2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Para ile mi

Çok haklısın canım , ben zaten para mevzusunu söylemeden öncede sana hak vermiştim şimdi 0 kat daha verdim . O zaman eve tutulmş PARALI bir bakıcı gibi sen gelince mesaileri bitecek ve çıkıp gidecekler . Annemden biliyorum dediğim gibi çok yorucu oluyor , hep söylerdi ; insan işten gelince ayaklarını uzatmak istiyor ama bir de saatlerce onları ağırlıyorum diye .

Çok zor ya , ama eşin dengeyi kurmalı . Kavga etmeden anlat sen , onların yanlış yaptıklarını eşin görmeli .

]
aynen auscumm cumartesi iyiydi ama pazar bi dikkatimi toplayamadım...
ama hayırlısı canım yaptık güzel güzel notlar alalım yeter..
Allahım emeklerimizin karşılıgını versin

senin nasıldı canım benim..

Benim de tek isteğim o hevicim mezun olacak kadar alıyımda gerisi önemli değil kalkıp onur belgelerinde gözüm hiç yok
Daima cvp veririm ayıp ettin hevim es geçmem
Ben de bi sürü öpüyorum

aynennnnn dolmam benim de gözüm yok 2 yıllık okulu uzattımda uzattım onun için :26:
geçeyim yeter inş canım..
en güzel notları alırız hayırlısıyla
bende öpüyorum canım...
tatildeyiz şekerim ohh...
sen hala gidiyor musun derslere

ahhh canım çok çok geçmiş olsun zor olmuştur senin için ama inş hayırlısıyla geçersin betülcüm..
çalıştın rabbim emeklerinin karşılığını verir...
kocaman öpüyorum seni

Son düzenleme:

ayy o özetleri özetleri ben nasıl görmem yaa.. neyse kalırsak onlardan çalışırık artık napalım inşallah geçerizde.. tek güvencem çanı kimsenin çıkartamayacağı 40la AA alınsa şaşmam yani...

he ya bende öyle gözümde canlandırıyorum abla inanki bide cümlenin içinde bildiğim bi kelime varsa tamam zaten go mu geçiyo heh bunlar biyere gidiyo o zaman nereye gitsinler aşağı baktımı şıklarda gitmeye değer biyer buldumu yapıştırıyom bide uzun şık seçme alışkanlığı edindim eğer hiç karar veremiyorsam en uzun şıkkı işaretleyiveriyorum çıkıyo ama bazen he...

ah kıyamam ya çok geçmiş olsun rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah.. off aksilik değilmi işte hep böyle zamanlarda buluyor istemediğin sivilce misali burnunun dibinde bitiveriyor hastalık..

bütün topik arkadaşların kurban olsun sana çabuk iyileş emi..

Sağol tatlım benim

Sende geçersin ya toplamışsındır o kadar öyle düşünüyorum

Senin bu aralar canın mı sıkkın bana mı öyle geliyor :26: Yoksa pepeelik bir hal oldu da ben mi farketmedim

İnşallah ausum inşallah ben de bi ümitle bekliyorum sınav sonuçlarını toplamışımdır umarım
Çok mu belli oluyor auscum
Yok canımm senlik bi durum yok saolasın yinede ince düşüncenden dolayı
Ne biliyim bi durgunluk var üzerimde bi arkadaşıma kırıldım belki ondan dolayı olabilirim ausum ya okuldan arkadaşım
Sende bu akşam 3 çeşit yemekler yapıcakmışsın neler yaptın bakem ausum

İnşallah hayırlısıyla hevim
Yok canım gitmiyorum derslere ben de bugün iyi bi dinlendim taş taşıdım sanki her yerim nasıl ağrıyodu havada zaten bi açıyo bi kapıyo bi rüzgarlar filan dedim en iyisi kalıyım evde
Sen neler yaptın ve de yapıyosun hevicim

