2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

yok dolmam sen yaparsın hiç öyle olur mu mis gibi olur canım benim
arkadandayız biz her zaman :13:

yarışma başladı mı canım yapanlar vamı pilav
vve sen ne zaman yapacaksın yaaa:KK56:

senin bide bordo hiç olmadı..

atılırda bu kadar atılmaz ki yaa dolmamm:KK9::KK9::KK9:

Dolmam mı :KK36::KK36::KK36:

Dolma gel gitme bu hevi senin ismini dilinden düşürmüyor :KK14:

Başladı canım , 6-7 pilav var şimdiden ama daha katılıma çok var , ben pazar yaparım heralde .

[sıze=3]ausum :KK16: :KK19:
Hevim :KK48: :KK16:
Ben çıkaro artık beynim uğuldamaya başladı bu sesle yine uyuştum resmen :KK9:
öpüyorum nanaklarınızdan :KK54::KK54:
En tatlı en muhteşem rüyalar görün :KK23:
Yarın görüşürüz baş baş :KK3::KK3:
[/sıze]

dolmam bugün erkencisin canım
hemen kaçtın bak benim sorularda yarım kaldı yani:26:

nyse canım benim
sana da iyi geceler tatlı rüyalar bende öpüyorum
:KK54::KK54:

Dolmam mı :KK36::KK36::KK36:

Dolma gel gitme bu hevi senin ismini dilinden düşürmüyor :KK14:

Başladı canım , 6-7 pilav var şimdiden ama daha katılıma çok var , ben pazar yaparım heralde .

kız aus ben ayrıca dolmaya yazmıştım senden mi yazmışım ben onu yaa anaa karıştı desene yaaa
ausummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16:
merak ettim nasıl pilavlar var bi bakayım ben pilav manyagıyımdır da canım ondan dedim

sende çabuk yap auscum da oylayalım hemen lütfen hadii:KK56:

Ne de güzel çalıştım pek de güzel çalıştım. :KK76::KK76:
1 ünite ekler misin rica etsem canım ablam.:KK16:

kız aus ben ayrıca dolmaya yazmıştım senden mi yazmışım ben onu yaa anaa karıştı desene yaaa
ausummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK16:
merak ettim nasıl pilavlar var bi bakayım ben pilav manyagıyımdır da canım ondan dedim

sende çabuk yap auscum da oylayalım hemen lütfen hadii:KK56:

Çok güzel pilavlar var canım , bende pilav canavarıyım hepsini tek tek inceledim :KK56:

Ne de güzel çalıştım pek de güzel çalıştım. :KK76::KK76:
1 ünite ekler misin rica etsem canım ablam.:KK16:

Bak işte iyi ki seslenmişim sana , jet hızı ile çalışmaya başlamak diye buna derim ben .

Sen 1 dedin ya arkası tsunami gibi gelir şimdi
:KK52:

Çok güzel pilavlar var canım , bende pilav canavarıyım hepsini tek tek inceledim :KK56:

Bak işte iyi ki seslenmişim sana , jet hızı ile çalışmaya başlamak diye buna derim ben .

Oooy bal yisin ağzın. :KK1::KK1:
İnşallah ablam ya, başka türlü çuvallarım. :KK23:

bende hepsine tek tek baktım canım herkesin emeğine sağlık

ama insaın ağzı sulanıyor karnı acıkıyor yaaa:KK56:

Selam herkeseeee

Nasıl çene yarıştırmışsınız, başladım okumaya geçmişi son 4 sayfa kaldı bari yazayım dedim...Altı üstü en son öğleden sonra girmiştim, konuş konuş kaç sayfa yapmışsınız.:KK1: Bir de ismi çok lazım, şu an yeşil gözüken canım arkadaşım da bana dokundurur çok konuşuyorum diye...:KK52::KK52::KK52: Kendi yazdıkları buradan Bağdat'a yol olmuş...:KK52::KK52::KK52:

Oooy bal yisin ağzın. :KK1::KK1:
İnşallah ablam ya, başka türlü çuvallarım. :KK23:

Bana ağzın bal yisin diyen ağzın pekmezlerden çıkmasın :KK52::KK52:

bende hepsine tek tek baktım canım herkesin emeğine sağlık

ama insaın ağzı sulanıyor karnı acıkıyor yaaa:KK56:

