2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

panteracığım, atatürk aöf nin finali daha erkendi, o sonuçlar açıklandı...

Tatlım ne yaptın ? Nasıl geçti , yazmamışsın :26:

Canım ya , erteleyemedin mi misafirleri , tam sınav üstü

Açıkcası bazı insanlar bizim gibi çoluk çocuk sahibi kadınların sınavlarını pek önemsemiyor , ne sınavı ya moduna giriyor ama ben gelmek isteyenlere kibarca bu hafta sınavlarım var , haftaya görüşelim dedim .

Hepimize geçmiş olsun kızlar.
Ben bildiğim tüm soruları yaptım geri kalanları 4er tane a,b,c,d şıkları olacak şekilde doldurdum
Artık hayırlısı

Sana da geçmiş olsun tatlım .

Eşitlemek benimde yaptığım bir şey . Ama bu sınavda ilk kez çok vaktim kaldı baktım eşitleyeceğim diye fazla kurcalamaya başladım bende çıktım hemen sınavdan

Dolmam

Ahım şahımı boş ver , geçecek kadar topladıysan yeter be tatlım .

Bende dün tutuştum , sınav yerleri geçen sefer ki ile aynıydı , bende pek dikkat etmedim . Dün bir gittim okul okul değil

Bir panik bende , eşim diyor tamam kampüs burası bu değilse yandaki bina ama ben panik mod

Hevim balım

Pazar günü zor mu geçti ? Ben bu sınavlarda en çok şeye rastladım , sorular kolayda olsa , cevaplar acayip kafa karıştırıcıydı , özellikle son iki seçenekler yazı tura attıracak cinstendi .

Neyse geçti gitti canım , hayırlısı .

Arzuuuuuuuuuuuuuuuuum

Ohhh bitti nihayet . Öyle ya da böyle bitti ya . İngilizceden ağlar mıyız güler miyiz inan onu bile bilmiyorum , yaptım bir şeyler ama ne yaptın aus de , bilmiyorum

Sağlamdı sorular harbiden .

Bir december gördüm aşağıda sanki

Bakalım kaçak kuzumun sınavları nasıl geçti ?

Bayanlar bir battım ki sormayın, kimi derslerde olaydan tamamen habersizdim, bazılarında da vizeden çok çıkmış off hatırlayamadım onları, final öncesi bakma şansım olmadı eski konulara. ben de yapabildiklerimi yaptım gerisini hep a yaptım
11 dersim var okul erken bitsin diye aldım üçten ders, ama iş yerimdeki karışıklıklar ve moral bozuklukları sebebiyle hiç çalışamadm kafamı toplayıp, Allahtan vizelerim iyi, ama finallerde en kolay dediğim tanzimat edebiyatında bile zorlandım, edebiyat okuyan varsa bilir, vizede herkes 80 90 aldı o dersten 100 alanlar bile var bir sürü :/
inkılap, yabancı dil, cümle bilgisi gibi bir kaç iyi sınavım da vardı, kendimi avutuyorum

Allahtan çan var canım , benim duüstur şu oluyor hep , biz battıysak herkes batmışdır ve çan eğrisi düşük olacaktır ve bizde geçeriz .

Fazla mı pollyannayım ne

Üst sınıfın derslerini alanlar hep zorlanıyor zaten , çok ders oluyor hepsi karışıyor .

Umarım geçecek kadar notlar alırız .

Gazelle görüştüm şimdi , yola çıkıyormuş eve doğru .

Dünkü sınavlarda çok zorlanmış Arapça hariç . Geçecek kadar alırsın emin ol dedim ama gazel yine kötü senaryolarını sırtına yüklemiş geliyor bize doğru

Panterrr, anladığım kadarıyla derslerinden 2.sınıfsın sen de benim gibi...Evet, vizeden çok soru vardı şaka gibi; ben gece-gündüz çalıştım ama vize sorularında oldum. Bari detay sormasalardı, nerede kıyı köşe kalmış, onları sormuşlar...Ben de halk hikayelerinde beklediğimi bulamadım, vizem 100 şimdi 65 alıyorum en iyi ihtimalle...Face kullanıyorsan edebiyat grubumuz var, sen de orada mısın bilemiyorum ama çok yararlı bir grup...Ben orada bütün soruları paylaştım...Aklına takılan varsa sana da yazabilirim soruları...

İnkılap vizeye göre iyiydi evet, ama ben yüzyıllar ve halk edebiyatından inişteyim...

Son düzenleme:
asuneca evet gıremedım kk ya çalışabıldıgım kadar calıstım bakalım ne olacak sorular yayınlansın bılgı verırım

bu arada senın nasıl gectı tahmının var mı ? ve diğer kk kızları sizlerin nasıl geçti?

Tatlım ne yaptın ? Nasıl geçti , yazmamışsın :26:

Yazdım canımın içi, ama arada kaynamış, normal olarak. Sınavına girebildiğim 4 dersim AA, kaçırdığım 2 dersim FF İngilizce'den de muafım, sağolsunlar. Şimdi Şubat sonu bütünlemem var, 2 ders de o zaman biterse rahatlayacağım. En şaşırdığım istatistik dersi oldu, 64 almışım AA gelmiş. Genel not ortalamam da iki FF'ye rağmen 2.82...Fena iş başarmamışım...

ortalamanı nasıl hesaplıyorsun ?

