- 19 Temmuz 2013
- 175
- 2
Canım ne yaptın , ne kadarı kaldı ? Benimde senden farkım yok biliyorsun , şuan haddinden fazla yükleniyorum kendime . Tek şansım evde olmam .
Bitecek mi bilmiyorum , tekrar mekrar hak getire tabii . Çalışmadığımız ve stres başladığı için o gerginlik canım .At üzerinden , birde sağla solla uğraşayım diye daha da yorma kafanı .
Çok kaldıysa üniten , ünite sonu özetlerini ezberle , sorularını da .
Bugün kaytarmam mümkün değil ama gözlerimin üzerine öküz oturdu resmen , kapanıyor okurken . Yarın gündüzüm yok biliyorsun 11:00 Yusufun okulda olacağım , kaçta çıkarız bilmem , eee zaten onunla eve gelince çalışmak zor .Belki o ara çok kafamı vermeden tekrar yaparım çalıştıklarımı.
Yani bugün çok kıymetli benim için .
Akıl ver bana şimdi okursan , gelip bakacağım . Şuan çalışmadığım 2 tam ders var , biri vize 100 diğeri 65 . 65 olan pazar günü , ona vizede de cumartesi akşamı çalışmıştım yine öyle yapayım diyorum . 100 olana bugün başladım , çok didiklemeden gideyim diyorum , 30 alsam geçmem garanti çandan .
Vizeleri tamamen unutmuşum , akşam onlara döneyim mi ? Özellikle 40-50 olan iki dersimde ?
Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Hesap kitap yapmaktan bunaldım yeminle .
Öptüm canım , sana da kolay gelsin çok .
Herkese gelsin .
Zaman su gibi geçmesin ders çalışırken , üniteler su gibi aksın .
canım nasılsın? 3 dersimi bitirdim 2 ders var birini ve o da ingilizce sanırım hiç çalışamayacağım kalan birini de bugün bitirsem diyorum ama evde olsam daha da çalışamam gibime geliyor bana çünkü hafta sonu 1 sayfa bile okuyamıyorum.çocuk hafta içi bizi görmediği için hafta sonu çok ilgi bekliyor.eee çamaşırdı temizlikti derken vakit geçiyoriş yerindeki arkadaşlarımda destek oluyor çok şükür sen getir kitap burda çalış biz yaparız işleri diyorlar çalışabildiğimin çoğunu burda çalıştım zaten canım.inşallah hepimizin sınavı iyi geçer Allah yardımcımız olsun.