- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
panteracığım, atatürk aöf nin finali daha erkendi, o sonuçlar açıklandı...
Tatlım ne yaptın ? Nasıl geçti , yazmamışsın :26:
çook tesekkürler cnm şimdi gördüm aslında keske önce baksaydım. tam da senin dediğine geldim
ilk gunki sınav güzel geçti gece 2 ye kadar çalışmama rağmen, dün gece yine çaliştım, uykusuzdum, yorgun ve de sağolsun misafrler de 2 gün de eksik değildi benim kız diş çıkarıyor gece 3 - 5 arası uyumadı onunla uğrastım . sınavda uyucaktım nerdeyse bi okuduğumu kaç kez okudum... berbattı sınav. ing. çalışamadık misafr olunca...
Canım ya , erteleyemedin mi misafirleri , tam sınav üstü
Açıkcası bazı insanlar bizim gibi çoluk çocuk sahibi kadınların sınavlarını pek önemsemiyor , ne sınavı ya moduna giriyor ama ben gelmek isteyenlere kibarca bu hafta sınavlarım var , haftaya görüşelim dedim .
Hepimize geçmiş olsun kızlar.
Ben bildiğim tüm soruları yaptım geri kalanları 4er tane a,b,c,d şıkları olacak şekilde doldurdum
Artık hayırlısı
Sana da geçmiş olsun tatlım .
Eşitlemek benimde yaptığım bir şey . Ama bu sınavda ilk kez çok vaktim kaldı baktım eşitleyeceğim diye fazla kurcalamaya başladım bende çıktım hemen sınavdan
Ders çalışacam diye geceledim sabahta uyuyyamadım yine biraz bakatım sınavada uykulu uykulu girdim bide burada feleket bi şekilde yağmur maşaallah bi bereketli yağıyorki iki gündür sırılsıklam sınava giriyorum
Gelelim sınavların nasıl geçtiğine gözdecim ahım şahım geçmedi sınav çıkışı dıdı dıdım puan topluyorum şu kadar kalsam yeter diye bilemiyorum ne olcek :26:
Senin sınavlar nasıldı
Dolmam
Ahım şahımı boş ver , geçecek kadar topladıysan yeter be tatlım .
Bende dün tutuştum , sınav yerleri geçen sefer ki ile aynıydı , bende pek dikkat etmedim . Dün bir gittim okul okul değil
Bir panik bende , eşim diyor tamam kampüs burası bu değilse yandaki bina ama ben panik mod
olsun dolmam geçecek kadar not alalım da yeter bize ya..
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş canım benim...
hayırlıs dolmam inş iyi gelir sonuçlar cumartesi günkü iyiyidi de pazar için seninle aynı durumdayım canım..
nazar değmesin sonuçları bekleyelim demi
sen olmasan kim cevap verecek bana canım arkadaşım...
kocaman öpüyorum seni
Hevim balım
Pazar günü zor mu geçti ? Ben bu sınavlarda en çok şeye rastladım , sorular kolayda olsa , cevaplar acayip kafa karıştırıcıydı , özellikle son iki seçenekler yazı tura attıracak cinstendi .
Neyse geçti gitti canım , hayırlısı .
herzaman verilecek cevabım vardır dost sesine :) sınav bitince herkes dağılmış anlaşılan nerde bu millet hakkaten yahu.. istihbaratlar nasıl acep.. ingilizce desem oturup ağlarmıyız ki hep beraber..
bugünküler ne biçimdi ya benim ingilizce bekliyordumda ötekileride yememiş içmemiş sağlam sormuşlar sabahladığımamı yanayım atıp tutturamadıklarımamı bilemedim çalışmasam bu kadar zoruma gitmezdi he...
Arzuuuuuuuuuuuuuuuuum
Ohhh bitti nihayet . Öyle ya da böyle bitti ya . İngilizceden ağlar mıyız güler miyiz inan onu bile bilmiyorum , yaptım bir şeyler ama ne yaptın aus de , bilmiyorum
Sağlamdı sorular harbiden .