Aynen dediğin gibi canım , babalar ve oğulları klasiği
Ben ısrarlardan en çok diyet zamanı nefret ettim dolmam . Diyetisyenle 9 ayda 40 kilo verdim ben . Yahu gezmenden tozmamdan da kesmek istedim diyetteyken ama gittiğim yerde ayyy bundan bir şey olmaz , şunun ucundan ye , şuda az yağ varBir lokma bile koymazdım ağzıma , deli olurlardı arkadaşlarım irademe . Kendi yemeğimi götürdüm zaten yakın olduklarıma .
Aaaa kim koymuş onu oraya dolmam
Tamamen bilgim dışında bir smiley olmuş
geçmişi okumadan konuya daldımm
hey millet ne yapıyorsunuz bea....
dolma hanımlarda gelmişler ama efendim aman su mu döksek acaba...
gel bi öpeyim
Bende seni görünce hemen msj yazmıştım hevim
Su çok makbule geçmezde şöyle ağzıma göre bişeyler olsaa
Gel bende seni dodamanından öpiyim hevim :38:
vallaha bana attığın annenin ayakkabısını sana tekrardan atıyorum dolmam hiççç kusura bakma bu ne ya karrrrdeşim ihmal ediliyoruz burda akıştırdın hergün konuşmaya bizi şuna bak sen yoksun sayfayı 500 yapamadık şekerim lütfen yani yaaa..
vallah su dökecem işte şekerim...
nerdesin sen dolmacım
nasılsın canım
Allah kahretmesin beğenemiyozda
OOOOO canımmm benim sen iste hep gelirim diyecem ama oluyor işte hevim bazen fırsat bulamıyorum girmeyi çok istiyorum ama olmuyor ama şunu bilki il fırsatımda hemen soluğu burada alıyorum
Olmaz katii derce kabul edeme su istemiyorum hevi ya evden bişeyler şöyle arkamdan atsan hemen yakalr yerim kıız
Bugün 499 yaparız hevim ayıp ettin
evet beğenme olayı şöyle sen git git benden başka 5 kişiyi beğen sonra gel beni beğen dolmam işte böyle oluyor...
ne atayım dolmam sana gözleme var atam mı kızz
ne demek 499 ya aşk olsun aşklar olsun dolmacım hem sen gelme gelme bir sayfa için beni kır oldu mu şimdi canım..
Yutkundum kıız gözlemeye bayılırım neyli hevim at at
Tamam en son 499,5 olsun o da Allah inandırsın sen olduğun için yapıyorum
dolmacım kıymalı kalmışbir tane bide peynirli kaşarlı var atıyorum canım tut bakem afiyett olsun..
bak ya 499,5 neidr ya hu dolma bide bunu söyleme allasen yaa..
o kadar konuştuğumuz akşamalrın hiç mi hatırı yok o gündüzlerin
Saat limiti koy tatlım net için kendine , aslında hiç açmamak daha iyi .5 dk bakayım diyorsun saatlerce kalıyorsun başında çünkü.Kendimden biliyorum
Ne diyosun ne diyosun hevim sen kıymalı ve peynirli kaşarlı mı of of
Tamam 500 olsun senin olsun hevim ne diyim yani artık
Ne yaptın şeker nasıl geçti günün neler yaptın
afiyet olsun bol bol et olsun dolmacımmm
ahhh şöyle 500 olsun bizim olsun canım..
vallaha ingilizce çalıştım haftasonu hava o kadar güzeldi dışarı çıkmadım dolmam
sadece çaöaşırları asarken güneşi gördüm o kadar haa bide toplarken işte
sen ne yaptın canım nasıl geçti haftsonu
Hava cidden çok güzeldi hevim
Dün çıktım bende sınava kalmış 1 hafta ben aöf kitabı alıyorum
Bugün de çıkayım dedim sonra vazgeçtim madem çıkmadım dedim oturdum biraz ders çalıştım
Senin ünite bitti mi bi uzun üniten vardı heralde ona çalışıyımda bitsin diyodun :26:
canım onu bıraktım inglizceye yoğunlaştım..
olsun pratik yapmak içiin almışsındır kendine o kitapları canım
aynen hava çok güzeldi gerçekten
Tek bi dersti aldığım hevim onu da bulamamıştım dün buldum ve hemen aldım ne yapalım geçmek için her yola başvuruyoruz işte
Ne durumda ing hevicim sen ünitelerini bitirdin mi
Bide aldığın o kaynaklar nasıl memnunmusun
Sorular çook bakalım üstesinden gelebilcekmisin
İnsanın içi cıvıl cıvıl oluyor bu havalarda ama sanki yarın yağmurlu öyle görünüyor nettede
iyi yapmışsın canım..
vallaha imla hataları var onun dışında özet olduğu için işime yarıyor dolmacım..
nasıl yağmurlu mu yaaaaa ama ben baktığımda 13 derce güneşliydi dolmaaaaa
İşine yarıyorsa ne güzel hevim inşallah sınavlarda da çıkar güzzelce de geçersin
Yanlışta olabilir hevicim öyle gözüküyor ama :44:
13 DERECE VE GÜNEŞLİYSE NE GÜZEL VALLA BEN DE YARIN NE GİYSEM DİYORDUM SABAH BELLİ OLUR GERÇİ
aminnn canım aminn sende inş..
ama öyle olmasın dolmam yarın arkadaşlarla buluşup gezecegiz ilk defa tanışacağız da onun için şık olmam lazım deri montu giyeceğim yağmur yağmasın kız..