Canım ne yaptın , ne kadarı kaldı ? Benimde senden farkım yok biliyorsun , şuan haddinden fazla yükleniyorum kendime . Tek şansım evde olmam .
Bitecek mi bilmiyorum , tekrar mekrar hak getire tabii . Çalışmadığımız ve stres başladığı için o gerginlik canım .At üzerinden , birde sağla solla uğraşayım diye daha da yorma kafanı .
Çok kaldıysa üniten , ünite sonu özetlerini ezberle , sorularını da .
Bugün kaytarmam mümkün değil ama gözlerimin üzerine öküz oturdu resmen , kapanıyor okurken . Yarın gündüzüm yok biliyorsun 11:00 Yusufun okulda olacağım , kaçta çıkarız bilmem , eee zaten onunla eve gelince çalışmak zor .Belki o ara çok kafamı vermeden tekrar yaparım çalıştıklarımı.
Yani bugün çok kıymetli benim için .
Akıl ver bana şimdi okursan , gelip bakacağım . Şuan çalışmadığım 2 tam ders var , biri vize 100 diğeri 65 . 65 olan pazar günü , ona vizede de cumartesi akşamı çalışmıştım yine öyle yapayım diyorum . 100 olana bugün başladım , çok didiklemeden gideyim diyorum , 30 alsam geçmem garanti çandan .
Vizeleri tamamen unutmuşum , akşam onlara döneyim mi ? Özellikle 40-50 olan iki dersimde ?
Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Hesap kitap yapmaktan bunaldım yeminle .
Öptüm canım , sana da kolay gelsin çok .
Herkese gelsin .
Zaman su gibi geçmesin ders çalışırken , üniteler su gibi aksın .
canım nasılsın? 3 dersimi bitirdim 2 ders var birini ve o da ingilizce sanırım hiç çalışamayacağım kalan birini de bugün bitirsem diyorum ama
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)