He ya , o kadar yutkundum ki gidip bir soda aldım bende kendime

Selam herkeseeee

Nasıl çene yarıştırmışsınız, başladım okumaya geçmişi son 4 sayfa kaldı bari yazayım dedim...Altı üstü en son öğleden sonra girmiştim, konuş konuş kaç sayfa yapmışsınız.:KK1: Bir de ismi çok lazım, şu an yeşil gözüken canım arkadaşım da bana dokundurur çok konuşuyorum diye...:KK52::KK52::KK52: Kendi yazdıkları buradan Bağdat'a yol olmuş...:KK52::KK52::KK52:

Aaaaa kim o ?

Nerdeymiş o yeşil ışığı yanan çok konuşan kadın , tez getirin bana :KK52::KK52::KK52:

Naber canım ciğerim , kaç üniteyi daha devirdin deyiver bakayım ??

Aaaaa kim o ?

Nerdeymiş o yeşil ışığı yanan çok konuşan kadın , tez getirin bana :KK52::KK52::KK52:

Naber canım ciğerim , kaç üniteyi daha devirdin deyiver bakayım ??

Bilmem nerede, perde pilavı mı yapacakmış ne, pek hamarattır kendisi...(Mmmmm, perde pilavı, bayılırım, bak gelmek için bir sebep daha :KK52::KK52::KK52:)

Canım benim, yeni ünite yok, edebiyat grubunda hararetli inkılap tartışmalarım var, cevap yetiştirip geliyorum hemen...:KK52:

auscumm ve biberoncum ben çıkıyorum kızlar:13:

size iyi muhabbetler:13:

biberoncum hoşgeldin nasılsın canım selam vermeden çıkmayım dedim..:KK54:

ikinizide kocamn öpüyorum :KK54:

iyi uykular tatlı rüyalar:KK34:

yarın konuların çoğunu bititrdiğimiz bir gün olur inş..:KK34:

Bilmem nerede, perde pilavı mı yapacakmış ne, pek hamarattır kendisi...(Mmmmm, perde pilavı, bayılırım, bak gelmek için bir sebep daha :KK52::KK52::KK52:)

Canım benim, yeni ünite yok, edebiyat grubunda hararetli inkılap tartışmalarım var, cevap yetiştirip geliyorum hemen...:KK52:

Arkadaşım kavga varsa çağır beni de , hemen çenemle beraber bitiveririm orda :KK52:

:KK19::KK19::KK19::KK19:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

Tatlı rüyalar hevicim .

Hevim, çok çok öpüyorum canım benim, iyi geceler sana da...:KK16::KK16::KK16:

Arkadaşım kavga varsa çağır beni de , hemen çenemle beraber bitiveririm orda :KK52:

Sorma ausum, bir soru var kitaptaki ünite sorusu, bir türlü uzlaşamadık.:KK1: Gel de arkadaşına destek çık.:KK1:

Hevim, çok çok öpüyorum canım benim, iyi geceler sana da...:KK16::KK16::KK16:

Sorma ausum, bir soru var kitaptaki ünite sorusu, bir türlü uzlaşamadık.:KK1: Gel de arkadaşına destek çık.:KK1:

Sen tek başına yetersin hoş hepsine de :KK52::KK52:

Azcık ekşın için katılırdım , kapalı grup musunuz ?

ausum benim kalan ünite sayınısını 4 yapar mısın gerçi sabahlıyorum muhtemelen onlarda biter :KK54::KK54::KK54: İyi geceler canlar hevim dolmam, gözdem , gazelim , biberonum :KK34::KK34:

Son düzenleme:
ausum benim kalan ünite sayınısını 4 yapar mısın gerçi sabahlıyorum muhtemelen onlarda biter :KK54::KK54::KK54: İyi geceler canlar hevim dolmam, gözdem , gazelim , biberonum :KK34::KK34:

Allah zihin açıklığı versin betülcüm , çok yorma kendini. Az üniten kaldı zaten .

Canımsın benim...:KK16::KK16::KK16: Bu çene varken sende diyorsun...:KK1::KK1::KK1: Baktım şimdi canım, kapalı grupmuşuz biz, gelseydin eğlence olurdu cidden...:KK1:

Yooo çeneden demedim aslında , senin bilginle iddialaşmasınlar kaybederler :KK34:

X