2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Canım betülüm ya , ah sendeki şu tevekkülün çeyreği bende olsa :KK17:

Geçmiş olsun canım öncelikle , umarım sınavlardan da yeterli notu alırsın .

Ben geçiyorum hepsinden bugün yarım yamalak bir hesap yaptım , hatırlamadığım 4-5 soruya rağmen çoğu dersten 60 ı buldu notum .Bir tek İngilizcem muamma.

Ausum temiz yüreklim , kendine haksızlık etme ve beni utandırma lütfen:KK17::KK17::KK17:

ALLAH(C.C) razı olsun... inşaALLAH(C.C) hepimiz iyi notu alırız, emek verdik , ALLAH(C.C) büyük... (amin...) :KK16::KK16::KK16:

Bu arada içime doğuyor ingilizceni vereceksin inşaALLAH(C.C)...:KK16:

canım benim çok geçmiş olsun inşallah iyi notlar alırsın en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

Amin amin...:KK16::KK16::KK16: çok teşekkür ederim :KK16: ALLAH(C.C) hepimize yardım etsin...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

]

ahhh canım çok çok geçmiş olsun zor olmuştur senin için ama inş hayırlısıyla geçersin betülcüm..
çalıştın rabbim emeklerinin karşılığını verir...:KK34:
kocaman öpüyorum seni:KK54::KK54:

Hevicim , çok teşekkür ederim... amin canım ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(aminn...) :KK16::KK16::KK16:

Çok öptüm seni çok :KK54::KK54::KK54:

ah kıyamam ya çok geçmiş olsun :KK43: rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah.. off aksilik değilmi işte hep böyle zamanlarda buluyor istemediğin sivilce misali burnunun dibinde bitiveriyor hastalık..

bütün topik arkadaşların kurban olsun sana çabuk iyileş emi..

:KK16::KK16::KK16: Arzucum , çok ama çok teşekkür ederim... ALLAH(C.C)'ım büyük vardır bir hayrı... Amin o güzel duan için... ALLAH(C.C) hepimizin emeğinin karşılığını versin inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

İyi ki varsınız :KK16::KK16::KK16:

Çok büyük geçmiş olsun betülüm deme ya sınava rastlaması kötü olmuş ama en iyisini demişsin bu iştede vardır bi hayır..
Hasta halinde ona rağmen elinden geldiğini yaptığına inanıyorsan zaten içinde rahattır ve Allah büyüktür bakalım sonuçlar nasıl olcak..
Dikkat et kendine dinlenmeye bak betülüm..

Dolmam :21: :KK16:

ALLAH(C.C) razı olsun... İçim rahat dolmam , insan değiştiremeyeceği şeyler için üzülmemeli bence :KK34:

ALLAH(C.C)'ım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Dolmam canın neye sıkkın mesajını bekliyorum özelden.. :KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
dolmam hangi arkadaşın üzdü seni ben bilmiyorum canım

eğer başkası üzdüyse seni
auscum haklı toplanıp gidek ya dövelim kimmiş bu kendini bilmez kişi aaaaa:KK47:

ilk önce okuldan bi arkadaşım
üstünede abla dedğim bi arkadaşım..hevim ya saolsunlar çok ruhsuzlarmış ya :KK14:

Birbirine yakın zamanlarda birbirlerinden alakasız iki kişiden kazığı yiyince noluyoruz dedim içime oturdu ya..
Öyle mi diyosun ausum yalnız değilim kazıklar konusunda demek :KK47:

Yok yahu yalnız olur musun hiç ?

Kazık büyükse hiç düşünme ilişkini kes , yok yenilir yutulur ise tavır koy .

Ausum temiz yüreklim , kendine haksızlık etme ve beni utandırma lütfen:KK17::KK17::KK17:

ALLAH(C.C) razı olsun... inşaALLAH(C.C) hepimiz iyi notu alırız, emek verdik , ALLAH(C.C) büyük... (amin...) :KK16::KK16::KK16:

Amin amin...:KK16::KK16::KK16: çok teşekkür ederim :KK16: ALLAH(C.C) hepimize yardım etsin...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Hevicim , çok teşekkür ederim... amin canım ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(aminn...) :KK16::KK16::KK16:

:KK16::KK16::KK16: Arzucum , çok ama çok teşekkür ederim... ALLAH(C.C)'ım büyük vardır bir hayrı... Amin o güzel duan için... ALLAH(C.C) hepimizin emeğinin karşılığını versin inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

ALLAH(C.C) razı olsun... İçim rahat dolmam , insan değiştiremeyeceği şeyler için üzülmemeli bence :KK34:

ALLAH(C.C)'ım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Yok yahu ne haksızlığı , ben senin mesajlarını okudukça heeey aus 35 sene boşa yaşamışsın , şu kızdan az örnek al diyorum ve inan bunalrı seni utandırmak için yazmıyorum :KK16::KK16:

Nasıl iyi misin biraz daha sağlık açısından ?

