2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Oyy balım enerjin buraya kadar geldi , iyileştin mi ne ?

Bitirenlere listede koydum , var tabii olmaz mı ?

Ben bile 1 ünite bitirdim

Dualarım seninle gözdecim

Oyy balım enerjin buraya kadar geldi , iyileştin mi ne ?

Bitirenlere listede koydum , var tabii olmaz mı ?

Ben bile 1 ünite bitirdim

Dualarım seninle gözdecim

iyileştim tabiiii 22 yıl sonra gelen zatürre mi yıkacakmış beni
ooo aus ablamda başladıysa tamamdır artık
maşallah erken başlamışsın abla
ama valla sen en güzelini yapıyormuşsun
bunu yeni farkettim
niye mi
ben eskiden her gün 1 ünite 2 ünite tıngır mıngır satır satır okuya okuya gidiyordum biliyorsun
şimdi tutuştum ya
her güne 1 ders koydum mecbur
ama inan o dersi 1 günde iyicene sindirip kapatıyorum
ee zaten 1 hafta var sınava
taze taze bilgilerlede giricez inşallah
bundan sonra bu yöntemi uygulama kararı aldım
boşuna her gün ders çalışmanın anlamı yokmuş erkenden nasıl olsa (kendi adıma söylüyorum) sınava kadar çoğunu unutup son hafta yaptığım tekrarlarla giriyordum
düşük olan 1 dersimi çalıştırdım bitirdim bugün bayağı kolaydı
şimdi diğer düşük olan dersime başlıcam onun ünitelerinide eklettirdimde gece yazamam diye
şimdi gideyim güzelce onlarıda bitireyim
sabahta erken kalkıp doğruuuuuuuu sınava
öpüyorum seni çok
gazele selamlarımı ilet özledim onuda
iyi geceler

Tamam canım benim bende seni çok çok öpüyorum , gazel buralarda da mutfak bölümlerinde yine

Beni de sürükledi bu sefer

Canım ya inan ben benim taktiğimi kimseye tavsiye edemiyorum hani son hafta çalışın sadece demek olmaz yani ama inan çok işe yarıyor , ha harika notlar almıyorsun ama geçiyorsun

Kuzum sen zatürreyi yıkarsın yahu ,senin bünye sağlam

Ausum benim derslerim bitti ve tekrarlarıma sıkı bir şekilde başlamalıyım... itiraf edeyim ki vize konularından daha ayrıntılı finaller aklımda bir şey kalmadı sanki :18::18::18:

Sabah dersim var hepinize iyi geceler aus , gözde , gazel , dolma hevi biberon ALLAH(C.C)'a emanet olun

Son düzenleme:
Gecenin bu saatinde şöyle fiyakalı bir ünite bildirimi yapayım da azıcık havam olsun

O yarım ünitemi ve üzerine gaza gelip bir tane daha bitirerek toplam çalışılmış ünite sayımı sınava 8 gün kala 3 e çıkararak kendi rekorumu kırmış bulunmaktayım

Pek uzun bir cümle oldu .

Tebrikler betülcüm , hayırlı uğurlu olsun

Yok canım sana öyle geliyordur , hatırlarsın hepsini hem tekrara da vaktin var daha .

günaydın kuzum, bende özledim seni geçmişler olsun, enerjin geri gelmiş ausun dediği gibi..
allah dert verip derman aratmasın vallahi klasik bir gripte bile nekadar anlıyoruz sağlığın kıymetini...
ben iki haftadır gripten kurtulamadım,,nasıl bir gripse mübarek...:2:

ausum inanamıyorum ders çalışmaya başlamışsın hemde 3 ünite bitirmişsin...
epey erken başlamışsın, niye acele ettin yahu
genelde pazartesi başlardın cumartesi gecesine kadar çalışırdın. bu sefer iki gün erken olmuş, tüh karışıklık mı oldu acaba, yanlışlıkla mı başladın ki
şaka bi yana ausum aslında gözdenin de dediği gibi, haklı yanların var son hafta çalışmakla.bende son iki haftadır çalışıyorum biliyorsun, ilk kez bukadar geç kaldım, ama sanki iyi bile oldu...ne kadar erken çalışırsam okadar unutuyorum..tekrar yapmaya zaman kalıyor yada kalmıyor derken epey muallakta kalıyordum..bana da iyi oldu bu son iki hafta..
bende dün gece arapçadan ikinci ünitemi bitirdim, bir dersin de tamamının tekrarını yaptım özet kitaptan...
arapçayı geçen dönem gibi derinden çalışamıyorum ama inşallah pişman olmam..biraz yüzeysel geçiyorum, napiyim bitiremem ki yoksa :26:
yüksek notlarda gözüm yok bu sefer, geçsem yeter

Son düzenleme:

herkese günaydın kızlarrr

güneşli bir cumartesi gününden hepinize merhaba..
bugün hava güzel diye (bizim burda öyle, sizin oraları bilemem de )
biraz gezeyim derslere akşam çalışırım demeyin zaten kaldı şurda 1 hafta...
lütfen bugün yarın çalışın da bitirin konuları sonra hepimiz üzülüyoruz burda.

onun için durmak yok derse devam şekerler..

dolmacım dün topiğe girmedim evde değildik canım ondan şey oldu..
gel de 2 lafın belini kırıp şu sayfa sayısını 500 yapalım ayol..

betülcüm
tebrikler canım ben tembel tembel 3 gündür aynı üniteyi çalışıyorum sen bitiridn maşallah..
dolma ile bana da vizelerde öyle olmuştu..
unuttuk zannetsekte çok şükür unutmamışız
çok yüksek notlar alamasakta..
kendimize yetecek muhteşem notlar almıştık canım benim
seninde daha daha iyisi olur bugün ki sınavında da başarılar betülcüm kocamn öpüyorum seni

gözdecim iyi olmana çok sevindim canım maşallah bomba gibi geri döndün..
zatürre de kimmiş ya huuu...

auscum senin beğeniler ne zaman 2 yeşil oldu yaaa
bu beğen butonunu çözemedim hiç birinizi beğenemiyorum ben:26: (komik bir cümle oldu)

Son düzenleme:
selamlaaaarrrr ay ne güzel bi güüün her ne kadar şuan hava biraz kapanmış olsada çok soğuk olmaması ve sabahki muhteşem güneşle süper pozitif başladım bu güne ve an itibarıyle derslerimi yarılamış olmanın gururunu yaşıyorum

aus ablam toplam ünite sayım 14e yükseldi kaldı 4 kitapcık.. yaşasınnn

Herkese merhabalarrr :)))

Biberon gururla sunar: 5 ünite bitirdim, toplamda 2 ders bitmiş oldu, üstelik çalışma durumumdan gayet memnunum, umarım sınavda da ters köşede kalmam. Soru bankalarındaki soruları gayet iyi çözüyorum, ama belli olmaz sınavda neler çıkar, bakalım...Aman sınavı kaçırmayayım da, kabusum oldu gerçekten...

Günaydın herkese .

Bu hafta sonum biraz üzücü geçti , dün tüm gün İstanbuldaydım , çok sevdiğim bir arkadaşımın babası vefat etmişti , onun yanına gittim . Sabah geldim .
Şimdi de ev işlerine dalacağım biraz .

Evet gazelim azıcık erken başladım sanki

Tabii hiç bir dersin vizelerine göz ucu ile bile bakamayacağım . Ne yapayım aynen dediğin gibi geçecek kadar not yeter .

Hastalık bizde de gitmedi , bu sabah bir baktım Yusufta bende öksürüyoruz yine , hamd olsun Allahıma dermansız dert vermesin diyorum ama bu hastalıkta çok uzun sürdü .

Günaydın canım .

Biliyorsun aus ablanın çenesi yedi mahalleye yettiği için 2 olmuşlar

Solda yıldız var canım onu tıklıyorsun . Bir kişiyi beğenince arada başka 5 kişi beğenmeden de aynı kişiyi beğenemiyorsun .