Çok büyük geçmiş olsun betülüm deme ya sınava rastlaması kötü olmuş ama en iyisini demişsin bu iştede vardır bi hayır..
Hasta halinde ona rağmen elinden geldiğini yaptığına inanıyorsan zaten içinde rahattır ve Allah büyüktür bakalım sonuçlar nasıl olcak..
Dikkat et kendine dinlenmeye bak betülüm..

iyi yapmışsın dolmacım..
dinlenn sonra çok yorulacağız daha
ay evet soğuk hava geliyormuş bizim buralarda bi kapalı hava bir rüzgar esiyor ki sorma...

bugün annemin günü vardı akrabalarla tatildeyken bütün kuzenler gittik buluştuk..
bayağı özlemişiz herkesi akraba ziyareti yani canım..

böyle havada insanın evden çıkası gelmiyor ki..

OOOhhh ne güzel kuzen buluşmaları gün ve yemekler
Ne iyi etmişsiniz hevicim
Evet kar filanda gelecek diyolar zaten bu rüzgar yakın zamanda getirecek sanki :44:

Hu hu şekerpareler

Geçmişe henüz bakmadım , bir gözüm tv de maç izliyorum .

Ama dolmamın neden moralsiz olduğu gördüm . Canım birleşip topikçe dövelim o arkadaşını ne dersin Sen yeter ki eski neşene kavuş

OOOhhh ne güzel kuzen buluşmaları gün ve yemekler
Ne iyi etmişsiniz hevicim
Evet kar filanda gelecek diyolar zaten bu rüzgar yakın zamanda getirecek sanki :44:
aynen öyle dolmam
evet daha da donacağız biz...
sen nasılsın bakalım dolmacım görüşemiyoruz uzun zamandır kız
sen biraz moralsiz misin canım hayırdır..

ausssss yemek yarışmasına katıldın mı şekerim.... baktım ama seni bulamadım nirdesin....

evet dolmaya nazar deydi galiba ondan böyle auscum bende sordum bakalım söylerse öğreneceğiz canım...

İyiki varsın ausum ya ve varsınınız
Nankörliğe gelemiyorum ausum ya bu zamanda sadece karşısından almak var vermek yok..
Bazen diyorumda bendemi bi problem var yanlış arkadaşlar ediniyorum..
İyisi yok mu tabiki var hemde bayağı bi yıldır bağımızı kopartmadığımız arkadaşlıklarımız var ama arada bir böyleleri rastlamıyor mu üzülüyorum inanki..
Duygusal biriyim ben ince düşünürüm böyle durumlarla karşılaşınca tabiki...

Katılamadım canım

Söz de vermiştim ama sınav telaşı fırsat bulamadım , kısmet bir dahakine .

Dur ben bir ara sana özelden 35 senede yediğim dost kazıklarını yazayım Moral olur azıcık

dolmam hangi arkadaşın üzdü seni ben bilmiyorum canım

eğer başkası üzdüyse seni
auscum haklı toplanıp gidek ya dövelim kimmiş bu kendini bilmez kişi aaaaa

AUSUMDA SORDU SEN DE SORDUN ÇOK BELLİ ETMİŞİM MORAL BOZUKLUĞUMU SAOLUN VAROLUN
Hevim ne diyim ya insanların vurdumduymazlıkları ve menfaaçi halleri beni üzüyor..
Evet uzun zmandır karşılaşıp konuşamaz olduk..
Ama şu ana hem aus hem sen ve hem betül var üçümüz iyi tutturduk iyi oldu

bi dahakine katıl lütfen ausucm bekliyorum seni..
burda anlat bizde öğrenelim canım benim..

aynen öyle oldu canım vallaha sana da moral veririz hemide azıcık gülüver ayol...

Birbirine yakın zamanlarda birbirlerinden alakasız iki kişiden kazığı yiyince noluyoruz dedim içime oturdu ya..
Öyle mi diyosun ausum yalnız değilim kazıklar konusunda demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…