Herkese geçmişler olsun diyorum, bir dönemi daha iyisiyle-kötüsüyle bitirdik...Ben kendi adıma çalışmamın tam karşılığını yansıtamadım sınavlarda, ama kalacağım ders yok, bir tek Osmanlıcanın akibetini bilmiyorum ama onun da kalacak kadar kötü geleceğini sanmıyorum...

Önümde 2 dersimin bütünlemesi var, ama şimdiden onun stresine girmeyeceğim, biraz dinleneyim, evimle, oğlumla ilgileneyim, ondan sonra bakarız bir hal çaresine.:) Artık tatil zamanı, hepimize bol kaynatmalar diliyorum...

bu arada senın nasıl gectı tahmının var mı ? ve diğer kk kızları sizlerin nasıl geçti?

Ben geçerim hepsinden diye ümit ediyorum canım .

Arkadaşların geneli de cumartesi oturum sorularının kolay dünün kazık olduğu kanaatindeler .

Umarım seninde geçecek kadar iyi gelir sonuçların .

İstatistiğe bak hele , 4 AA 2 FF ... Aöf bile anlamıştır sınavı hata sonucu kaçırdığını bence canım .

Demek ki bütle beraber kesin 6 AA olacak

Edebiyatta dün zorlanmışsın biraz , çok mu zordu ?

Ben şu ingilizceden emin olamıyorum bir türlü onun dışında iyi kötü hepsinden geçeceğime eminim .

Aynen canım , bugün ilk işim kalkıp temizlik yapmak olacak ,sonra akşama en az 3 çeşit yemek

Akşam şöyle ayaklarımı uzatıp televizyon izleyeceğim , Yusufla oyunlar oynacağım , eşimle ilgili bir planım yok küsüm ona

Ben 3 çeşit yemeğe girişmem, temizliğe de ucundan başlarım. Dur daha bir soluk alalım, ben de dün akşam normalden erken uyudum, resmen sabah uyanamadım, nasıl bir stres boşalması yaşadıysam, bıraksalar daha 12'ye kadar uyurdum.

Eşine neden küstün, sınavdan önce söylediği yüzünden mi? :)

Edebiyat zordu evet canımın içi, yine kendi adıma konuşayım, vizede cumartesi sınavları çok zordu, ama pazar nispeten kolaydı cumartesiye göre...Finalde de cumartesi çok zorlanmadım, o nedenle eyvah dedim, dediğim de çıktı. Pazar günkü 4 dersin istisnasız her birinden 7-8 soru vizeden çıktı, bir de yüzeysel değil, sağlam sormuşlar...Ben de aynı senin gibi erken bitirdim, baktım şıklarla oynuyorum, dedim hemen çık, şimdi doğru olanlar da gidecek...

Son düzenleme:

Yok ya sınavdan önce ne demişti unuttum Eve gelince kızdım ona , sınav bitti ya bütün melekliği rafa kalktı sanki , yattım uyudum bende 6 da yattım uyudum , 12 gibi su içmeye kalktım baktım Yusufu yatırmış , belgesel izliyor . Yine gidip yattım sabaha kadar uyumuşum .

Ya benim hep 7-8 soru çıkıyor vizeden , şaşırmadım o yüzden hem de vize soruları detay oluyor , hatta o sebeble mutlaka göz ucu ile olsa da vizeye bakmak isterim ama bu sefer çok vakit yoktu .

Aman neyse , kurtulduk be canım .

Bir dönem hikaye kitabı bile görmek istemiyorum

Ayyy, aynı benimki.... Beni almaya gelmişler oğlanla, daha arabaya bindim; eee tamam artık, kapandı bu sınav durumu şimdi dünyaya dön dedi. Dur dedim daha, evde sorulara bakacağım. Gözlerini deviriverdi hemen...

Hani sınavdan önce sana senin sınav stresini çekemem bir dönem daha demişti, hatırlatmak gibi olmasın. O sandım ben de, ama demek ki bizimkilerin canına tak etmiş şurada iki gün çocuğa bakmak, ya biz ne yapalım, bir de çok yoruldum diyor.

Aaa bak hemen akşam kitap okumaya başladım, zevkle, yayıla yayıla... Ben mavi kapaklı görmek istemiyorum mümkünse bir süre...

asuneca bende pazar gunu kolay cts gunu zor dıye dusunuyorum hepsinden kalmam elbet ama arada olabılır 1 yada 2 ama umarım onlarda olmaz

selam kızlar

açıköğretim benim bu okulu bitirmemi istemiyor galiba .

3 saatlik uykuyla gittim hep çalıştım derslere ama yok bende sorun var galiba ya

kızlar bütünleme sınavı var mı ben karacan akademiden nokta atış soruları alıştım yanında küçük bir kitapçık verdiler orada bütünleme sınavının olacağı yazıyor yani biz şimdi bu dönem sonu için sınava gireceğiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…