Son iki mesajımda yok yahu ile başlamış , itiraz modundayım heralde :KK9::KK9:

Yok yahu yalnız olur musun hiç ?

Kazık büyükse hiç düşünme ilişkini kes , yok yenilir yutulur ise tavır koy .

ne diyosun ausum tavır koymaya fırsat mı bıraktı :KK53:
cinlik edip direkt görüşmek istemiyorumda demiyor ama bariz ilişkisini kesmiş..
dur anlatmak istiyorum gerçi tek ağızdan dinlemiş olcaksınız ama ben elimden geldiğince objektif anlatmaya çalışıcam..

ilk önce okuldan bi arkadaşım
üstünede abla dedğim bi arkadaşım..hevim ya saolsunlar çok ruhsuzlarmış ya :KK14:

kıyamam ben sana ya..
böyle insanlarla çok içli dışlı olma canım tavrını mesafeni koy lütfen
seni üzmesinler...

Allah razı olsun betülüm ausun dediği gibi biraz dost kazığı durumları..
Ve ausun dediği gibi ben de diycektim o benden önce davranmış..
Tevekküllü olmanı takdir ettim ah bizlerde böyle olabilseydik hemen bi itiraza geçmelr hemen neden oldular :KK9::nazar::KK19:

ahh betülcüm inş hepimiz geçeriz o kadar gece gündüz çalıştık..
içimiz rahat inş en multisüper notlartı alırız canım
bende öptüm kocaman..:KK54:

Yok yahu ne haksızlığı , ben senin mesajlarını okudukça heeey aus 35 sene boşa yaşamışsın , şu kızdan az örnek al diyorum ve inan bunalrı seni utandırmak için yazmıyorum :KK16::KK16:

Nasıl iyi misin biraz daha sağlık açısından ?

Canım benim çok ama çok teşekkür ederim , ama ben yine de kendine haksızlık ettiğinede ısrar ediyorum... Harika bir eş harika bir annesin sen bence :KK16::KK16::KK16: Yusuf çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için :KK19:

Bu arada ben sana anlatmayı unutmuşum :KK1: Cumartesi sabah 06:18 ' e alarm kurmuştum.. rüyamda seni gördüm :KK9: avatarındaki resim senmişsin rüyamda internetten seni aratıyordum :KK9: tam o sırada bir ses tatlı uykumdan uyandırdı , gözümü araladım alarm saat 06:18 :KK1::KK1::KK1:

Yatıyorum ausum , toparladım biraz ama dinlenmeden geçmiyor anladım , dinleneceğim nasip ederse RABBİM(C.C)... :KK16::KK16::KK16:

ne diyosun ausum tavır koymaya fırsat mı bıraktı :KK53:
cinlik edip direkt görüşmek istemiyorumda demiyor ama bariz ilişkisini kesmiş..
dur anlatmak istiyorum gerçi tek ağızdan dinlemiş olcaksınız ama ben elimden geldiğince objektif anlatmaya çalışıcam..

Merakla bekliyorum canım :KK6:

Canım benim çok ama çok teşekkür ederim , ama ben yine de kendine haksızlık ettiğinede ısrar ediyorum... Harika bir eş harika bir annesin sen bence :KK16::KK16::KK16: Yusuf çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için :KK19:

Bu arada ben sana anlatmayı unutmuşum :KK1: Cumartesi sabah 06:18 ' e alarm kurmuştum.. rüyamda seni gördüm :KK9: avatarındaki resim senmişsin rüyamda internetten seni aratıyordum :KK9: tam o sırada bir ses tatlı uykumdan uyandırdı , gözümü araladım alarm saat 06:18 :KK1::KK1::KK1:

Yatıyorum ausum , toparladım biraz ama dinlenmeden geçmiyor anladım , dinleneceğim nasip ederse RABBİM(C.C)... :KK16::KK16::KK16:

:KK17::KK17::KK17::KK17:

Teşekkür ederim canım , senin gönlünün güzelliğinden öyle görüyorsun ve tamam tamam ben de fena bir kadın değilim :KK9:

Ay heyecanlandım rüyalarına mı girdim :KK1: Evet canım o resme benziyorum ama onun mutaassıp haliyim :KK9: ve 10 sene sonraki
:KK52:

kıyamam ben sana ya..
böyle insanlarla çok içli dışlı olma canım tavrını mesafeni koy lütfen
seni üzmesinler...