Arzucum süpersin canım . 4 kitap 6 gün var daha , oldu bu iş oldu tatlım .

Selam arkadaşım

Gururla sunduğun ünitelerini gururla tabloya ekliyorum . Eeee bugünde azar ya senden eğey ünite bekliyorum , hazır baba oğul evde çılgın partiler yaparken sen annene

günaydın auscum başın sağolsun canım.
mekanı cennet olsun..

bak ben o 5 kişi olayını bilmiyordum onda demek ki..
öbürü gibi olsa beğeni beğeni versek birbirimizi ne kadan güzel olur ama buna da şükür..

Sağol canım benim .

Sistemde aşırı yükleme oluyormuş canım beğenilerden .

Son düzenleme:
günaydın
nasıl gidiyor çalşmalar?
benim son 3 dersim kaldı inşallah bitirip tekrar yapmaya vaktim kalır:18:
aus Allah rahmet eylesin canım...
4 ünite bitirdim

günaydın
nasıl gidiyor çalşmalar?
benim son 3 dersim kaldı inşallah bitirip tekrar yapmaya vaktim kalır:18:
aus Allah rahmet eylesin canım...
4 ünite bitirdim

Günaydın lolisscim .

Çalışmalar iyi canım , bitirenler var , bitirmeye ramak kalanlar ve çok kalanlar ve hiç başlamayanlar

Sağol canım bu arada .

dolmacım nerelerdesin sen yine kayıplara karıştın olmuyor ama böyle şekerim :26:

başınız saolsun ablam çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin inşallah.. sabırlar versin arkadaşınızada..

kolay gelsin ev işlerinde..

vallahi bi kitap daha bitcek az kaldı hız kazandırdım çalışmalara azcık..

Son düzenleme:
Başın sağolsun ausum, mekanı cennet olsun...Arkadaşına ve yakınlarına da Allah sabırlar versin...

Bugün Osmanlıcaya başlayayım dedim ama sanki perşembeye bıraksam daha mı iyi olacak diye düşünmekteyim...Aslında başladım ama sanki bir tekrar daha isteyecek gibi duruyor üniteler, şimdi çok vakit de yok, acaba onu sona atsam, daha ezber derslere mi odaklansam acaba? Bir de dün Orhunca çalıştım, bugün de Osmanlıca olursa aşırı yüklenip bunalmak istemiyorum...Bir türlü karar veremedim, en iyisi ben bugün nispeten kolay bir dersle devam edeyim, ya da Osmanlıcayı çalışıp ardından diğer derse geçeyim, Perşembe de tekrar Osmanlıcaya bakarım...

Şimdi yazdıklarımı okudum da, resmen sesli (yazılı) düşünmüşüm, kafam amma karışık...

AAzıcık mı ? Spedy Gonzales gibi oldun bu ara maşaAllah arzucum ya , dilimi ısırayım da nazar değmesin

Aynen tatlım resmen sesli düşünüp yazmışsın

Vakit olsa idi , şimdi çalış sonra tekrar edersin derdim ama aklın olu bir madem vakit yok , son anda onu çalış ki aklında taze kalsın bilgileri.

Sağol canım , seninde yakın zamanda arkadaşının babası vefat etmişti değil mi ? Bende hemen atladım gittim İstanbula , az da olsa destek olurum diye .

Evet canımın içi, yaşımız büyüdükçe kaçınılmaz olarak yaşıyoruz ne yazık ki, Allah sıralı ölüm nasip etsin hepimize, başka da diyecek bir şey yok aslında. En iyisini yapmışsın, sen de bilirsin, o destek gerçekten çok lazım oluyor, bir nebze olsun rahatlatıyor insanı...

Osmanlıca aslında yapılmayacak kadar zor değil, tabii ben geçen senenin sorularına bakıp söylüyorum bunu, hani şöyle bir tarttım kendimi, geçecek kadar yapabiliyorum. Eğer bu sınavda da geçen seneler gibi sorarlarsa geçerim büyük ihtimalle, ama aöf bu, kesin bir şey diyemiyorum. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…