- 14 Mayıs 2012
- 3.309
- 2.937
Canım betülüm ya , ah sendeki şu tevekkülün çeyreği bende olsa
Geçmiş olsun canım öncelikle , umarım sınavlardan da yeterli notu alırsın .
Ben geçiyorum hepsinden bugün yarım yamalak bir hesap yaptım , hatırlamadığım 4-5 soruya rağmen çoğu dersten 60 ı buldu notum .Bir tek İngilizcem muamma.
Ausum temiz yüreklim , kendine haksızlık etme ve beni utandırma lütfen
ALLAH(C.C) razı olsun... inşaALLAH(C.C) hepimiz iyi notu alırız, emek verdik , ALLAH(C.C) büyük... (amin...)
Bu arada içime doğuyor ingilizceni vereceksin inşaALLAH(C.C)...
canım benim çok geçmiş olsun inşallah iyi notlar alırsın en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle
Amin amin... çok teşekkür ederim ALLAH(C.C) hepimize yardım etsin...(amin...)
]
ahhh canım çok çok geçmiş olsun zor olmuştur senin için ama inş hayırlısıyla geçersin betülcüm..
çalıştın rabbim emeklerinin karşılığını verir...
kocaman öpüyorum seni
Hevicim , çok teşekkür ederim... amin canım ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(aminn...)
Çok öptüm seni çok
ah kıyamam ya çok geçmiş olsun rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah.. off aksilik değilmi işte hep böyle zamanlarda buluyor istemediğin sivilce misali burnunun dibinde bitiveriyor hastalık..
bütün topik arkadaşların kurban olsun sana çabuk iyileş emi..
Arzucum , çok ama çok teşekkür ederim... ALLAH(C.C)'ım büyük vardır bir hayrı... Amin o güzel duan için... ALLAH(C.C) hepimizin emeğinin karşılığını versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)
İyi ki varsınız
Çok büyük geçmiş olsun betülüm deme ya sınava rastlaması kötü olmuş ama en iyisini demişsin bu iştede vardır bi hayır..
Hasta halinde ona rağmen elinden geldiğini yaptığına inanıyorsan zaten içinde rahattır ve Allah büyüktür bakalım sonuçlar nasıl olcak..
Dikkat et kendine dinlenmeye bak betülüm..
Dolmam
ALLAH(C.C) razı olsun... İçim rahat dolmam , insan değiştiremeyeceği şeyler için üzülmemeli bence
ALLAH(C.C)'ım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Dolmam canın neye sıkkın mesajını bekliyorum özelden..
Son düzenleme: