2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Canım ne yaptın , ne kadarı kaldı ? Benimde senden farkım yok biliyorsun , şuan haddinden fazla yükleniyorum kendime . Tek şansım evde olmam .

Bitecek mi bilmiyorum , tekrar mekrar hak getire tabii . Çalışmadığımız ve stres başladığı için o gerginlik canım .At üzerinden , birde sağla solla uğraşayım diye daha da yorma kafanı .

Çok kaldıysa üniten , ünite sonu özetlerini ezberle , sorularını da .

Biberonum canım benim , azıcık mola verdim . Hemen gideceğim , siyasete bile bakmadan :KK52:

Bugün kaytarmam mümkün değil ama gözlerimin üzerine öküz oturdu resmen , kapanıyor okurken . Yarın gündüzüm yok biliyorsun 11:00 Yusufun okulda olacağım , kaçta çıkarız bilmem , eee zaten onunla eve gelince çalışmak zor .Belki o ara çok kafamı vermeden tekrar yaparım çalıştıklarımı.

Yani bugün çok kıymetli benim için .

Akıl ver bana şimdi okursan , gelip bakacağım . Şuan çalışmadığım 2 tam ders var , biri vize 100 diğeri 65 . 65 olan pazar günü , ona vizede de cumartesi akşamı çalışmıştım yine öyle yapayım diyorum . 100 olana bugün başladım , çok didiklemeden gideyim diyorum , 30 alsam geçmem garanti çandan .

Vizeleri tamamen unutmuşum , akşam onlara döneyim mi ? Özellikle 40-50 olan iki dersimde ?

Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Hesap kitap yapmaktan bunaldım yeminle .

Öptüm canım , sana da kolay gelsin çok .

Herkese gelsin .

Zaman su gibi geçmesin ders çalışırken , üniteler su gibi aksın .

canım nasılsın? 3 dersimi bitirdim 2 ders var birini ve o da ingilizce sanırım hiç çalışamayacağım kalan birini de bugün bitirsem diyorum ama :KK14: evde olsam daha da çalışamam gibime geliyor bana çünkü hafta sonu 1 sayfa bile okuyamıyorum.çocuk hafta içi bizi görmediği için hafta sonu çok ilgi bekliyor.eee çamaşırdı temizlikti derken vakit geçiyor:KK50::KK50::KK50:iş yerindeki arkadaşlarımda destek oluyor çok şükür sen getir kitap burda çalış biz yaparız işleri diyorlar çalışabildiğimin çoğunu burda çalıştım zaten canım.inşallah hepimizin sınavı iyi geçer Allah yardımcımız olsun.

Canım arkadaşlarım nasılsınız ?umarım hepiniz iyisinizdir.yarınki sınavda hepinize başarılar diliyorum inşallah hepimiz geçer not alırız herşey gönlünüzce olsun :KK16:

[sıze=3]auscum
hevicim
betülcüm
biberoncum
cnacuncum
gözdecim
gazecim
[/sıze]

[sıze=3]ve tüm topik arkadaşlaım[/sıze]
[sıze=3]yarınki ve pazar gününkü sınavlarınızda başarılar diliyorum,allah zihin açıklığı versin,çalıştığınız yerlerden çıksın :KK16::KK54:[/sıze]

Geldik bir dönemin daha sonuna ve zurnanın zırt dediği yere :KK1:

Bu saatten sonra en önemlisi panik yapmamak , ben bu gece çalışmaya devam edeceğim elbette , bitmedi henüz ama ben bittim o ayrı . Günlerdir 2-3 saat uyuyorum sadece .

Herkese başarılar diliyorum .

Gerçekten sizlerle beraber bu sayfada olmak beni her zaman fazlası ile motive etti.

Hadi bakalım göreyim sizi yarın ( ve kendimi de tabii :KK8: )

Çalıştığımız yerlerden çıkan sorular diliyorum her zaman ki gibi , öyle işin mantığını bulmaya çalışıp uğraşmayalım bir soruda , tık tık tık işaretleyelim :KK28:

Öpüldünüz kocaman :KK19:

Yarın bu sayfada dilerim kimseden berbat geçti kesin kalıyorum mesajlarını okumayız .

Tekrar başarılar :KK16:

auscummmm çok şükürrrr 6 ünitem bitti:KK9::KK9:
bu akşam da son kez bi aöf kitaplarındaki özetleri okuyup,
testleri çözüp olayı tatlıya bağlayacağım canım...

inşallah rabbim emeklerimizi görür... hepimiz geçeriz..

auscum -dolmammm:KK16:
biberoncum -betülcümmmm:KK16:
gazelcim -gözdecim -arzucum..:KK16:
.
vee
topikteki diğer arkadaşlarım
hepinizin sınavları su gibi geçsin inş hep bildiğimiz yerden kolay sorular çıksın.. :KK34:
güzel güzel notlar alalım..

herkese başarılar diliyorum...:KK16::KK34:

Son düzenleme:
buarada arzu geçen sınav için bi duan vardı canım neydi..
söyler misin bi daha zahmet olmazsa eğer :KK16: ..
biz o kadar çalıştık birazda dua ve tevekkül edelim rabbim yardımcımız olsun inş :KK16:

Son düzenleme:
sitede yeniyim, aöf edebiyat okuyorum, inşallah yarınki sınavlarımız iyi geçer, kabul ederseniz 2. dönem ben de aranıza gelirim, herkese bol şans arkadaşlar!

aöf saglik kurumlari işletmeciligi okuyorum 1.sinif diger derslerim fena degil lakin bu matematik hiç umudum yok hiç bişey anlamiyorum varmi bi önerisi olan bu ders yüzünden ya mezun olamayacagim yada uzayacakta uzayacak:2::2::2:

iyi geceler yarınki sınavdaa herkeseee başarılar ve pazar günüüüü :KK16:
ben bitirdim 5 dk önce calsmayı artık gözlerim falan ağrıdı 9 ünitem kaldıı yarın sınavdan sonra aksama kadar bıtırımm onlarıda inş
:18: güzel sonuclar almak dileği ile :KK58:

Hepimize kocaman başarılar.. Dilerim çanları çok eğmezler ya da illa biri eğeceksede biz eğelim inşallah :-) iyi geceler tatlı çalışmalar saygılar sevgiler hürmetler efenim...

Geldik bir dönemin daha sonuna ve zurnanın zırt dediği yere :KK1:

Bu saatten sonra en önemlisi panik yapmamak , ben bu gece çalışmaya devam edeceğim elbette , bitmedi henüz ama ben bittim o ayrı . Günlerdir 2-3 saat uyuyorum sadece .

Herkese başarılar diliyorum .

Gerçekten sizlerle beraber bu sayfada olmak beni her zaman fazlası ile motive etti.

Hadi bakalım göreyim sizi yarın ( ve kendimi de tabii :KK8: )

Çalıştığımız yerlerden çıkan sorular diliyorum her zaman ki gibi , öyle işin mantığını bulmaya çalışıp uğraşmayalım bir soruda , tık tık tık işaretleyelim :KK28:

Öpüldünüz kocaman :KK19:

Yarın bu sayfada dilerim kimseden berbat geçti kesin kalıyorum mesajlarını okumayız .

Tekrar başarılar :KK16:

hislerime tercuman olmussun. Ben de gece gunduz calisiyorum valla :KK43:

Bana gün pek aymasa da hepinize günaydın :KK3:

Şuan sınavda olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum en kocamanından , benim sınavlar 14:00 de . (biberon şimdi korkup gidip tekrar baktım belgeme :KK1: )

Yorgun ve uykusuzum ama savaşa hazırımmmmmmmmmmmm :KK14:

Bir dersimi bu akşama bıraktım tamamen , bugün gireceğim bir dersin de 2 ünitesini finalden hiç çalışmadım (vize 100 dü)

Ben son durum bu .