Ben kendim gibi görünce karşımdakileri hevicim mesafe koymakta hak getire bu durumda..
haklısın canım benim böyle olucada sonuç benim için üzücü oluyor böyle böyle mi eliycez arkadaş dediklerimizi :KK53:

Ben kendim gibi görünce karşımdakileri hevicim mesafe koymakta hak getire bu durumda..
haklısın canım benim böyle olucada sonuç benim için üzücü oluyor böyle böyle mi eliycez arkadaş dediklerimizi :KK53:

böyle böyle olması da çok yanlış işte canım..
bakalım herşeyin en iyisi en güzeli çıksın karşına canım..

böyle insanlaral konuşma yaaa:KK47:

Allah razı olsun betülüm ausun dediği gibi biraz dost kazığı durumları..
Ve ausun dediği gibi ben de diycektim o benden önce davranmış..
Tevekküllü olmanı takdir ettim ah bizlerde böyle olabilseydik hemen bi itiraza geçmelr hemen neden oldular :KK9::nazar::KK19:

Olsun kazık atıyorsa dostun değilmiş zaten , tecrübe oldu de yoluna devam et :KK34:

Kendine haksızlık ediyorsun sende , çok temiz birisin sen :KK16:

Teşekkür ederim canım , senin gönlünün güzelliğinden öyle görüyorsun ve tamam tamam ben de fena bir kadın değilim :KK9:

Ay heyecanlandım rüyalarına mı girdim :KK1: Evet canım o resme benziyorum ama onun mutaassıp haliyim :KK9: ve 10 sene sonraki [/B]:KK52:

:KK1::KK1: Evet rüyalarıma girdin :KK1::KK1::KK1: demek ki sezgilerim doğruymuş :KK9::KK9:

Herkese iyi akşamlar :))))

Betülcüğüm, geçmişler olsun, hiç üzme kendini, geçmiş kadar yapmışsındır. O halde bile girmek yeterince zor olmuştur senin için, o nedenle sıkma canını...:KK16::KK16::KK16:

Dolmam, bozma moralini, ben de bana sırtını dönene bir daha dönüp bakmadım bugüne kadar, istisnasız hepsi de tekrar geldiler ama ben kabul etmedim. Öyle dostluk olmaz olsun, nezdimde kredisi olan biriyse kredisini tüketene kadar amenna, ama kredisi bittiği anda, ya da aynı yanlışı iki kez yaptığı anda biter benim için...Fazla sert gelmiş olabilirim sana ama gerçekten dostluğa, arkadaşlığa çok önem veririm, ama bütün vericiliğime karşın kazığı yersem de affetmem...:KK20: Sen çok cici birisin, kimsenin seni üzmesine izin verme, çünkü olan yine kendine oluyor, tecrübeyle sabit.:KK34:

Hevim, seninle de görüşemedik nicedir, artık yavaş yavaş kaynatma vakti geldi, eşimden veto yemezsem buralardayım...:KK1:

Ausum, yazamadım daha önce, güzel düşüncelerin için :KK16::KK16::KK16:

Betülcüğüm, geçmişler olsun, hiç üzme kendini, geçmiş kadar yapmışsındır. O halde bile girmek yeterince zor olmuştur senin için, o nedenle sıkma canını...:KK16::KK16::KK16:

Dolmam, bozma moralini, ben de bana sırtını dönene bir daha dönüp bakmadım bugüne kadar, istisnasız hepsi de tekrar geldiler ama ben kabul etmedim. Öyle dostluk olmaz olsun, nezdimde kredisi olan biriyse kredisini tüketene kadar amenna, ama kredisi bittiği anda, ya da aynı yanlışı iki kez yaptığı anda biter benim için...Fazla sert gelmiş olabilirim sana ama gerçekten dostluğa, arkadaşlığa çok önem veririm, ama bütün vericiliğime karşın kazığı yersem de affetmem...:KK20: Sen çok cici birisin, kimsenin seni üzmesine izin verme, çünkü olan yine kendine oluyor, tecrübeyle sabit.:KK34:

Hevim, seninle de görüşemedik nicedir, artık yavaş yavaş kaynatma vakti geldi, eşimden veto yemezsem buralardayım...:KK1:

canım biberonum benim kocaman öpüyorum seni..
eeee tatile geldik demi biraz kaynatmak bizimde hakkımız o kadar çalıştık değil mi..

