evet daha da donacağız biz...
sen nasılsın bakalım dolmacım görüşemiyoruz uzun zamandır kız
sen biraz moralsiz misin canım hayırdır..
ausssss yemek yarışmasına katıldın mı şekerim.... baktım ama seni bulamadım nirdesin....
evet dolmaya nazar deydi galiba ondan böyle auscum bende sordum bakalım söylerse öğreneceğiz canım...
İyiki varsın ausum ya ve varsınınız
Nankörliğe gelemiyorum ausum ya bu zamanda sadece karşısından almak var vermek yok..
Bazen diyorumda bendemi bi problem var yanlış arkadaşlar ediniyorum..
İyisi yok mu tabiki var hemde bayağı bi yıldır bağımızı kopartmadığımız arkadaşlıklarımız var ama arada bir böyleleri rastlamıyor mu üzülüyorum inanki..
Duygusal biriyim ben ince düşünürüm böyle durumlarla karşılaşınca tabiki...
İyiki varsın ausum ya ve varsınınız
Nankörliğe gelemiyorum ausum ya bu zamanda sadece karşısından almak var vermek yok..
Bazen diyorumda bendemi bi problem var yanlış arkadaşlar ediniyorum..
İyisi yok mu tabiki var hemde bayağı bi yıldır bağımızı kopartmadığımız arkadaşlıklarımız var ama arada bir böyleleri rastlamıyor mu üzülüyorum inanki..
Duygusal biriyim ben ince düşünürüm böyle durumlarla karşılaşınca tabiki...
aynen öyle dolmam
evet daha da donacağız biz...
sen nasılsın bakalım dolmacım görüşemiyoruz uzun zamandır kız
sen biraz moralsiz misin canım hayırdır..
ausssss yemek yarışmasına katıldın mı şekerim.... baktım ama seni bulamadım nirdesin....
evet dolmaya nazar deydi galiba ondan böyle auscum bende sordum bakalım söylerse öğreneceğiz canım...
Katılamadım canım
Söz de vermiştim ama sınav telaşı fırsat bulamadım , kısmet bir dahakine .
Dur ben bir ara sana özelden 35 senede yediğim dost kazıklarını yazayımMoral olur azıcık
AUSUMDA SORDU SEN DE SORDUN ÇOK BELLİ ETMİŞİM MORAL BOZUKLUĞUMU SAOLUN VAROLUN
Hevim ne diyim ya insanların vurdumduymazlıkları ve menfaaçi halleri beni üzüyor..
Evet uzun zmandır karşılaşıp konuşamaz olduk..
Ama şu ana hem aus hem sen ve hem betül var üçümüz iyi tutturduk iyi oldu
Katılamadım canım
Söz de vermiştim ama sınav telaşı fırsat bulamadım , kısmet bir dahakine .
Dur ben bir ara sana özelden 35 senede yediğim dost kazıklarını yazayımMoral olur azıcık