Gece 2:30 da yattım , saati 5:30 a kurdum . Çok uykum var ve suratsızım . 7 de yusuf kalktı ben bed suratlı bir uzaylı gibiyim evin içinde , anne mutlu olsana dedi :KK5:

O kafamda şimşekler çaktı :KK28: Bu stres sıkıntı ne yahu , sonuçta 35 yaşında keyfi bir şekilde okuyorum okulu , olduğu kadar demeliyim diye .

Yani demem odur ki sonuç ne olursa olsun aus salla moda geçti :KK24:

Tabii sevgili genç arkadaşlarım , okul bitip bir an önce iş hayatını bekleyenler beni örnek almasın . :KK20:

Anam çenem düştü , millet sınav derdinde ben neler yazıyorum .

Hadi bakalım , Allah zihin açıklığı versin .

Şuan sınavda olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum en kocamanından , benim sınavlar 14:00 de . (biberon şimdi korkup gidip tekrar baktım belgeme :KK1: )

Bir dersimi bu akşama bıraktım tamamen , bugün gireceğim bir dersin de 2 ünitesini finalden hiç çalışmadım (vize 100 dü)

Ben son durum bu .

Gece 2:30 da yattım , saati 5:30 a kurdum . Çok uykum var ve suratsızım . 7 de yusuf kalktı ben bed suratlı bir uzaylı gibiyim evin içinde , anne mutlu olsana dedi :KK5:

O kafamda şimşekler çaktı :KK28: Bu stres sıkıntı ne yahu , sonuçta 35 yaşında keyfi bir şekilde okuyorum okulu , olduğu kadar demeliyim diye .

Tabii sevgili genç arkadaşlarım , okul bitip bir an önce iş hayatını bekleyenler beni örnek almasın . :KK20:

ben de seni merak ediyodum :KK3:gördüm yazıyım dedim canım benim allah yardımcın olsun iyi geçicek inşallah başarılar :KK54:

sitede yeniyim, aöf edebiyat okuyorum, inşallah yarınki sınavlarımız iyi geçer, kabul ederseniz 2. dönem ben de aranıza gelirim, herkese bol şans arkadaşlar!

Memnuniyetle bekleriz :KK34:

Bizden de sana bol şanslar ve başarılar , sonuçları paylaşarak aramıza katılırsın , bir daha ki dönemi bekleme bence .

ben de seni merak ediyodum :KK3:gördüm yazıyım dedim canım benim allah yardımcın olsun iyi geçicek inşallah başarılar :KK54:

Sağol canım :KK16:

Ruh gibi ve uykusuzum . Sınavım öğleden sonra . Şimdi benim ufaklıkla kahvaltı modundan çıktık , azıcık kafa dağıtıyorum .

Sağol canım :KK16:

Ruh gibi ve uykusuzum . Sınavım öğleden sonra . Şimdi benim ufaklıkla kahvaltı modundan çıktık , azıcık kafa dağıtıyorum .

öp yerime miniği ,annesine uğur getircektir.. bence saat erken uzan dinlen kafanı meşgul etme müzik fln dinle canım:KK54: herşey gönlünce olsun

Ben son durum bu .

Sorma ausum, 100 kere baktım belki, kabusum oldu.:KK52::KK52::KK52:

Ben de aynı şekilde düşünüyorum ausum, bizim yaşımız için bunlar keyif okumaları, elbette emeğinin karşılığını almak istiyor insan ama dün eşim de bana aynı şekilde söyledi. Sen yeterinden fazla çalıştın, bu saatten sonra sınavın önemi yok, rahatla, gir ve çık o sınavdan dedi. Sen de öyle yap, tabii bizim de ideallerimiz, hedeflerimiz var ama olduğu kadar, olmadığı kader.:)

Bütün arkadaşlarıma zihin açıklığı ve başarılar diliyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

X