azıcık çene yapıp deşarj olalım canım benim..
nasılsın şekerim.:KK34::KK19:

Yine mi güzel düşünmüşüm senin için :KK53:

Bir kere de kötü düşündür yahu :KK1:

Bu arada bizim evdeki yıldız savaşları çabuk bitti , tabii ki karşı tarafın özrü ile sonuçlandı :KK51:

Merakla bekliyorum canım :KK6:

Ay heyecanlandım rüyalarına mı girdim :KK1: Evet canım o resme benziyorum ama onun mutaassıp haliyim :KK9: ve 10 sene sonraki
:KK52:

Yaklaşık bi 5 senedir tanıdığım bi abla bu anlatacağım..Bizim burda parfümerisi var var..
Annem ablam filanda tanırlar..Çok kafadır çokta iyi anlaşırdık..
Canım babam rahmetli olmadan bi 2 ay önce filandı..
Dükkanı için paraya ihtiyacı vardı ve çok üzgündü..Benimde o zamanlar kafam babamdaydı çok üzgün ve tedirgin olmama rağmen yardım etmek istedim..Elimden geldiğince para konusunda yardım ediyim dedim ne kadara ihtiyacın var filan dedim kabul etmedi ısrarla zor bela verdim..
Ve ben genelde borç durumlarına giren biri değilimdir ne alırım ne veririm..
Ve verdiysemde sesimi çıkartmam..
Ki öyle oldu hiç o paradan bahsetmedim arada o çıtlatıyordu fakat gırgırına o da..
Neyse ben o parayı vermemiş gibi aynı şekilde arkadaşlık durumunu sürdürüyordum..
Üzerinden 2 yıl geçti paranı p si yok ve ben yine konusunu açmıyorum..
Bendeki ilgi alaka aynı..
Baktım daha sonra benim tlf.ları açmamalar..Yanına gidince benimle muhabbet ediyor ama bi farklılık var..
yeni kişilerle arkadaşlık etmeye başladı onlarla dükkanda kahvaltılar filan..
Beni iplememye başladı..
Sanki borçlu olan o değilmişte benmiş gibi oldu görüntü..
Sonra bi iftiraya maruz kaldım noluyoruz dedim ya :KK53:
Bi kumpasın içinde hissettim..
O abla hakkında bişeyler demişm ben sözde..
Yüzleşelim diyorum ben hazırım o söyleyenle yüzleştirmedi bile beni..
Ve bana inanmış gibi yapıp kapadı konuyu..
Fakat aramalarımı açmaz msjlarım havada kalır cvpsız bi şekilde..
Böyle oluncada enayimiyim dedim..
Belliki bağını kopartmak istiyor benimle diye düşünerekten borcu istemeyi düşündüm..
Ama yine karşımdakini düşünüyorum nasıl kırmadan ve zor duruma düşürmeden isteyebilirim diye kastım kendimi..Kendi paramı alacam kılıktan kılığa girdim..
Neyse bi şekilde söylemeyi başardım o yine her zmanki cingözlüğüyle bozuntuya vermedi bozulduğunu..
Aylar sonra verdi ve ben aramızdaki arkadaşlığın para olmadığını göstermek için yine gittim yanına babamın mevlidine çağırdım..doğum günlerine filan çağırdım..Ama hep bi nedenler öne sürdü..ve koptu gitti..
Geçen annem bi ara bakalım ne yapıyo dedi..
Aradım biraz soğukça konuştu..
Annemin düştüğünü msj olarak yazmıştım onu pek anlamadı noldu filan dedi..
Anlatıyordum ben seni arıycam dedi kapatış o kapatış..
Bayağıda uzun olmuş..:KK53:

canım biberonum benim kocaman öpüyorum seni..
eeee tatile geldik demi biraz kaynatmak bizimde hakkımız o kadar çalıştık değil mi..

azıcık çene yapıp deşarj olalım canım benim..
nasılsın şekerim.:KK34::KK19:

İyiyim canım benim, kaynatalım ama eşim artık bırak şu bilgisayarı diyor sürekli...:KK1: Tabii tabii deyip hala yazıyorum...:KK1:

Yine mi güzel düşünmüşüm senin için :KK53:

Bir kere de kötü düşündür yahu :KK1:

Bu arada bizim evdeki yıldız savaşları çabuk bitti , tabii ki karşı tarafın özrü ile sonuçlandı :KK51:

Canım arkadaşım, hiç kötü düşünmedin ki benim için...:KK16:

Aksini düşünemezdim zaten, savaşın galibi her zaman belli...:KK1:

X