2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Yooo çeneden demedim aslında , senin bilginle iddialaşmasınlar kaybederler

Sağolasın canım benim...Neydi bir ara Dilber Koçarslanlı vardı Avrupa Yakası'nda, onu hatırladım. Dönüp şöyle yazayım mı gruba: "Ben lafımı ortaya gorum, beğenen gelir alır, beğenmeyen bırakır kaçar..."

De tabii hocam , yakışır

İyi geceler diliyorum, yaşlı ve yorgun bedenimi yatağa taşıyorum... Yarın görüşmek üzere, çok çok öpüyorum...

Günaydınlaaar

Eveeeeeeeeeeeeet yine çok çok güzel , bol enerjili , huzur dolu , bol zihin açıklıklı bir gün diliyorum efenim herkese

Ve bende ilk ünitemi bitirdiğimi gururla sunuyorum

Hatta 2. üniteden okunmuş bir kaç sayfam bile var

Bugün pek bir sessiz buralar

Bende gidip ders çalışayım bari

dünden beri iki üniteyi zorla bitirdim üçüncüyü zorluyorum bitermi bilmem bugün biterse gecede 4üncüyü hallederim bi kitap daha bitmiş olur yok bitmesse bütün gece saç baş yolup o üçüncü üniteyi bitirmek için çırpıncam... anlamasamda okuyup geçiyorum anlayan yerlerime kramplar giriyor kabul etmiyor bünye artık..

iyiyim canım sen nasılsın ?
evet günde 1 ünite anca bitiyorumda hızlancam mecbur
bugün sabahtan 1 ünite daha bitirdim haftaya 2 şer 3 er attırcam inşallah

İyidir benden de . Ders çalışmak hariç her şey yolunda

O 3 er 4 er şekle bende geçmeliyim .

Arzucum valla moral vermek için yazmıyorum ama farkettim ki finallerde herkesin üzerinde bir rehavet var , sanki birbirinden şahane notlar aldıkta hepimiz O yüzden okuyup geçmek bile bir şey inan bana . Sen aynen devam et .

Arzucum valla moral vermek için yazmıyorum ama farkettim ki finallerde herkesin üzerinde bir rehavet var , sanki birbirinden şahane notlar aldıkta hepimiz O yüzden okuyup geçmek bile bir şey inan bana . Sen aynen devam et .

tabi sıkıldı millette napsınlar ilk sınavlar nanik olunca ikincilere pek ümit beslemiyoz haklı olarak

Zarzor çalışıyorum bende

Bu sene nedense o kadar çok zor geldi ki bana , Bitse dekurtulsam diyorum , artık sınav yaklaştı üniteler bitecek mi yetiştirecek miyim stresinden kurtulsam offff.

slm kızlar, geçmişi okumadım kim ne yaptı ne etti bakalım?
dün ben çalışamadım, bugün de çalışmadım daha...bir hafta önce grip olup yatak döşek yatmıştım, iyi geçti derken, iki gündür tekrar grip geldi
bu nasıl iş arkadaşlar..bir hafta ara ile tekrar grip olunur mu?
kafam kazan gibi ya, eğilince sanki beynim yere akacak gibi...tam da sınav haftası napıcam ben yaa, bu gidişle iki üç gün daha sürecek gibi, hiç azalma yok...şükür bu sefer yatağa düşürmedi, ama fena halde elimde mendil beynim zonkluyor...
rabbim sıhhat versin hepimize..hiç böyle olmamıştım,,,normal bi grip değil bu...:26:

dolmam bugün erkencisin canım
hemen kaçtın bak benim sorularda yarım kaldı yani:26:

nyse canım benim
sana da iyi geceler tatlı rüyalar bende öpüyorum

Ne erkeni kıız gece yarılarına kadar mı kalcaktım
Ayıp ettin hevim soruların hiç yarım kalır mı geldim ve yanıtlamak için burdayım
HEVİİİİİİİİİİİ YEŞİLLENMEMİŞSİN

[sıze=3]yine züpper bir günaydınla topiki açmışsın ausum
Bravoooo 1 ünite bitirip bide 2.üniteden çalışılmış sayfalar
Bende pilavcıyım ama ausum ben bulgurcuyum bulgurun her bir şeyini severim çiğ köfte dışında zaten hiç yemedim yememde bunu daha öncede mi demiştim )
[/sıze]

Sağol dolmacım , sabah erkenciyim ben genelde ama buralara akşama kadar pek kimse uğramıyor .

Bende bulguru severim ama pirinç pilavının yeri ayrıdır bende .

Aman bana yemek olsun da dolmam

Zarzor çalışıyorum bende

Bu sene nedense o kadar çok zor geldi ki bana , Bitse dekurtulsam diyorum , artık sınav yaklaştı üniteler bitecek mi yetiştirecek miyim stresinden kurtulsam offff.

Aynen , kapak kaldırasım yok . Sadece mezun olacak not hesabı yapıyorum .

Ne yaptın sen ünite haberinde gelmiyor ?

Canım bu virüs çok başka bir şey bende 2 aydır geçmedi, geçer gibi oluyor yine geliyor .

Offfffffffffff ders çalışmak hiç içimden gelmiyor gazel ne yapacağım ben

Sağol dolmacım , sabah erkenciyim ben genelde ama buralara akşama kadar pek kimse uğramıyor .

Bende bulguru severim ama pirinç pilavının yeri ayrıdır bende .

Aman bana yemek olsun da dolmam

Valla hiç söyleme ausum bana da yemek olsun da kendimce seçtiklerim var ama sevdiğklerimide iyi bi yerim yani
Pirinç pilavını ben senelerdir hiç yemiyorudum geçen annem bi güzel yapmış tereyağlı ilk defa yedim
Nurlar içinde yatsın canım pirinççiydi ve çokta severdi
O perde pilavını da bayağı bi sene önce yemiştim ama pirinç olmasına rağmen bayılmıştım ve tadı halen damağımda diyebilirim
Nasıl geçti günün ausum neler yaptım bakem

Allah rahmet eylesin nur içinde yatırsın canım .

Evet güzel bir pilav bende severim çok .

Günüm tembel teneke gibi geçti dolmam , ben erken kalkıyorum her sabah 06:30 hazır asker ben .

Evden hiç çıkmadım neredeyse bir markete alışverişe yürüdüm biraz hava güzeldi , hepsi .

Akşamda koltuk döşemecesi geldi , koltuklarımın yüzünü değiştireceğim , kumaş kartelası getirdi. Benim için günün en güzel gelişmesi buydu

selam eyyy ahaliiiiiiiiiii
ben geldim napıyorsunuz bakayım
dersler ne alemde bitrirenler vardır heralde dimi artık
benim 30 oldu ablacım eklermisin sana zahmet
yarın ve pazar günüde ingilizce sınavım var hiç çalışamadım ona
nasıl geçecek bakalım inşallah geçerim şu kuruda 4e atlarım dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…